Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Recepty,

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Skvele chutí

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine). Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si...

26.03.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Angelika Heine).

Šťavnaté bravčové mäso na sendviči je skutočné zlato. Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí. Navyše, ak si toto mäso pripravíte sami, môžete si byť istí tým, čo jete. Tu je recept na bravčovú panenku za sedem minút.

Nie je nič lepšie ako ochutené, šťavnaté mäso, ktoré skvelé chutí
Foto: shutterstock/Angelika Heine

Bravčová panenka za sedem minút je skvelá na Veľkú noc, ale nielen na ňu. Namiesto kupovania údenín v obchodoch, ktoré veľmi často obsahujú chemické prísady, sa rozhodnite pre domáce mäso. Zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo s paradajkami.

Pečená bravčová panenka – zaručujeme vám, že bude šialene chutiť s prílohou z cvikle s chrenom, kečupu alebo na sladko napríklad s pyré z malín
Foto: shutterstock/zoryanchik

Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút. Väčšinu ingrediencií máte určite doma


Šťavnatá bravčová panenka na sendvič za sedem minút je môj najnovší objav. Náklady na prípravu takejto bravčovej panenky predstavujú len náklady na mäso a korenie, horčicu a majonézu, ktoré už aj tak máme doma. Bude nemožné mu odolať.

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčovej panenky,
  • 2 PL majonézy,
  • 2-3 PL horčice, napr. francúzskej,
  • niekoľko strúčikov cesnaku,
  • korenie: majoránka, granulovaný cesnak, sladká paprika, pálivá paprika, soľ a korenie.
Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne
Foto: shutterstock/Martin Radosovsky

Šialene chutná bravčová panenka na sendvič. Príprava krok za krokom


Spôsob prípravy:

  1. Mäso dôkladne umyte, potom ho na niekoľkých miestach jemne narežte a vložte doň olúpané strúčiky cesnaku.
  2. Pripravte zmes korenín a votrite ju do mäsa. Ak chcete, môžete použiť trochu oleja alebo olivového oleja, aby sa korenie ľahšie roztieralo.
  3. Bravčovú panenku opekajte po dobu siedmich minút zo všetkých strán.
  4. Takto pripravenú bravčovú panenku môžeme nakrájať na sendviče ešte teplú alebo počkať, kým vychladne. Skvelý je aj plátok bravčovej panenky poliaty omáčkou a podávaný so zemiakmi a obľúbeným šalátom. U nás doma sa bravčové mäso zvyčajne konzumuje až po vychladnutí. Nám najviac chutí s cviklou s chrenom alebo potreté horčicou. Nikto mu neodolá. Mäso je chutné, šťavnaté a navyše jednoduché na prípravu. Odporúčam.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako pripraviť mleté rezne, aby boli šťavnaté a jemné? Jedna vec, ktorú moja babička nepridávala

Strúhanka sa už z rezňov neodlepuje. Do vajíčka pridávam jednu vec. Tento trik mi poradila moja babička


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tieto palacinky sa natrvalo dostali do mojej kuchyne. Sú oveľa lepšie ako tie tradičné

22.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tanicha) Palacinky milujú dospelí aj deti. Toto občerstvenie sa dá mierne obohatiť, aby bolo ešte lepšie - nadýchané ako…

Túto polievku jedia storoční obyvatelia modrej zóny. Je to tajomstvo ich dlhovekosti

22.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/AnastasiaKopa) Mnohí z nás sa chcú dožiť krásneho veku - 100 rokov. Pri tejto snahe sa oplatí pozrieť sa,…

Za čias socialistického Československa tento koláč nesmel chýbať na stole. Je vynikajúci a jednoduchý na prípravu.

22.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ahanov Michael) Za čias socialistického Československa kraľovali na stoloch špecifické koláče, ktoré sa pripravovali z ľahko dostupných surovín. Niekedy…

Robím najlepšiu bravčovú nátierku. Recept je starý viac ako päťdesiat rokov, ale ja doň pridávam niečo špeciálne

22.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Ako pripraviť bravčovú natierku, aby chutila lepšie ako tá z regionálnych jarmokov alebo vianočných trhov? Viem to…

Túto nezvyčajnú prísadu pridávam do krémovej hubovej polievky. Takto ju podávajú v reštauráciách

22.11.2021 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/loveofphoto). Hubová polievka si získala mnoho priaznivcov vďaka svojej krémovej konzistencii a jedinečnej chuti a vôni. V reštauráciách ju…

Auto Trendy

Zima vás už neprekvapí: Naučte sa správne nasadiť snehové reťaze ešte dnes!

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Nasadzovanie snehových reťazí môže byť pre mnohých vodičov spočiatku náročnou úlohou. Táto zručnosť sa však dá naučiť a postupom času sa stane jednoduchšou a intuitívnejšou.…

Citroën 2025: Všetky pripravované modely

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Od modernizovaného modelu Ami až po nový C5 Aircross - tu je prehľad toho, čo Citroën chystá na budúci rok. Citroën 2025: Všetky pripra

Faceliftované Mitsubishi ASX: Nové technológie, lepšia výbava, ale čo bezpečnosť?

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Mitsubishi ASX sa podrobilo testovaniu EuroNCAP – je toto SUV naozaj bezpečné? Malé SUV dostalo facelift, aby si viedlo lepšie v silne konkurenčnom segmente B-SUV.…

Prečo riskovať pokutu? Naučte sa kedy a ako používať zadné hmlové svetlá!

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Zákon prikazuje montovať na vozidlá zadné hmlové svetlá. Za ich nesprávne používanie hrozí pokuta. Kedy by sme ich mali používať? Nie všetci vodiči ich vedia…

Osem dôvodov, prečo sa motorky stanú vašou novou závislosťou: Prestaňte sa obmedzovať autami!

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Jazdenie na autách ma fascinuje čoraz menej, zatiaľ čo motorky ma úplne očarili. Po dôkladnom zamyslení som prišiel k jednoznačnému záveru: motorky sú jednoducho lepšie.…

Marcopolo uvádza na trh Nomade: 4x4 dieselový obytný automobil

22.11.2024 Redakcia Auto trendy - Vďaka špičkovej technológii a exkluzívnemu dizajnu spája Nomade robustnosť a pohodlie. Marcopolo Motorhome, divízia spoločnosti Marcopolo

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov