Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Vidíte konkrétny čas? Osud má pre vás správu. Radšej ju nepodceňujte

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/STILLFX). V numerológii má každé číslo svoj význam. To platí aj pre hodiny. Okrem iného rozlišujeme zrkadlové a obrátené hodiny. Ak sa pozriete na...

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/STILLFX).

V numerológii má každé číslo svoj význam. To platí aj pre hodiny. Okrem iného rozlišujeme zrkadlové a obrátené hodiny. Ak sa pozriete na svoje hodinky a uvidíte jednu z nich, môže to znamenať, že osud má pre vás dôležité posolstvo. Rozlúštite jeho význam.

Vidíte tento čas na hodinách? Osud vám má čo povedať. 
Foto: shutterstock/STILLFX

Obrátené hodiny

Ktoré hodiny sú obrátené hodiny? Presne ako naznačuje názov, ich číslice si vymieňajú miesta. V numerológii sa predpokladá, že pohľad na hodinky a spozorovanie konkrétnej z nich súvisí s tým, že nám osud chce niečo povedať. Ide napríklad o 01:10 alebo 12:21 – ako vyčítať ich význam?

01:10

Táto obrátená hodina má byť náznakom silných a slabých stránok. Možno je najvyšší čas nechať minulosť odísť a zamerať sa na proces uzdravovania? Na druhej strane, ak sa vaše dilemy týkajú profesionálnych záležitostí, možno by stálo za to sa na chvíľu zastaviť a nad všetkým sa zamyslieť. Táto hodina sa vám nezjavila bezdôvodne.

02:20

A teraz je čas na hodinu ambícií a spolupráce. Hodina obrátená 02:20 je samá dobrá správa – osud vám praje. Nemusíte sa ničoho obávať. Jediné, čo musíte urobiť, je nájsť pokoj v duši.

03:30

Táto magická hodina prináša radosť, optimizmus a harmóniu. Ak ju vidíte na hodinách, znamená to, že by ste mali stráviť viac času premýšľaním o svojom živote. Zamerajte sa na to, čo vám prináša šťastie a radosť. To je všetko, čo k tomu patrí.

04:40

Je to hodina, ktorá vám dodá silu. Stresová situácia? Osud vám chce povedať, že ju zvládnete. Ak stojíte pred dôležitým rozhodnutím, počúvajte svoju intuíciu. Ona vás dovedie k vášmu cieľu.

05:50

Je čas na nové! Čakajú vás nové zážitky a zmeny, na ktoré ste dlho čakali. Nebojte sa ich a jednoducho ich prijmite – kto vie, čo sa ešte môže stať….

10:01

Obrátená hodina prináša skvelé správy vo finančnej sfére. Nie je to niečo veľkolepé, ale môžete sa prestať toľko obávať o tento aspekt svojho života. To určite zlepší kvalitu vášho života a umožní vám si ho viac užívať.

12:21

Hodina varovania. Tento signál osudu je lepšie nepodceňovať. Prečo? Dávajte si pozor na ľudí okolo seba. Jedna osoba sa tvári priateľsky, zatiaľ čo v skutočnosti je voči vám nepriateľská. Je najvyšší čas, aby ste sa pozornejšie obzerali okolo seba a nepúšťali všetkých do svojho súkromného života.

13:31

Hodina ohlasujúca zmenu. Ak sa s tým stretávate pomerne často, osud vám chce povedať, že prichádzajú nové životné skúsenosti. Je len na vás, aké ponaučenie si z nich vezmete.

14:41

Sloboda a nezávislosť. Obrátená 14:41 so sebou prináša mnoho pozitívnych posolstiev. Chyťte vietor do plachiet a vydajte sa na cestu. Čaká vás krásne dobrodružstvo!

15:51

Hodina lásky a optimizmu. Taká je 15:51, a ak sa v nej náhodou ocitnete, môžete sa považovať za osobu vyvolenú osudom. Čaká vás veľa krásnych chvíľ.

20:02

Chcete niečo vo svojom živote zmeniť? Ste na správnom mieste. 20:02 je hodina pre tých, ktorí ešte stále váhajú urobiť nejaké rozhodnutie. Zamyslite sa nad tým, čo pre vás znamená slovo priorita. Láska? Práca? Pokoj v duši? Rozhodnite sa sami. Každá z týchto ciest vám môže priniesť veľa turbulencií, ale aj pekných chvíľ. Aj tak sa však pravdepodobne oplatí nasledovať svoje srdce, však?

21:12

Hodina tvorivosti. Osud vám chce povedať, aby ste v prvom rade dôverovali sebe. Vytvorte si vlastný životný plán a uvidíte, že všetko bude fungovať vo váš prospech.

23:32

Tu je posledná z obrátených hodín. Čo so sebou prináša? Nuž… Je to hodina manipulácie a nepriateľstva. Buďte na pozore – niektorí ľudia vám napriek zdaniu a navonok prejavovaným úmyslom chcú ublížiť. Ak túto hodinu vnímate, osud vám posiela dôležité varovanie. Nepodceňujte ju.

Trojhodinové hodiny a ich význam

Ukazujú hodiny konkrétny čas? Osud má pre vás správu.
Foto: shutterstock/Dean Drobot

A teraz je čas na trojhodinovky. Tá istá číslica sa v nich objaví trikrát. Celkovo ich je 40 a každá z nich obsahuje špecifické posolstvo. Vybrali sme pre vás niekoľko z nich – pozrite sa, aký význam skrývajú.

00:01

Čas pripraviť sa na novinky.

01:11

Cítite smútok a sklamanie? Skúste nájsť motiváciu ísť ďalej. Napriek zdaniu to nie je až také ťažké.

03:33

Hodina pozitívnych vibrácií. Prináša so sebou útechu a láskavosť.

04:44

Starajte sa o svoje duševné zdravie. Starajte sa o seba!

10:00

Tvorivá energia. Využite svoje nápady v práci naplno. Určite to prinesie ovocie!

11:12

Nesťažujte sa. Tešte sa veľkej autorite medzi rodinou a priateľmi.

12:22

Vypracujte si akčný plán pre najbližšiu budúcnosť. Takto sa vám určite ľahšie prekonajú turbulencie.

15:55

Šťastný život. Nasledujte svoju cestu, usmievajte sa, nechajte sa unášať, starajte sa o seba a svojich najbližších.

22:24

Vaša kariéra bude prekvitať, ale na úkor vášho súkromného života. Skúste nájsť zlatú strednú cestu, alebo…. sústreďte sa na to, čo je pre vás dôležitejšie.

23:33

Pre vás nemožné neexistuje. Nasledujúce týždne sa budú niesť v znamení šťastia. Využite to!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Váš deň narodenia prezradí, ktorý strom je vaším strážcom

Tá tajomná línia na vašej ruke je línia anjela strážcu. Na svete ju nemá veľa ľudí


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ženy v týchto znameniach zverokruhu sa môžu spoľahnúť na úspech. Šťastie príde v novembri

6.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Golden Dayz). Šťastie skrýva veľa prekvapení pre všetky znamenia zverokruhu. Podľa niektorých astrológov však v novembri 2024 môžu ženy…

Denný horoskop – 6. októbra

6.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 6. októbra 2024 sľubuje deň plný energie a nečakaných udalostí, ktoré ovplyvnia každé znamenie…

Denný horoskop – 5. októbra

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. október 2024 predpovedá rôzne emócie a udalosti. Barani a Ryby budú mať skvelú…

Nie sú to ideálne manželky. Uvádzajú sa konkrétne znamenia zverokruhu. Ste na zozname?

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/DocPhotos). Ženy z konkrétnych znamení zverokruhu majú špecifické povahové črty, ktoré ovplyvňujú ich výkonnosť v manželských vzťahoch. Niektoré sú…

Denný horoskop – 4. októbra

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 4. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú dnes čeliť novým výzvam. Barana,…

Auto Trendy

Renault oživí ďalšiu legendu. Model 4 bude mať čoskoro premiéru

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pôvodná verzia tohto mestského vozidla v tvare škatule sa objavila v roku 1961 a vyrábala sa 30 rokov. Teraz chce Renault tento ikonický model obnoviť.…

Je teraz najlepší čas na kúpu španielskeho SUV? Krajiny EÚ podporili novembrové zvýšenie cla

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Už teraz je známe, že EÚ od novembra zavedie sankčné clá na elektromobily dovážané z Číny. Nákup vysnívaného SUV sa tak od novembra môže ukázať…

Elektrický Hyundai Inster prichádza do EU

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Dve úrovne výbavy a dve batérie pre juhokórejské elektrické supermini. Prvé malé elektrické vozidlo Hyundai pre európsky trh, model Inster, je v EU a na…

Bola prekonaná ďalšia hranica. Porsche Taycan Turbo GT s novým rekordom v zrýchlení

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Časopis Car and Driver sa rozhodol otestovať, ako rýchlo nemecký elektromobil zrýchli na 60 km/h. Výsledok sa ukázal byť podstatne lepší, ako uvádza výrobca.

Takto bude vyzerať nové Audi RS 5 Avant? Mohlo by to byť najkrajšie kombi v segmente

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Audi nedávno predstavilo novú generáciu modelov A5 a S5, ktoré nahradili odchádzajúce modely B9 A4 a S4. Nemci sa tak teraz môžu sústrediť na uvedenie…

Jedna éra sa končí. Mercedes „v továrni“ sa už nepredáva tak ako kedysi

6.10.2024 Redakcia Auto trendy - Zvyčajne sa označujú ako Mercedes „v puding“. Dlhé roky boli synonymom pre taxíky, ale zdá sa, že ich dni sú spočítané. V Nemecku je „puding

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov