14.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/deroyabun).
Ohrievaný bravčový rezeň väčšinou nechutí najlepšie. Väčšina z nás ho hodí do mikrovlnky, a to je jeden z najhorších nápadov, pretože mäso sa rýchlo stáva kašovitým. Ako zohriať bravčové rezne bez straty chuti?
Bravčové rezne majú radi deti aj dospelí. Niekedy ich však urobíme priveľa a ostanú aj na ďalší deň. Ako ich prihriať, aby chutili? Zabudnite na mikrovlnku a panvicu. Existuje oveľa lepší spôsob, ako ich urobiť chrumkavými a šťavnatými.
Ako zohriať bravčové rezne na druhý deň? Týmto metódam je lepšie sa vyhnúť. Mäso bude tvrdé a bez chuti
Bravčové rezne sú obľúbené na rodinných oslavách, no skvele sa hodia aj na každodennú večeru. Na druhý deň však často pripomínajú kamene a sú jednoducho nevkusné. Čo robiť, aby boli opäť mäkké a šťavnaté?
Je lepšie neohrievať rezne v mikrovlnnej rúre, pretože zariadenie ich rýchlo vysuší. Podobne je to aj s ohrevom na panvici. Nejde len o dodatočnú porciu tuku, v ktorej sa už rezeň vyprážal, ale vyprážaním na panvici môže byť mäso tvrdé a gumové. Ako ohriať rezne, aby stále chutili?
Ako zohriať bravčový rezeň aby bol chrumkavý? Tu je osvedčený trik. Všetko, čo potrebujete, je nádoba vhodná do rúry a alobal
Ak chcete, aby rezne chutili ako čerstvo vyprážané, nestačí ich len vložiť do rúry. V tomto prípade budete potrebovať hliníkovú fóliu. Mäso vložte do pekáča vhodného do rúry a potom prikryte hliníkovou fóliou. Nádobu vložte do rúry predhriatej na 180 stupňov. Vďaka fólii rezne nevyschnú a po ohriatí budú mäkké a šťavnaté. Je to skvelý trik a keď to raz vyskúšate, budete to robiť vždy.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Toto tiramisu s malinami si zamilujú všetci vaši hostia. Rýchle a bez pečenia
Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.