Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Narodili ste sa v tento deň? Ste predurčení na úspech. Najšťastnejší dátum v kalendári

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Zdá sa, že náš život riadia najmä rozhodnutia a voľby, ktoré robíme. Môžu ich však ovplyvniť faktory, ako je naše meno, znamenie zverokruhu...

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Zdá sa, že náš život riadia najmä rozhodnutia a voľby, ktoré robíme. Môžu ich však ovplyvniť faktory, ako je naše meno, znamenie zverokruhu alebo najmä dátum narodenia. Čo o vás vypovedá váš dátum narodenia?

Dátum narodenia môže mať kľúčový vplyv na to, čo sa v našom živote stane a aké rozhodnutia urobíme.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Numerológia sa zaoberá štúdiom magických vlastností čísel. Vďaka tomu dokážeme okrem iného analyzovať náš dátum narodenia. To môže mať kľúčový vplyv na to, čo sa v našom živote stane a aké rozhodnutia urobíme.

Čo o vás vypovedá váš dátum narodenia?


Pri analýze nášho dátumu narodenia môžeme postupovať dvoma spôsobmi. Prvý spôsob je, že spočítame všetky čísla, ktoré sa nachádzajú v dátume narodenia. Napríklad takýto postup pre osobu narodenú 8. júla 1987 by bol nasledovný: To znamená, že táto osoba je numerologická štvorka. 8+7+1+9+8+7=40 -> 4+0=4.

Rovnako dôležité je, ktorá číslica je posledná v dátume narodenia. Bude to teda aj posledná číslica v roku narodenia. Aké vlastnosti predstavujú jednotlivé čísla?

Konečné číslo „nula“


Presne ako naznačuje samotné číslo, ľudia, ktorí majú túto číslicu ako poslednú v dátume narodenia, radi robia niečo z ničoho. Snažia sa byť priekopníkmi v tom, čo robia, aby si ich ľudia zapamätali. Toto a svoju vášeň pre povolanie stavajú nad peniaze. V osobnom živote sú veľmi zábavní a spoločenskí. Nie je pre nich problém vstúpiť do nového kolektívu, pretože sú okamžite vrelo prijatí a obľúbení.

Konečné číslo „jedna


Jednotka na konci dátumu narodenia naznačuje, že osoba túži byť vodcom. Nebude to však robiť tak, že bude ostatných presviedčať. Zvyčajne vedia, čo robia a nevedia si predstaviť, že by iných požiadali o pomoc. V snahe byť najlepší často zabúdajú na blaho ľudí okolo seba. Napriek tomu sa na nich dá spoľahnúť. Sú to veľmi oddaní priatelia, ktorí vám prídu na pomoc, keď sa ocitnete v ťažkostiach.

Konečné číslo „dva“


Ľudia s dvojkou na konci svojho dátumu narodenia sa nenakláňajú dopredu. Radi pracujú v skupine a tam sa cítia najlepšie. Trávenie času s rodinou a priateľmi má pre nich veľký význam. Vždy sú pripravení podať pomocnú ruku alebo vypočuť, keď je to potrebné. Snažia sa pochopiť druhých a neodsudzovať ich.

Konečné číslo „tri“


Trojka na konci dátumu narodenia naznačuje, že títo ľudia patria medzi najveselších. Ťažko ich nájdete sťažovať sa alebo byť nešťastní a úsmev im nikdy nezmizne z tváre. Ich energia je nákazlivá a len málo ľudí sa v ich spoločnosti cíti zle. Naopak, často unikajú do sveta snov a bez ohľadu na peniaze sa ich snažia uskutočniť.

Konečné číslo „štyri“


Ak je posledným číslom štvorka, potom máme do činenia s veľmi emocionálnym človekom. Keď vznikne malá hádka, dokážu ju premeniť na skutočnú bitku. Neradi menia svoj postoj k diskutovaným otázkam a sú tvrdohlaví. Ťažké diskusie pre nich nie sú dôvodom na to, aby ustúpili alebo nechali rozhovor plynúť. Napriek tomu sú obľúbení a veľa sa im odpúšťa.

Konečné číslo „päť“


Ľudia s päťkou ako posledným číslom v roku narodenia sú absolútnym opakom štvoriek. Viac si cenia pokoj než obhajovanie svojho názoru. Z tohto dôvodu často zapadnú medzi ostatných a radšej sa nehádajú. Majú tendenciu príliš sa podriaďovať druhým, čím zabúdajú na seba a svoje vlastné potreby.

Konečné číslo „šesť


Šestka na konci dátumu narodenia znamená, že daná osoba rada rozpráva. Nie je pre ňu problém nadviazať rozhovor s náhodným človekom v autobuse. Týmto spôsobom si spríjemňuje mnohé činnosti. Zároveň však niekedy klebetí alebo hlasno komentuje ostatných.

Konečné číslo „sedem“


Ľudia narodení v roku končiacom číslicou sedem sú plní nádeje. Bez ohľadu na to, čo sa stane, veria, že môžu dosiahnuť svoje ciele a vždy nájdu spôsob, ako sa k nim dostať. Majú výnimočné šťastie a ich viera v ľudí sa zvyčajne prejaví. Sú zvedaví na mnohé veci a neustále skúšajú niečo nové.

Konečné číslo „osem“


Osmička na konci dátumu narodenia označuje ľudí, ktorí vo svojom živote výnimočne často narážajú na prekážky. Problémy vznikajú pri budovaní vzťahov, rozvoji kariéry alebo, bohužiaľ, zdravia. Zároveň sa snažia nasadiť dobrú tvár a naďalej sa snažia prekonať osud.

Konečné číslo „deväť“


Ľudia s deviatkou na konci dátumu narodenia radi pomáhajú druhým. Sú to rodení dobrovoľníci, ktorí by boli schopní dať všetko chudobnejšiemu človeku, pričom sami nemajú takmer nič. Často sa vzdávajú svojho pohodlia v prospech iných. Ostatní si ich vážia a obdivujú ich.

Najšťastnejší dátum v kalendári.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Najšťastnejší dátum v kalendári


Podľa numerológie je najšťastnejším dátumom v kalendári 7. júl. Tí, ktorí sa narodili v tento deň, sú teda predurčení na úspech. Sú to šťastlivci, pre ktorých je svet dokorán otvorený. Osud im praje a umožňuje im prechádzať životom bez väčších problémov.

Je to preto, že číslo 7 v numerológii patrí medzi najšťastnejšie čísla. Symbolizuje vedomosti, silnú intuíciu a duchovnosť. Tým, že sa nachádza v dátume narodenia, šíri okolo nás dobrú, príťažlivú auru.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo nás čaká v najbližších dňoch? Pozrite si týždenný horoskop

Tieto tri znamenia zverokruhu sú mimoriadne verné a lojálne. Pre partnera urobia veľa


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop na sobotu – 6. júla

6.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 6. júla. Baran bude prekvapený tým, čo počuje. Býk sa bude cítiť nadradený. Prečítajte…

Namiesto vývaru dajte túto zeleninu do pohára. Pritiahne šťastie do vášho domova

06.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/alphaspirit.it). Jeho koreň mal priniesť lásku a napokon prilákať do domu peniaze. Hoci je petržlen stálicou v mnohých slovenských…

Ich druhým menom je flirt. Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mr.Exen). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú…

Nov Mesiaca v júli veľa zmení. Toto znamenie zverokruhu čaká bohatstvo

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Júlové Novolunie sa rýchlo blíži. Bude to úplne kľúčové obdobie roka, pokiaľ ide o vzťahy a pocity.…

Sú to najkoketnejšie znamenia zverokruhu. Niekedy koketujú, aj keď sú v trvalom vzťahu

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich). Milujú pocit motýľov v bruchu a na nevinnom flirtovaní nevidia nič zlé. Robia to aj vtedy,…

Auto Trendy

Vážny problém na veľkom letisku. Cestujúci odlietajú na dovolenku bez batožiny. Čo sa deje?

7.7.2024 Redakcia Auto trendy - Cestujúci, ktorí plánujú nadchádzajúce lety z tohto európskeho letiska, musia byť trpezliví. V poslednom čase sa čoraz viac ľudí sťažuje na stratenú batožinu. Niektorí z…

Čo ak nezaplatím pokutu zo zahraničia? Radšej neotáľajte, inak budete prekvapení

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Priniesli ste si z dovolenky nielen pohľadnice a fotografie, ale aj dopravnú pokutu, ktorú ste si práve vybrali zo schránky? Radšej sa nesnažte vyhnúť zodpovednosti.…

Spoločnosť Geely vytvorila prelomovú batériu. Má byť "svätým grálom" elektromobility

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Nová batéria Geely má byť ďalším "svätým grálom" vo svete elektromobility. Číňania totiž sľubujú výnimočnú životnosť a odolnosť voči ohňu.

VW má plné zuby "elektriky"? Koncern presunie 60 miliárd eur z programu elektromobility na vývoj spaľovacích motorov

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Skupina VW sa rozhodla pre radikálny krok. Volkswagen presunie až 60 miliárd eur zo svojho programu elektromobility na vývoj spaľovacích motorov. Ako sa ukazuje, toto…

Čo vieme o novom elektrickom BMW M3? Jedno je isté - mohlo by mať až 1360 koní

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - O dva roky bude mať nové BMW M3 premiéru na špeciálnej platforme Neue Klasse. V súčasnosti o tomto vozidle vieme dve veci, z ktorých prvá…

Aký je rozdiel medzi štandardnou a prémiovou naftou? Aký vplyv majú na váš motor

5.7.2024 Redakcia Auto trendy - Pravdepodobne ste si všimli, že väčšina čerpacích staníc ponúka v každom sortimente aspoň dva druhy paliva. Tu je rozdiel medzi štandardnou a prémiovou naftou a…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov