Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na piatok – 28. júna

28.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 28. júna. Pozrite sa, čo prinesie nový deň. Býka dnes čakajú horšie chvíle, Rak zistí, že musí zmeniť svoje najbližšie...

28.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee).

Denný horoskop na 28. júna. Pozrite sa, čo prinesie nový deň. Býka dnes čakajú horšie chvíle, Rak zistí, že musí zmeniť svoje najbližšie plány a Ryby prídu s cennými nápadmi. A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na piatok – 28. júna. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Baran


Baran dnes bude musieť urobiť niekoľko krokov späť. Pri niektorých veciach urobte krok späť, možno by stálo za to začať niečo úplne nové. Hoci sa vaše plány zdali byť dokonalé, niečo vám nebude sedieť. Poraďte sa ďalej s Vodnárom – možno pre vás bude mať zaujímavé návrhy.

Denný horoskop – Býk


Býci dnes nemusia úplne pochopiť svojho partnera. Čaká vás horší deň spôsobený nedostatočnou ochotou ku kompromisom z vašej strany. Večer si veci ešte raz v pokoji premyslite a možno dospejete k uspokojivým záverom.

Denný horoskop – Blíženci


Blíženci budú dnes dynamickí a ochotní konať. Svoje nové nápady uvediete do praxe, čo sa ukáže ako veľmi úspešné. Na niekoho urobíte veľký dojem a inšpirujete ho k činom. V tento deň sa riaďte svojou intuíciou a nebudete ľutovať.

Denný horoskop – Rak


Rak potrebuje trochu spomaliť. Pravdepodobne od seba vyžadujete príliš veľa – ste si istí, že to nepreháňate? Skúste prehodnotiť niektoré svoje plány do blízkej budúcnosti. Možno v nich budete musieť urobiť nejaké menšie úpravy.

Denný horoskop – Lev


Lev sa ocitne v komplikovanej situácii. S novým problémom si však nemusíte poradiť sami, preto nebuďte tvrdohlaví. Máte okolo seba skvelých ľudí, ktorí vás s vašimi starosťami nenechajú samých.

Denný horoskop – Panna


Panny by dnes mali dôverovať svojej intuícii. Nepočúvajte, o čom sa vás snažia presvedčiť iní. Robte odvážne rozhodnutia a doprajte si trochu spontánnosti. Večer sa určite vyberte na večierok, aby ste sa konečne uvoľnili. Možno budete mať príležitosť spoznať niekoho nového.

Denný horoskop – Váhy


Váhy dnes budú musieť vyriešiť vážny problém. Spočiatku si budete myslieť, že máte všetko pod kontrolou, ale čoskoro zistíte, že ste sa mýlili. Nezabudnite, že Strelec vám bude vedieť pomôcť.

Denný horoskop – Škorpión


Pre Škorpióna sa piatok ukáže ako dynamický, veľmi premenlivý deň. V práci narazíte na nejaké prekážky, ale rýchlo ich prekonáte a dosiahnete malý úspech. Šťastie vám bude v tento deň priať v milostných záležitostiach. Môžete dostať nečakané pozvanie na romantické stretnutie. Neodmietajte.

Denný horoskop na 28. júna.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Strelec


Strelci budú musieť čeliť úplne novej situácii. Napriek stresu sa vám však podarí s problémom vysporiadať, čo vám dodá viac sebavedomia. K večeru vás môže niečo prinútiť prehodnotiť svoju najbližšiu budúcnosť. Niektoré plány bude vhodné upraviť.

Denný horoskop – Kozorožec


Kozorožec by sa mal určite prihovoriť zverokruhu Barana, ktorý pre vás bude mať zaujímavé správy. To, čo sa dnes dozviete, vás veľmi poteší a inšpiruje k činom. Je však nevyhnutné, aby ste si urobili dobrý plán skôr, ako sa rozhodnete pohnúť sa vpred.

Denný horoskop – Vodnár


Vodnár sa o seba musí konečne viac starať. V poslednom čase sa sťažujete na svoju postavu, ale nič na tom nezmeníte. Prihláste sa do posilňovne; začnite behať. Prehodnoťte svoj jedálny lístok; niektoré potraviny jednoducho nepotrebujete.

Denný horoskop – Ryby


Ryby dnes budú žiarivé a plné radosti. Získate späť svoj stratený optimizmus a prídete na nápady, ktoré stoja za to, aby ste si ich zapísali. Tento piatok by mohol byť ideálnym časom na ukončenie istej etapy vášho života. Je čas, aby ste si začali plniť svoje sny.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prinášame vám horoskop lásky

Tieto tri znamenia zverokruhu majú potenciál pre závratnú kariéru. Tvrdá práca sa v ich prípade vypláca


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký horoskop na október 2024

1.10.2024 Redakcia vášeň v tebe (Veľký horoskop na október 2024.). Október bude obdobím tvorivých prístupov k láske, nových výziev a nečakaných zmien. Čo čaká všetky…

Je to dôležitejšie ako znamenie zverokruhu. Ľudia s týmto životným číslom sú jedineční

1.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Banias). Číslo životnej cesty môže byť oveľa dôležitejšie ako samotné znamenie zverokruhu. Numerológovia veria, že práve v ňom je…

Nový denný horoskop – 1. októbra

1.10.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 1. októbra. Býka čaká prekvapenie. Lev pôjde na rande. A čo sa stane vám?…

Koho čaká smola v októbri? Tieto znamenia zverokruhu bude prenasledovať smola

30.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/lithian). Pre niektorých bude október obdobím nadšenia a šťastia, zatiaľ čo iní sa budú môcť na šťastie pozerať z…

Dobrý denný horoskop – 30. septembra

30.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 30. septembra. Baran bude mať šťastie. Býk si pomaly plní svoje sny. A ako…

Auto Trendy

Leapmotor uvedie na trh konkurenta modelu Kia EV3

2.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky výrobca Leapmotor, za ktorým stojí skupina Stellantis, chce v Európe uviesť na trh kompaktné elektrické SUV. Bude konkurovať modelom ako Kia EV3.

Suzuki Jimny Pick-Up 2025: Veľmi „cool“

2.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ak bol Suzuki Jimny najlacnejším SUV na trhu (hovoríme to v minulom čase, pretože sa už nepredáva), Jimny Pick-Up 2025 by bol najdostupnejším pick-upom.

Tieto autá najviac hrdzavejú. Majitelia sa chytajú za hlavu

2.10.2024 Redakcia Auto trendy . Korózia je najväčším nepriateľom vozidla. Každá mechanická porucha sa dá opraviť výmenou opotrebovaných dielov, ale potreba väčších opráv karosérie zvyčajne znamená koniec kariéry vozidla na…

100 000 čínskych automobilov pôjde do servisu. Hrozí, že sa môžu vznietiť

2.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky výrobca BYD zvoláva do servisov takmer 100 000 svojich vozidiel kvôli výrobnej chybe, ktorá môže viesť k ich vznieteniu. A však príčina možného vznietenia…

Michael Schumacher, prvé verejné vystúpenie po 11 rokoch. Zúčastnil sa na svadbe svojej dcéry

2.10.2024 Redakcia Auto trendy - Michael Schumacher sa po 11 rokoch od svojej hrozivej nehody na lyžiach v roku 2013 prvýkrát objavil na verejnosti, pričom niekoľkonásobný šampión formuly 1 sa…

Hyundai vyrobil 100 miliónov automobilov po 57 rokoch podnikania

2.10.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai dosiahol dôležitý míľnik vo svojej histórii ako výrobca automobilov. Kórejská automobilka oznámila, že vyrobila 100 miliónov automobilov. Spoločnosť Hyundai Motor Company dosiahla významný míľnik,…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov