Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Kto vyroní slzu dojatia a komu je to jedno? Znamenia zverokruhu na svadobnom koberci

9.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sivilla). Skôr ako sa rozhodnete pre manželstvo, prečítajte si horoskop s charakteristikami všetkých znamení zverokruhu, ktorý bol pripravený špeciálne pre túto príležitosť. Všetky informácie,...

9.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sivilla).

Skôr ako sa rozhodnete pre manželstvo, prečítajte si horoskop s charakteristikami všetkých znamení zverokruhu, ktorý bol pripravený špeciálne pre túto príležitosť. Všetky informácie, ktoré obsahuje, výhody aj nevýhody, sa môžu ukázať ako kľúčové pri vašom rozhodovaní.

Znamenia zverokruhu na svadobnom koberci – ako sa správajú, čo je pre nich dôležité.
Foto: shutterstock/sivilla

Baran

Pre predstaviteľov tohto znamenia je dôležitý efekt, rýchlosť, emócie a to, že budú hrať prvé husle bez ohľadu na situáciu. Ak počujeme o neplánovaných svadbách v Las Vegas, môžeme s vysokou pravdepodobnosťou povedať, že týmto „bláznom“ je niekto zo znamenia Barana. Barani majú túžbu dominovať a preto sa s nimi nemožno nudiť, hoci to nie sú jednoduchí ľudia. Svadby Baranov zvyčajne prebiehajú rýchlo a bez zbytočného rozruchu, pretože sa ponáhľajú za zábavou a divočia so svojimi priateľmi. Ak kňazovi trvá reč príliš dlho, môžu mu to dať najavo prudkým zívnutím. Na svadobnej oslave je Baran stredobodom zábavy. Popíja s každým hosťom, vedie „vláčik“ alebo sa rozpráva s tetou Irenkou sediacou v kúte. Najatie svadobného moderátora na svadbu je plytvanie peniazmi….

Býk

Býci, ktorí sú v opatere Venuše, milujúcej zmyselné radovánky, sa zamerajú nielen na dobré umelecké prostredie svadby, ale aj na výbornú kvalitu jedla na svadobnej hostine. Predpokladajú, že nikto sa nemôže dobre baviť, ak sa poriadne a znamenite nenaje a nenapije. Býci budú dohliadať na stolovanie. Ich večierok musí obsahovať typicky slovenskú kuchyňu, najlepšie s centrálne umiestneným ražňom, na ktorom sa otáča nešťastné prasa. Nemajú radi zahraničné novinky, Býci si potrpia na osvedčené tradície. Práve na ich svadbu budú gurmáni spomínať s nehou. Ich hostina sa určite zapíše do pamäti vďaka typicky slovenskej pohostinnosti vyjadrenej jedlom a nápojmi. A ak sa chcete baviť, bavte sa, takže večierok u Býka môže trvať až tri dni.

Blíženci

Práve roztržití Blíženci slúžia ako vzor vo všetkých komédiách, v ktorých nevesta a ženích meškajú na vlastnú svadbu a na poslednú chvíľu sa zastavia v kostole, aby ich vyzdvihol náhodne známy vodič „kombíka“. Preto ich treba sledovať s hodinkami na ruke. Nevesta a ženích si môžu v rozhodujúcej chvíli rozrezať svadobné šaty dverami, spáliť závoj alebo sa obliať červeným vínom. Za žiadnych okolností by sa ženíchovi v tomto znamení nemali zverovať svadobné obrúčky! Buď na ne zabudne, alebo ich stratí… Bolo by lepšie, keby sa o ne postaral nejaký rozumný svedok, najlepšie spod pevného zemského znamenia. Ak sa svadobný obrad podarí šťastne ukončiť a nedôjde k žiadnym prešľapom, z ktorých by sa vnúčatá smiali, čaká Blížencov mimoriadne úspešná a príjemná svadba s množstvom bratrancov, známych a priateľov, pretože Blížencov majú veľmi široký spoločenský okruh.

Rak

Raci sú najcitlivejší ľudia z celého zverokruhu a všetko, najmä vlastnú svadbu, prežívajú s mimoriadnymi emóciami. S najväčšou pravdepodobnosťou je to práve Rak, kto sa pri oltári rozplače a nedokáže vysloviť slová svojho svadobného sľubu. Ak ste snúbencom človeka v znamení Raka, nebuďte prekvapení, ak vám deň pred svadbou oznámi, že sa to neuskutoční, pretože je vystrašený, nervózny a nechce predstúpiť pred také veľké zhromaždenie ľudí. Raci si chcú viac ako čokoľvek iné založiť rodinu a mať šťastný, domáci život, v ktorom budú v bezpečí. Svadba osoby v tomto znamení je predovšetkým viacgeneračným rodinným stretnutím. Raci nechcú, aby sa niekto cítil urazený, preto pozvú všetky tety a sestry, ako aj desiateho uja a dokonca aj pani Terezku, ktorá dohliadala na malých Rakov, keď mali päť rokov.

Lev

Svadba bez honosnej hostiny nie je pre Leva vôbec možná! Celá udalosť musí byť najveľkolepejšia, najvyberanejšia, najvkusnejšia a samozrejme…. najdrahšia, čo si veľmi početní hostia (bez ohľadu na to, či sú príbuzní alebo nie) musia zapamätať. Leva príjemne poteší, ak sa na jeho oslave zúčastní prezident a jeho vážená manželka, prípadne starosta alebo v krajnom prípade starosta obce. Je dôležité, aby boli predstavitelia moci viditeľní. Svadbu by nemal slúžiť nikto pod biskupom, alebo nech je to aspoň koncelebrovaná omša. O nevestiných šatách sa budú v rodine rozprávať legendy po celé generácie a jej niekoľko metrov dlhá vlečka sa sotva zmestí do bielej limuzíny, ktorou pôjdu na svadbu.

Svadba Leva musí byť najveľkolepejšia, najvyberanejšia, najvkusnejšia a samozrejme…. najdrahšia.
Foto: shutterstock/Pandora Pictures

Panna

V prípade Panny musí byť všetko zapnuté do posledného gombíka! Inak bude nešťastná a na vlastnej svadbe vyroní slzu a to nie od dojatia, ale od ľútosti, že kvety, ktoré objednala na výzdobu kostola, majú nesprávny odtieň a že sviečka stojaca naľavo je o tri centimetre vyššia ako tá, ktorá stojí napravo. Najlepšie je začať sa pripravovať na svadbu nevesty dva roky vopred, potom je veľká šanca, že všetko stihnete pripraviť včas. Svadobná hostina tiež nie je miestom na veselú improvizáciu, panna má dokonca svoj prvý tanec dokonale nacvičený pod vedením profesionálneho inštruktora.

Váhy

Pre Váhy je najdôležitejším prvkom svadby a recepcie vzhľad. Svadobné šaty sú najdôležitejšie! Pre ne je nevesta pripravená ísť aj do Paríža. Musí byť maximálne módna a očarujúca. Plus svadobné šperky – najlepšie diamanty v bielom zlate…. Peniaze vynaložené na kaderníka radšej nespomínajte. Stojí za zmienku, že páni Váhy nie sú o nič menej ako dámy. Dôležitou záležitosťou je aj prostredie svadby. Kostol musí byť utopený v kvetoch a na chóre by malo hrať sláčikové kvarteto. Fotografovanie počas obradu môže pripomínať nájazd paparazzov. Po svadobnej hostine sa k hosťom dostane starostlivo vyryté poďakovanie z rúk Váh, pretože nech je to ktokoľvek, Váhy sa  určite  vedia správať..

Škorpión

Škorpióni sú veľmi emocionálni a hoci to na prvý pohľad nevidíte, pretože sa dokonale maskujú, všetko prežívajú hlboko a skutočne. Svojmu sľubu prikladajú veľký význam a ako žiadne iné znamenie zverokruhu neznášajú zradu a neodpúšťajú ľahko. Na samotnom nastavení obradu nezáleží Škorpiónom ani tak veľmi ako na nasledujúcej svadobnej noci, ktorú svojmu vyvolenému určite neodpustia, aj keď ho zo svadobných tancov bolia nohy a veľmi sa im chce spať. Svadba bude skôr tradičná, ale šaty nevesty a ženícha budú určite veľmi sexi a niektorých môžu šokovať svojím vysokým výstrihom alebo zmyselnou farbou.

Strelec

Strelci sú gejzíry optimizmu. Nevenujú toľko pozornosti organizovaniu osláv a predpokladajú, že „to nejako dopadne“ a „všetko sa podarí“. Sústreďujú sa predovšetkým na dobrú zábavu a preto pozývajú všetkých svojich priateľov, ktorí im kedy dali svoje telefónne číslo. Preto na svadbe Strelca môžete stretnúť čínskeho študenta z Erasmu, amerického strýka alebo žiačku. Strelec by ako svadobnú kapelu najradšej pozval The Rolling Stones, ale tí sú, žiaľ, momentálne na turné. Preto sa musí uspokojiť s menšou rockovou kapelou. Svadba Strelca bude mať toľko pozitívnej energie, že aj staršia generácia sa začne nenápadne hojdať a skákať po stoličkách.

Samotná svadba Kozorožcov je nadmieru korektná.
Foto: shutterstock/Pavlo Melnyk

Kozorožec

Kozorožci si veľmi potrpia na všetky druhy oficiálnych obradov a sú zamilovaní do majestátu úradov. Preto si uvedomujú, že manželstvo nie je žiadna zábava a ak sa rozhodnú oženiť, je veľká pravdepodobnosť, že to bude ich jediná svadba v živote. Na sobáš sa solídne pripravujú a neexistuje, aby im zrazu stála v ceste absencia nejakého certifikátu alebo rodného listu. Na rozdiel od toho, čo sa môže zdať na prvý pohľad, ľudia v znamení Kozorožca sú dosť poverčiví, preto sa vyhýbajú správaniu, ktoré by im mohlo priniesť smolu a úzkostlivo dodržiavajú svadobné „povery“. Samotná svadba bude nadmieru korektná.

Vodnár

Predstavitelia Vodnára sa zvyčajne vyhýbajú legalizácii vzťahu a vysvetľujú, že „city nepotrebujú papier a pečiatku“. Štatisticky sa zvyčajne rozhodnú pre dohodu „na divoko“, v ktorej cítia, že ich silná potreba slobody nie je obmedzovaná…Ak sa však Vodnárovi alebo Vodnárke podarí dotiahnuť sa k oltáru, bude najšťastnejšia, ak tento „oltár“ bude mať čo najneobvyklejšiu formu. Práve Vodnári sú známi prekvapivými svadbami pod vodou, počas zoskoku padákom alebo ich na palube lode dáva kapitán. Ani svadobná hostina nebude štandardná. Vodnár svojej rozrušenej rodine vyhlási, že si vyberie bufet alebo sushi, a na svadbu pôjde taxíkom.

Ryby

Pre Ryby je to všetko o romantike a prchavej a magickej nálade. Akoby pre ne boli stvorené hollywoodske konce, kde sa na pozadí zapadajúceho slnka dvaja zaľúbenci berú na brehu mora a nad nimi sa kolíšu palmy… Hlavnou úlohou svedkov alebo družičiek bude postarať sa o to, aby prípitky, ktoré prednesú nevesta a ženích, boli z veľkej časti zmiešané s vodou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré môžu byť chladné ako ľad. Zistite, či k nim patríte

Arogantné a nepríjemné klebetnice. K ženám s týmito znameniami sa radšej nepribližujte. Buďte opatrné!


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Denný horoskop – 16. októbra

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 16. októbra 2024 ukazuje, že nie všetky znamenia zverokruhu budú mať ľahký deň. Škorpión…

Denný horoskop – 15. októbra

15.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 15. októbra 2024 prináša zmes emócií a výziev. Niektoré znamenia zverokruhu, ako napríklad Lev,…

Denný horoskop – 14. októbra

14.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 14. októbra 2024 naznačuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú mať dynamický začiatok týždňa. Baran, Škorpión…

Auto Trendy

Tieto ojazdené autá z Nemecka sa teraz predávajú ako žreby

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Slováci sú čoraz ochotnejší kupovať ojazdené autá a predajcovia dovážajúci ich z Nemecka majú čoraz viac dôvodov na radosť. Podobne ako v posledných rokoch sú…

Nebezpečné baktérie v aute! Odkiaľ pochádzajú, aké choroby spôsobujú a ako sa ich zbaviť?

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Mnohí ľudia trávia v aute až niekoľko hodín denne. Nie všetci však nezabúdajú na pravidelné a dôkladné čistenie a dezinfekciu jeho interiéru. Podľa štúdie vedcov…

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Alfa Romeo prekvapuje v plus. V roku 2027 sa objaví úplne nový model a nástupcovia Giulie a Stelvia nebudú výlučne elektrické

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Odchádzajúci šéf značky Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato potvrdil uvedenie úplne nového veľkého modelu v roku 2027. Rozptýlil pritom pochybnosti o pohonnom ústrojenstve budúcich generácií modelov…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov