Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Hovorí sa o nich, že sú „špeciálne“. Zistite, či patríte do tejto malej skupiny

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). V numerológii sa číslo 33 nazýva hlavné číslo a považuje sa za výnimočné. Numerologické trojky sa v živote riadia najmä intuíciou. Nesú...

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

V numerológii sa číslo 33 nazýva hlavné číslo a považuje sa za výnimočné. Numerologické trojky sa v živote riadia najmä intuíciou. Nesú si so sebou sebavedomé skúsenosti a zážitky, ktoré im uľahčujú pochopiť svet okolo seba a iných ľudí. 33 sa často vyznačujú darom jasnovidectva. Sú pozorní, citliví a mimoriadne všímaví.

Hovorí sa o nich, že sú „špeciálne“. Patríte do tejto malej skupiny?
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Ako rozpoznáte svoju numerologickú vibráciu? Stačí jednoduchý výpočet

Numerológia si každým rokom získava čoraz viac priaznivcov. Podobne ako astrológia je spojená s ezoterikou. Podľa jej základných princípov sú poznatky o ľuďoch – ich motiváciách, schopnostiach a osude – zaznamenané v číslach, ktoré riadia ich životy.

Pre numerológiu je obzvlášť dôležitý dátum narodenia. Umožňuje nám určiť našu numerologickú osobnosť. Ako? Aby sme zistili, ktoré číslo odráža náš osud, mali by sme sčítať všetky číslice nášho dátumu narodenia. Ak dostaneme dvojciferný výsledok, musíme tieto dve číslice sčítať a vytvoriť číslo. (Predpokladajme, že sa niekto narodil 18.09.1996. Najprv by mal sčítať po sebe idúce číslice svojho dátumu narodenia, teda 1+8+9+1+9+9+6=43 a potom urobiť rovnako jednoduchý výpočet: Takýto človek je numerologická sedmička). Výnimkou sú tzv. majstrovské čísla: 11, 22, 33.

Hlavné číslo numerológie 33

Hlavné čísla nepodliehajú konečnému zníženiu. Je to preto, lebo tvoria trojuholník osvietenia. Predstavujú všeobecnú energiu: číslo 11 odráža zjavenie, 22 je spojené s činnosťou a 33 sa nazýva učiteľ bezpodmienečnej lásky.

Hlavné čísla vrátane čísla 33 nesú charakteristickú, veľmi jasnú a silnú vibráciu. Nesú veľkú zodpovednosť. Podľa numerológie už majú za sebou určité skúsenosti a zážitky, ktoré im uľahčujú orientáciu v každodennom živote – chápu iných ľudí a realitu okolo seba. Všetky tri majstrovské čísla sú považované za výnimočné. Numerologická 33 je však mimoriadne dôležitá. Prečo? Sú to tie, ktoré celú zbierku uzatvárajú. Navyše sa vyskytujú veľmi zriedkavo.

Numerologická 33 – to je to, čo ich odlišuje

Numerologické trojky sa vyznačujú mimoriadne silnou vibráciou, ktorá poukazuje na zvláštny osud. Podľa numerológie majú veľmi zodpovednú úlohu. Ich poslaním je konať dobro a presadzovať morálne zásady, ktoré slúžia rozvoju jednotlivých spoločenstiev.

Číslo 33 je v západnej kultúre mimoriadne dôležité. Niekedy sa označuje ako Kristovo číslo. Ľudia s touto numerologickou osobnosťou zvyčajne kladú v živote na prvé miesto spravodlivosť. Sú to oddaní ľudia. Poslovia lásky.

Numerologická 33 – to je to, čo ich charakterizuje

Numerologické 33 sú ľudia, ktorí sa vyznačujú jedinečnou životnou múdrosťou. Sú tolerantní a chápaví. Vyznačujú sa vyvinutým zmyslom pre spravodlivosť. Ochotne pomáhajú druhým – sú empatickí a citliví.

Sú rodení sprievodcovia. S radosťou ponúkajú rady a usmernenia. Sú to oddaní priatelia, ktorí pri rozhodovaní vždy berú do úvahy dobro druhých. Dodržiavajú morálne zásady a vyžadujú to aj od svojho najbližšieho okolia.

Majú zmysel pre poslanie a neustále chcú konať dobro. Preto sa venujú povolaniam, ktoré si vyžadujú neustály kontakt s inými ľuďmi a dávajú im zmysel pre činnosť. Sú z nich vynikajúci lekári, psychológovia, psychoterapeuti, učitelia, právnici a mediátori.

Numerologické 33 sú ľudia, ktorí sa vyznačujú jedinečnou životnou múdrosťou.
Foto : shutterstock/lassedesignen

Harmonia a súlad sa spájajú s numerologickou číslicou 33. Ľudia spojení s týmto číslom nemajú radi konflikty. V krízových situáciách sa snažia čo najrýchlejšie dosiahnuť dohodu. Číslo 33 sa riadi rovnováhou.

Numerologické 33 majú dobre vyvinutú intuíciu, ktorá im pomáha robiť správne rozhodnutia a dosiahnuť úspech. Zvyčajne sú to ľudia s rozvinutou emocionálnou inteligenciou, citliví najmä na slová. Nezriedka majú dar jasnovidectva.

Numerologická 33 – ženy

Ženy, ktorých život riadi číslo 33, sú mimoriadne orientované na rodinu. Sú vynikajúcimi matkami a milujúcimi, oddanými manželkami. Pre svoje deti dokážu obetovať všetko. Od svojich partnerov očakávajú vernosť. Chcú sa cítiť ocenení a milovaní. Vyznačujú sa jemnosťou, jemnosťou, dobrosrdečnosťou, náklonnosťou a empatiou.

Numerologické 33-ky sú náročné najmä voči sebe. Často ich sprevádza presvedčenie, že sú nedostatočné a musia sa za každú cenu zdokonaľovať. Môžu byť príliš kritické. Sú to perfekcionistky, ktoré prísne posudzujú svoje činy. To ich môže viesť k rastúcemu pocitu viny.

Numerologická 33 – muži

Muži, ktorých životom vládne číslo 33, sú oddaní manželia a milujúci otcovia. Rodina je pre nich absolútnou prioritou. Sú starostliví a dokážu oceniť obetavosť svojho partnera. Sú ochotní podeliť sa o domáce práce a kladú veľký dôraz na výchovu detí.

Numerologické 33 majú, žiaľ, problémy s kontrolou domáceho rozpočtu. Často sa zadlžujú. Financie nie sú silnou stránkou mužov, ktorých životom sa riadi toto hlavné číslo.

Numerologická 33: slávni ľudia

Hlavné čísla sú mimoriadne vzácne. V šoubiznise však existujú ľudia, ktorých vibrácie zodpovedajú číslu 33. Sú to napr:

  • Victoria Beckham
  • Meryl Streep
  • Gigi Hadid
  • Stephen King
  • Agatha Christie
  • Robert De Niro
  • John Lennon
  • Robert Pattinson

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mesačná voda. Využite silu mesiaca v splne. Vyrobte si vodu na použitie pri očistných rituáloch

Parfém podľa znamenia zverokruhu. Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Najlepší denný horoskop – 12. septembra. Čo očakávať vo štvrtok?

12.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 12. septembra. Býk sa nedá rozptýliť. Panna bude nútená urobiť rozhodnutie. Čo sa stane dnes…

Šťastlivci sa narodili v tento deň. Najšťastnejší dátum narodenia v numerológii

11.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Aký je najšťastnejší dátum narodenia? Numerológia poukazuje na jeden konkrétny dátum. Energia a vibrácie vychádzajúce z číslic, ktoré…

Tu sú tri najtvrdohlavejšie znamenia zverokruhu. Vždy si stoja za svojím, aj keď sa mýlia

11.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrii Iemelianenko). Zoznámte sa s tromi najtvrdohlavejšími znameniami zverokruhu, ktoré si vždy stoja za svojím, aj keď sa mýlia…

Týždenný horoskop pre všetky znamenia na 9. – 15. septembra. Kto sa bude cítiť preťažený a kto dostane veľmi dobré správy?

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Ako bude prebiehať nový týždeň? Pozrite sa, čo môžete očakávať v nasledujúcich dňoch, a pripravte sa na rôzne…

Ste šetrný alebo márnotratný? Astrológovia to už vedia. Najviac ohrozené bankrotom sú 3 znamenia

8.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Niektorí ľudia si radšej šetria peniaze na horšie časy. Existuje aj určitá skupina znamení zverokruhu, ktorých peniaze netrápia.…

Auto Trendy

Objavte Toyotu GR Yaris vyhradenú pre ...

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Dokonca aj v „štandardnej“ verzii Toyota GR Yaris zaujme výkonom motora 1,6 s turbodúchadlom s výkonom 280 k a pohonom všetkých kolies.

Malý domček Mocha znižuje veľkosť a náklady, ale nie pohodlie

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Mocha od spoločnosti Modern Tiny Living je relatívne lacný malý domček, ktorý je určený na dovolenku alebo dokonca na plnohodnotné bývanie. Hoci má dĺžku len…

Renault Fuego: Hybridné kupé v modernom formáte

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Renault oživuje legendárne modely z minulosti a premieňa ich na moderné elektromobily, čo dokonale vymyslel a zorganizoval Luca de Meo, generálny riaditeľ skupiny Renault. O…

Bezpohybové turbíny dodávajú superúčinnú veternú energiu do továrne BMW

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Aeromine Technologies so sídlom v Houstone namontovala na strechu výrobného závodu MINI spoločnosti BMW v Oxforde v Spojenom kráľovstve niekoľko tichých a nehybných aerodynamických…

Táto obytná dodávka VW má najdivokejšiu vyskakovaciu strechu vo svete malých karavanov

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nemecká spoločnosť SpaceCamper je hrdá na to, že posúva hranice toho, čo môže byť obytný automobil, až do takej miery, že vytvorila neočakávané spojenie stanového…

Prvá fotografia nového Alpine - nového športového elektromobilu

12.9.2024 Redakcia Auto trendy - Skupina Renault pred niekoľkými dňami oznámila na parížskom autosalóne 2024 celkovo sedem nových modelov rozdelených medzi jednotlivé značky. Dnes začíname spoznávať prvý z nich. Volá…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov