Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Záruka peňazí, pokoja a úspešného vzťahu. Každé znamenie zverokruhu má svoje šťastné číslo

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Šťastné čísla závisia od našich znamení zverokruhu. Astrológovia predpovedajú budúcnosť nielen z hviezd alebo kariet, ale aj pomocou čísel. Čísla môžu určiť aj...

16.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Šťastné čísla závisia od našich znamení zverokruhu. Astrológovia predpovedajú budúcnosť nielen z hviezd alebo kariet, ale aj pomocou čísel. Čísla môžu určiť aj našu osobnosť, schopnosti a dokonca aj osud. Pozrite si šťastné čísla svojho znamenia zverokruhu a zistite ich význam.

Každé znamenie zverokruhu má svoje šťastné číslo.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Astrológia a numerológia sú založené na matematike. Rôzne číselné vzorce pomáhajú vytvárať výpočty, z ktorých môžeme o sebe zistiť dôležité veci. Hovoríme o našom dátume narodenia, usporiadaní planét alebo usporiadaní písmen v našom mene

V horoskope veľmi často nájdeme čísla, ktoré sú pre nás šťastné. Šťastné čísla sú tie, ktoré nám energeticky zodpovedajú.

Šťastné číslo pre Leva

Šťastné číslo pre Leva je 1, čo poukazuje na individualitu tohto znamenia zverokruhu. Šťastné číslo 1 v astrológii je odpoveďou na Slnko vládnuce Levovi.

Lev je odvážny človek, ktorý smelo vyjadruje svoje názory. Lev je asertívna osoba s vodcovskými vlastnosťami, ktorá vzbudzuje obdiv ostatných. Ak často vidíte číslo 1, pravdepodobne sa uberáte správnym smerom.

Jediným problémom pre osobu tohto znamenia zverokruhu je tlak byť najlepší. Levy môžu svoje emócie skrývať tak, že ich v sebe potláčajú.

Šťastné číslo pre Raka

Rakom vládne Mesiac, ktorý zodpovedá šťastnému číslu 2. Numerologická dvojka je emocionálna, spoločenská a veľmi empatická osoba. Celý svoj život podriaďujú vzťahom s ostatnými. Osoba so šťastným číslom 2 bude oddaným priateľom a skvelým partnerom.

Raci veria v dobrotu ľudí, sú otvorení voči iným ľuďom a často im pomáhajú. Osobu so šťastným číslom 2 vnímajú ostatní veľmi zhovievavo, pretože sa vyznačuje takmer detskou naivitou. Rak verí v dobrotu ľudí a často nevidí ich zlé správanie.

Numerologická dvojka musí čeliť nízkemu sebavedomiu a nedostatku asertivity.

Šťastné číslo pre Strelca

Ľudia so šťastným číslom 3 sa tiež vyznačujú dokonalosťou a spontánnosťou. Strelci žijú v harmónii, teda v jednote tela, duše a mysle. Starajú sa o všetky tieto aspekty.

Ľudia so šťastným číslom 3 napriek svojmu idealistickému zmyslu rýchlo strácajú nadšenie pre svoju činnosť. Stáva sa to vtedy, keď si na seba vezmú príliš veľa úloh. Veľmi rýchlo presunú svoju energiu na iné veci a tie zostanú nedokončené.

Numerologické trojky sú tiež náchylné na prifarbovanie svojich príbehov.

Šťastné číslo pre Vodnára

Šťastné číslo pre Vodnára je 4. Numerologická štvorka, podobne ako trojka, má veľa inovatívnych nápadov. Vodnárov charakterizuje tvrdá práca a vytrvalosť pri dosahovaní svojich cieľov. Ľudia so šťastným číslom 4 sú lojálni, zodpovední a rozvážni. Ich vytrvalosť im umožňuje dosiahnuť vysnívaný úspech.

Ľudia so šťastným číslom 4 môžu byť namyslení a arogantní. Majú veľmi vysoké sebavedomie a často skrývajú svoje negatívne emócie.

Numerologická štvorka nie je dušou spoločnosti, bližšie má k samotárskemu typu, ktorý sa naplno venuje svojej práci.

Šťastným číslom pre Blížencov a Panny

Planétou Blížencov a Panny je Merkúr, ktorému sa pripisuje šťastné číslo 5. Numerologické číslo 5 sa vyznačuje inteligenciou, bystrým vtipom a schopnosťou riešiť problémy.

Šťastné číslo 5 dáva Blížencom energiu konať, zatiaľ čo Panne umožňuje logicky myslieť a vyhýbať sa chybám. Blíženci aj Panny radi komunikujú s prírodou a radi cestujú.

Ľudia so šťastným číslom 5 sú tiež veľmi nervózni, najmä keď ich plány zlyhajú. Majú tendenciu utekať pred problémami. Plány Blížencov a Panny sa musia realizovať okamžite, inak sú frustrovaní, čo poukazuje na nedostatok trpezlivosti.

Čísla môžu určiť aj našu osobnosť, schopnosti a dokonca aj osud.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Šťastné číslo pre Býka a Váhy

Šťastné číslo pre Býka a Váhy je 6, čo zodpovedá planéte Venuša. Ľudia s týmito znameniami zverokruhu si vážia svoj život, hľadajú krásu vo svojom okolí. Býci a Váhy sa veľmi angažujú v dôležitých záležitostiach, dokážu si určiť priority svojho života. Ľudia so šťastným číslom 6 sú romantici, ktorí sa realizujú vo vzťahoch.

Ľudia so šťastným číslom 6 sú tiež veľmi starostliví. Ak ich potreba starostlivosti nie je naplnená, stávajú sa melancholickými a chýba im životná energia. Býk a Váhy majú tiež tendenciu prepadnúť závislostiam.

Šťastné číslo pre Ryby

Šťastné číslo znamenia Rýb je 7, ktoré zodpovedá snom, pravde a hĺbke. Ryby sú veľmi zasnení ľudia, ktorí sa často oddávajú vnútorným myšlienkam o nadpozemských veciach.

Ľudia so šťastným číslom 7 sú perfekcionisti, majú schopnosť pozorovať a analyzovať závery.

Ľudia so šťastným číslom 7 sa nevyhľadávajú v spoločnosti, sú individualisti. Ťažko nadväzujú nové kontakty a niekedy sú pre ostatných nepochopiteľní.

Ryby majú sklon myslieť pesimisticky a upadajú do melancholických stavov.

Šťastné číslo pre Kozorožca

Šťastné číslo pre Kozorožca je 8, ktoré ich smeruje k dosiahnutiu úspechu vďaka tvrdej práci a nevzdávaniu sa ani v ťažkej situácii. Kozorožci túžia po naplnení v materiálnom aj rodinnom živote. Ľudia so šťastným číslom 8 sú veľmi pracovití, vytrvalí, sústredení a zodpovední.

Ľudia so šťastnou osmičkou majú tendenciu prepadnúť workoholizmu, pretože sa často príliš strácajú vo svojich povinnostiach.

Keď sú Kozorožci unavení, vtedy môžu byť pre ostatných nepríjemní, príliš vážni a vystresovaní.

Šťastné číslo pre Barana a Škorpióna

Planéta Mars je ekvivalentom šťastného čísla 9, ktoré astrológovia pripisujú Baranovi a Škorpiónovi. Hlavnými charakteristikami numerologických deviatok sú altruizmus, citlivosť a láskavosť.

Barani a Škorpióni sú empatickí, starajú sa o druhých a sú ochotní organizovať pomoc. Ľudia so šťastným číslom 9 sledujú svoje ciele a dokážu vyjadriť svoj názor.

Starostlivosť o druhých a prílišná pomoc spôsobuje, že Baran a Škorpión príliš veria ľuďom a podľahnú pokusom o manipuláciu. Ľudia so šťastným číslom 9 sú naivní a iracionálni.

Majú tendenciu ľutovať sa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Hovorí sa, že tieto znamenia zverokruhu sú najstálejšie v svojich citoch. Je medzi nimi aj váš partner?

Znamenia zverokruhu najlepších babičiek pod slnkom. Nuda s nimi nie je


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Denný horoskop – 16. októbra

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 16. októbra 2024 ukazuje, že nie všetky znamenia zverokruhu budú mať ľahký deň. Škorpión…

Denný horoskop – 15. októbra

15.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 15. októbra 2024 prináša zmes emócií a výziev. Niektoré znamenia zverokruhu, ako napríklad Lev,…

Denný horoskop – 14. októbra

14.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 14. októbra 2024 naznačuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú mať dynamický začiatok týždňa. Baran, Škorpión…

Auto Trendy

Tieto ojazdené autá z Nemecka sa teraz predávajú ako žreby

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Slováci sú čoraz ochotnejší kupovať ojazdené autá a predajcovia dovážajúci ich z Nemecka majú čoraz viac dôvodov na radosť. Podobne ako v posledných rokoch sú…

Nebezpečné baktérie v aute! Odkiaľ pochádzajú, aké choroby spôsobujú a ako sa ich zbaviť?

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Mnohí ľudia trávia v aute až niekoľko hodín denne. Nie všetci však nezabúdajú na pravidelné a dôkladné čistenie a dezinfekciu jeho interiéru. Podľa štúdie vedcov…

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Alfa Romeo prekvapuje v plus. V roku 2027 sa objaví úplne nový model a nástupcovia Giulie a Stelvia nebudú výlučne elektrické

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Odchádzajúci šéf značky Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato potvrdil uvedenie úplne nového veľkého modelu v roku 2027. Rozptýlil pritom pochybnosti o pohonnom ústrojenstve budúcich generácií modelov…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov