Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Cestovanie, Zaujímavosti,

Dovolenka all inclusive v Turecku sa zmenila na horor [LIST]

20.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ksenia Shestakova). Čitateľka Linda sa s nami podelila o svoj príbeh z dovolenky. Žiaľ, vysnívaná all inclusive dovolenka sa zmenila na horor. Linda prevne...

20.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ksenia Shestakova).

Čitateľka Linda sa s nami podelila o svoj príbeh z dovolenky. Žiaľ, vysnívaná all inclusive dovolenka sa zmenila na horor. Linda prevne verí, že tento príbeh Vám pomôže pri ďalšom výbere dovolenky.

Foto: shutterstock/Ksenia Shestakova

Nižšie nájdete list od našej čitateľky a radi by sme Vás povzbudili, aby ste nám poslali svoje názory a vlastné príbehy na adresu: info@vasenvtebe.sk. 

Vybrané emaily zverejníme na Vášeň v tebeNižšie je list od našej čitateľky Lindy.

Na all inclusive dovolenku šetrili každé euro

Celý rok sme sa na dovolenku all inclusive v Turecku veľmi tešili. Bolo to po prvýkrát, kedy sme skúsili tento typ dovolenky. Ja s manželom sme šetrili každé euro, aby sme si mohli dovoliť 10 dní v luxusnom hoteli na Tureckej riviére. Tento rok sme zobrali so sebou aj naše dvojičky, Kiku a Domču, ktoré sa veľmi tešili na to, že si zaplávajú s delfínmi a možno príde aj sľúbený žralok.

Hneď nám meškalo lietadlo z Bratislavy a prišli sme do vytúženej destinácie veľmi neskoro. Neboli sme však mrzutí, od zajtra sa predsa začne naša vytúžená all inclusive dovolenka! Ľahli sme si spať. Centrálna klimatizácia v hoteli bola nastavená na veľmi nízko a v izbe bola poriadna zima. Keď sme ju vypli, zase sme nemohli spať od tepla. Nebolo to príjemné. Recepcia veľmi nápomocná nebola.

Ráno sme rýchlo museli vstávať, obliecť sa a vychystať dvojičky na raňajky. Boli sme hladní, nevyspatí a aj unavení po ceste. Raňajky boli len do 9:30, tak sme sa ponáhľali. Jedlo bolo úplne iné, ako zvykneme jesť. Turecká strava je totiž úplne iná.

Od rána sme si všimli, že v bare pri bazénoch sa dosť pije a niektorí hostia si už nosia pivá a vína k bazénu o 9:30! To nás značne šokovalo, ale skôr naše malé dvojičky, ktoré mali iba 6 rokov. Začali sa ma pýtať, prečo ujo pije víno a zapíja ho s pivom na raňajky. Niektorí ľudia pili na raňajky prosecco. Nevedela som, čo im mám povedať, veď majú iba 6 rokov. Pýtala som sa samej seba, ako je možné, keď je hotel aj pre rodiny s deťmi, tak otvárajú bary s alkoholom už o 10 ráno a všetci začínajú piť.

Ako vysvetliť deťom pitie alkoholu ráno?

Rozhodilo ma to hneď z príchodu a nevedela som, čo si mám myslieť. Toto sa opakovalo denne. Množstvo pripitých ľudí sme stretávali pri bazénoch, v mori, ktorí nešetrili oplzlými poznámkami. Malé to všetko počuli a vnímali. My sa pred deťmi snažíme rozprávať spisovne a najmä bez nadávok. All inclusive nás trošku obmedzil v tom, že sme stále museli byť pripravení jesť, vtedy len keď je jedáleň otvorená, napr. večera sa začínala o 19 a končila o 21. 

Večere nám vôbec nechutili, lebo jedlo nebolo také, aké si robíme doma. Dvojičky tiež jedávajú naposledy najneskôr do 18 tej. Deťom strava nechutila. Boli sme z toho mierne vystresovaní. Ráno sme zase museli skoro vstávať na raňajky. Klimatizácia bola veľmi studená a dvojičky nám ku koncu dovolenky ochoreli. All inclusive už nikdy viac.

Radšej sa vyberieme niekde na apartmán a sami si budeme variť a nastavovať klimatizáciu tak, ako my chceme. A hlavne, už sa nebudeme musieť pozerať na opitých ľudí hneď zrána, ktorí zapíjajú pivo s vínom na raňajky.  

Nabudúce si buď vyberieme apartmán a súkromie, alebo hotel kids friendly. Neodporúčam chodiť s malými deťmi do takýchto hotelov. Mojim listom by som chcela upozorniť všetkých, ktorí chcú ísť s malými deťmi na all inclusive dovolenku, aby si to radšej vopred dvakrát premysleli.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

„Na dovolenke all inclusive sme stretli pár, ktorý zmenil moju dovolenku na nočnú moru“ [LIST]

Prázdniny na vidieku v 90. rokoch „Na tú vôňu nezabudnem“ [LIST]


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kam vyhodiť vlhčené utierky? Často si vyberáme nesprávne

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/New Africa). Vlhčené obrúsky sú obľúbeným produktom na cestách a v situáciách, keď je nedostatok tečúcej vody. Sú mimoriadne…

Počas rozhovoru venujte pozornosť týmto znakom. Naznačujú nadpriemernú inteligenciu

15.9.2024 redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nicoleta Ionescu). Aj v obyčajnom rozhovore dokážeme rozpoznať, či je náš partner nadpriemerne inteligentný, alebo naopak. Stačí vedieť, na…

Rozpadajú sa vám mleté rezne pri vyprážaní? Možno robíte chybu už v obchode

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/FotoDax). Rezne z mletého mäsa sú veľmi obľúbeným jedlom na obed alebo večeru, ale aj napriek tomu sa niektorí…

Získaju „tehličky“ bez jediného brušáku. Príde tento trend aj na Slovensko? Muži sa zverili do rúk chirurgov

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Atstock Productions). Je možné získať "tehličky" pomocou plastickej chirurgie? Hoci estetická medicína bola donedávna doménou žien, jej služby využíva…

Kam vyhadzujete obal na mäso? Nie je to jednoduché

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Separovanie odpadu spôsobuje niektorým ľuďom nemalé problémy. Často musia premýšľať, do ktorého koša majú vyhodiť konkrétny obal.…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov