Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Domácnosť, Tipy, Zaujímavosti,

Neschovávajte peniaze na týchto miestach. Zlodej ich najskôr skontroluje. Existujú lepšie úkryty

4.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Idete na dovolenku a máte doma hotovosť? Na týchto miestach peniaze radšej neschovávajte, pretože zlodeji ich v prípade vlámania skontrolujú ako prvé....

4.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Idete na dovolenku a máte doma hotovosť? Na týchto miestach peniaze radšej neschovávajte, pretože zlodeji ich v prípade vlámania skontrolujú ako prvé. Existujú lepšie a menej nápadné úkryty.

Idete na dovolenku a máte doma hotovosť? Na týchto miestach peniaze radšej neschovávajte, pretože zlodeji ich v prípade vlámania skontrolujú ako prvé.
Foto: súkromný archív

Nie každý si zhromažďuje úspory na bankových účtoch. Ak máte v byte väčšiu sumu peňazí, ale obávate sa, že počas vašej neprítomnosti môže dôjsť k vlámaniu, hotovosť na týchto miestach neschovávajte. Zlodeji ich dobre poznajú. Kde je najlepšie ukryť cennosti v domácnosti? Tu sú najlepšie úkryty.

Kde je lepšie nemať peniaze doma? Tieto úkryty sú zrejmé. Zlodeji ich najskôr skontrolujú

Zlodeji majú veľa spôsobov, ako sa dostať do vášho domu, keď ste preč. Stačí ponechané pootvorené okno, nepozornosť susedov a problém je hotový. Preto je dobré sa pred odchodom na dovolenku chrániť. Kde je lepšie neskrývať hotovosť v byte? Ukazuje sa, že existuje zoznam miest, ktoré sú pre zlodejov hračkou.

  • Triviálnou skrýšou je napríklad nádoba v kuchyni. Plechovky od sušienok, poháre s ryžou alebo cestovinami či nádoby s cereáliami nie sú najlepšími miestami na ukrývanie bankoviek.
  • Skriňa alebo polica je tiež zlý nápad. Zlodeji pravdepodobne vyhodia celý obsah a peniaze ukryté medzi oblečením nájdu v okamihu.
  • Knihy sú tiež jednou z jasnejších možností.
  • Chladnička sa zdá ako šikovný nápad, ale zlodeji tento trik poznajú a určite skontrolujú police a zásuvky v chladničke.
  • Pod matracom radšej hotovosť neukladajte, pretože je to jedna z obľúbenejších skrýš.
Samozrejme, najbezpečnejším riešením je mať peniaze na bankovom účte. Ak to však nechcete urobiť, aby ste sa nevystavili krádeži, je lepšie ukryť hotovosť na menej nápadných miestach.
Foto: shutterstock.com/F01 PHOTO

Kde doma uschovať peniaze? Tu sú najlepšie úkryty. Nikto ich nenájde

Samozrejme, najbezpečnejším riešením je mať peniaze na bankovom účte. Ak to však nechcete urobiť, aby ste sa nevystavili krádeži, je lepšie ukryť hotovosť na menej nápadných miestach. Nie každý zlodej sa pri kontrole týchto úkrytov zastaví.

  1. Kvetina. Peniaze môžete dať pod kvetináč, ale oveľa lepší nápad je dať ich do plastového vrecka a zakopať do zeme.
  2. Obálka sa zdá byť samozrejmosťou, ale nie je to tak celkom. Zastrčená za chladničkou alebo pod dnom zásuvky sa môže ťažko nájsť.
  3. Splachovač. Umiestnite hotovosť do uzavretej nádoby alebo fľaše a vložte ju do splachovača. To je miesto, kde zlodej určite nebude hľadať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Žiadny trezor. Toto je najlepšie miesto na skrytie karty v hotelovej izbe. Zlodej sa tam nepozrie

Chcel ukradnúť bicykel, zrazu sa objavil pes. Nikto nečakal takú reakciu


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Kto by si pomyslel, že táto kombinácia bude lepšia ako miešané vajíčka. Odteraz sú to vaše obľúbené raňajky

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Elena Shashkina). Pri príprave raňajok často rozmýšľame, čo pripraviť, aby bolo jedlo sýte a plnohodnotné. Máme tendenciu siahnuť po…

Zapnete umývačku riadu a odídete? Následky môžu byť katastrofálne. Nejde len o záplavu

05.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Môžete zapnúť umývačku riadu a odísť z domu? Teoreticky áno, ale najprv sa zamyslite, či je to…

Henna na vlasy alebo bežná farba? Zistite, ktoré riešenie si vybrať

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Henna na vlasy namiesto bežnej farby na vlasy? Ak uvažujete o tomto riešení, určite si prečítajte tento článok.…

Obľúbené korenie pomôže zachrániť zafarbené oblečenie

05.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuttertstock/Kmpzzz). Boli časy, keď nebolo toľko špecializovaných čistiacich prostriedkov, a tak sme sa s museli vysporiadať inak. Naše mamy…

Veľa ľudí dáva prací prášok a aviváž do nesprávnej priehradky. Existuje dôvod, prečo je na jednej z nich kvetina

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Ako používate priehradky v práčke? Mnohí ľudia ich reflexívne plnia pracím prostriedkom a nezamýšľajú sa nad tým,…

Auto Trendy

Predaj elektromobilov bude opäť rásť - tu je dôvod

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - V Európe bude v roku 2025 štvrtina všetkých predaných vozidiel s nulovými emisiami vďaka úspornejším modelom a prísnejším limitom CO2.

Aston Martin nesmie sedieť a čakať, kým Newey začne - Krack

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Hoci Aston Martin odpočítava dni do príchodu Adriana Neweyho, pokrok musí prísť ešte predtým. Šéf tímu Aston Martin Mike Krack tvrdí, že jeho tím formuly…

Číňania kúpili továreň Nissan, teraz zastavujú výrobu

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pred niekoľkými mesiacmi orgány Európskej únie oznámili zavedenie dodatočných ciel na tých výrobcov elektromobilov z Číny, ktorí využili finančnú podporu Pekingu, aby mohli konkurovať na…

Majitelia starších modelov Volvo dostanú novoročný darček

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Väčšina výrobcov aktualizuje svoje informačno-zábavné systémy len pri facelifte alebo úplne novej generácii konkrétneho modelu. Vodiči starších vozidiel preto môžu na nové modely pozerať so…

Prvé elektrické Ferrari sa blíži

5.10.2024 Redakcia Auto trendy . Podľa Benedetta Vignu, generálneho riaditeľa spoločnosti Maranello, sa prvé elektrické Ferrari objaví vo štvrtom štvrťroku 2025.

Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne. Clá nadobudnú účinnosť v novembri tohto roka.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov