Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Týždenný horoskop 5. – 11. augusta. Ako sa vám bude tento týždeň dariť? Prekvapia vás najbližšie dni? Prečítajte si váš aktuálny týždenný...

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta. Ako sa vám bude tento týždeň dariť? Prekvapia vás najbližšie dni? Prečítajte si váš aktuálny týždenný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás čaká a na čo si treba dať pozor.

Čo vás čaká tento týždeň a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Ďalší týždeň, v ktorom budete čeliť rôznym výzvam. Nezabudnite byť odvážny a neustupovať pred tým, čo vás na vašej ceste čaká. Bojujte a získajte to, čo si zaslúžite.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Baran

Konečne sa váš osud zmení. Prestanete bojovať so smolou, ktorá vás oberala o všetky možné šance na niečo pekné. Váš doterajší život bol nudný a plný mrzutostí. Dajte si pozor, pretože teraz to budete môcť zmeniť!

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Býk

Niekto vám pôjde veľmi na nervy. Namiesto toho, aby ste zadržiavali svoje emócie a snažili sa mu vysvetliť, porozprávajte sa s ním pokojne, ale rozhodne. Koniec koncov, nejde o to, aby ste sa druhým ukázali ako nevyrovnaný človek, ale nemôžete sa nechať otravovať večne.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Blíženci

Neviete sa nájsť v novej situácii. Je to pre vás nová a ťažká skúsenosť, z ktorej vás naozaj nikto nevyslobodí. Pustite sa do toho a ukážte všetkým, aký ste bojovník. Možno to, čo vás čaká, nie je také ťažké, ako si myslíte.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Rak

Nebojte sa postaviť tvárou v tvár niekomu, kto pod vami už dlho kope jamy. Pokúste sa s ním alebo s ňou vyjasniť si veci a nevyhýbajte sa žiadnym ťažkým témam. Hovorte o tom, čo je dôležité a o všetkom, čo vám napadne. Je pravdepodobné, že to budete vy, kto z rozhovoru vyjde víťazne.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Lev

Tento týždeň si začnete plniť svoje sny. Keď si uvedomíte, že ste blízko, budete sa ešte viac snažiť celý proces urýchliť. Užívajte si svoju šancu a nezabudnite ju využiť.

Týždenný horoskop 5. – 11. august.
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný horoskop 5. – 11. august – Panna

Nasledujúce dni sa ukážu ako mimoriadne vyčerpávajúce. Nebudú na vás doliehať len vaše vlastné povinnosti, ale aj povinnosti iných. Snažte sa dať si aspoň jeden deň na oddych, pretože to dlho nevydržíte. Nemôžete pracovať celý deň.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Váhy

Tento týždeň budete mať šťastie. Možno niečo vyhráte alebo vás niečo príjemne prekvapí. Alebo vás navštívi niekto, koho ste už dlho nevideli – možno ste už aj zabudli, ako vyzerá? Prežijete spolu nádherné chvíle.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Škorpión

Tento týždeň bude stratený. Ukáže sa, že ste strašne neproduktívny a nič s tým nemôžete urobiť. Môžete byť frustrovaní a nadávať na vlastnú lenivosť alebo psychické vyčerpanie, ale nepomôže to. Počítajte s tým, že občas máte slabšiu chvíľku.

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta – Strelec

Tento týždeň sa budete snažiť venovať svojej rodine. V poslednom čase ste príliš veľa pracovali a vaši blízki sa cítili zanedbávaní. Teraz sa konečne sústredíte na ich problémy a vymyslíte, ako spolu stráviť viac času. Najmä tí najmenší budú nadšení.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Kozorožec

Máte pred sebou dôležitý projekt. Ak sa spamätáte, podarí sa vám ho dokončiť ešte tento týždeň. Najlepšie je, ak to dokážete a skončíte s veľkolepým výsledkom. Budúci týždeň nebude priaznivým pre efektívnu prácu.

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta – Vodnár

Budú to prekvapivé dni. V skutočnosti si nemôžete byť ničím istí. Netrápte sa však, pretože väčšina týchto prekvapení sa pre vás skončí veľmi príjemne. Pozrite sa odvážne do budúcnosti a konajte!

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Ryby

Tento týždeň vás zasiahne melanchólia. Spomienky na minulé roky vás môžu celkom premôcť. Najlepšie je prestať sa jednoducho vracať k tomu, čo bolo a pozerať sa smelo do budúcnosti. Určite sa vám to viac oplatí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zlatý august pre dve znamenia zverokruhu. Najlepší mesiac v oblasti financií

Týždenný finančný horoskop. Nie každý môže počítať s finančným šťastím


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop – 5. októbra

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. október 2024 predpovedá rôzne emócie a udalosti. Barani a Ryby budú mať skvelú…

Nie sú to ideálne manželky. Uvádzajú sa konkrétne znamenia zverokruhu. Ste na zozname?

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/DocPhotos). Ženy z konkrétnych znamení zverokruhu majú špecifické povahové črty, ktoré ovplyvňujú ich výkonnosť v manželských vzťahoch. Niektoré sú…

Denný horoskop – 4. októbra

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 4. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú dnes čeliť novým výzvam. Barana,…

Do konca roka budú práve tieto znamenia zverokruhu na vzostupnej vlne. Zoznam nie je dlhý

3.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sanjagrujic). Do konca roka zostáva niekoľko mesiacov, ktoré sa nám spájajú s ťažkosťami - začiatok školského roka, kratšie dni…

Dobrý denný horoskop – 3. októbra

3.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Allexxandar). Denný horoskop na 3. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú mať mimoriadne dynamický deň. Barani a…

Auto Trendy

Aston Martin nesmie sedieť a čakať, kým Newey začne - Krack

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Hoci Aston Martin odpočítava dni do príchodu Adriana Neweyho, pokrok musí prísť ešte predtým. Šéf tímu Aston Martin Mike Krack tvrdí, že jeho tím formuly…

Číňania kúpili továreň Nissan, teraz zastavujú výrobu

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pred niekoľkými mesiacmi orgány Európskej únie oznámili zavedenie dodatočných ciel na tých výrobcov elektromobilov z Číny, ktorí využili finančnú podporu Pekingu, aby mohli konkurovať na…

Majitelia starších modelov Volvo dostanú novoročný darček

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Väčšina výrobcov aktualizuje svoje informačno-zábavné systémy len pri facelifte alebo úplne novej generácii konkrétneho modelu. Vodiči starších vozidiel preto môžu na nové modely pozerať so…

Prvé elektrické Ferrari sa blíži

5.10.2024 Redakcia Auto trendy . Podľa Benedetta Vignu, generálneho riaditeľa spoločnosti Maranello, sa prvé elektrické Ferrari objaví vo štvrtom štvrťroku 2025.

Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne. Clá nadobudnú účinnosť v novembri tohto roka.

Aká je budúcnosť spoločnosti Seat, odchádza alebo nie?

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pred rokom sa hovorilo, že sa zmení na iný typ mobility. V akom stave sa nachádzame Pred rokom, začiatkom septembra 2023, generálny riaditeľ spoločnosti Volkswagen…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov