Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Veľký denný horoskop – 20. septembra

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám prinesie tento piatok? Piatok môže...

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1).

Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám prinesie tento piatok?

Denný horoskop na 20. septembra.
Foto: shutterstock/Bada1

Piatok môže začať váš víkend dobrým spôsobom. Všetko závisí od toho, ako sa udalosti vyvinú a či sa dokážete vyrovnať s výzvami, ktoré vám osud postaví do cesty.

Denný horoskop – Baran

Baran dnes bude nútený niečo urobiť. Nebudete sa môcť vykrútiť a pravdepodobne strávite deň robením vecí, ktoré vám neprinesú ani najmenšie uspokojenie. Nemajte však obavy – nadchádzajúci víkend je tu pre vás na zotavenie.

Denný horoskop – Býk

Býk môže mať dnes problémy s úsudkom. Z tohto dôvodu je veľmi pravdepodobné, že sa zamilujete do niekoho, do koho by ste sa zamilovať rozhodne nemali. To vás privedie do veľmi vážnych problémov, z ktorých sa budete len ťažko dostávať.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci dnes musia o niečom mlčať. Niekedy je lepšie nehovoriť, ak napätie dosahuje svoj zenit a atmosféra je čoraz nepríjemnejšia. Nebojte sa, že na vás niekto zabudne. Máte veľa ľudí, ktorým na vás naozaj záleží.

Denný horoskop – Rak

Rak sa dnes bude cítiť vyčerpaný. Ukáže sa, že musíte vyplniť množstvo papierov, ktoré ste ešte nikdy nemuseli riešiť. Je možné, že ich vybavovanie sa ukáže ako skutočná nočná mora. Utešujte sa však tým, že do večera sa budete sústrediť výlučne na príjemné veci.

Denný horoskop – Lev

Lev dnes dostane dôležitú správu. Vôbec ju nečakáte, takže pravdepodobne budete musieť rýchlo zmeniť svoje plány, aby ste sa jej prispôsobili. Nebojte sa toho, svoje konanie máte do veľkej miery pod kontrolou. Uvidíte, že vaša odvaha vám bude na osoh.

Denný horoskop pre Pannu

Panna musí dnes zostať pokojná. Budete obklopení množstvom podráždených ľudí, s ktorými je lepšie sa nepúšťať do diskusie. Váš deň prejde bez komplikácií, pokiaľ sa nezapletiete do hádky. Pamätajte, že nikto sa nerád háda – najmä nie donekonečna.

Denný horoskop – Váhy

Čo vám prinesie tento piatok?
Foto: shutterstock/Bada1

Váhy by dnes nemali byť príliš ambiciózne. Piatok nie je váš deň a väčšina vašich plánov úplne zlyhá, takže nie je čo plánovať ďalej. Snažte sa žiť prítomnosťou a podporujte tých, ktorí si vašu podporu zaslúžia.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión dnes nemôže počítať s úspechom. Nie je čas predpokladať, že sa vám niečo podarí bez mihnutia oka. Lepšie je hneď predpokladať, že sa vo vašom živote vyskytnú monštruózne chyby. Porozprávajte sa s niekým, na kom vám skutočne záleží, a pokúste sa nájsť aspoň malú motiváciu do ďalších dní.

Denný horoskop – Strelec

Strelci zažijú nepríjemnú situáciu. Niekto urobí všetko pre to, aby vás vykreslil z tej najhoršej možnej stránky, takže nikto na vás nebudú brať ohľad. Ak však budete statočne bojovať sami za seba, môžete ešte zvrátiť svoj osud.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec potrebuje odstrániť súperov. Istá vec by vám mohla nedávať spávať a nie ste jediní, koho to trápi. Využite všetky svoje silné stránky, aby ste sa v tejto oblasti ukázali ako víťaz. Nebojte sa robiť to, čo vám ide najlepšie – môže vám to, napriek všetkému, silne pomôcť.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár bude musieť všetko urobiť rýchlo. Tento prílišný zhon vám môže ísť rozhodne na nervy. Stúpajúce napätie vám to zasa ešte viac sťaží. Skúste sa aspoň trochu upokojiť a pohnúť sa dopredu, aby ste si zariadili dobré zabezpečenie do budúcnosti.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa zamerajú na formálne záležitosti. Tie sa zrazu stanú veľmi dôležitými a dokonca naliehavými vo svojej bezprostrednosti. Ak si však nie ste niečím istí, je nevyhnutné, aby ste sa poradili, aby ste nespôsobili katastrofu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sú tri najtvrdohlavejšie znamenia zverokruhu. Vždy si stoja za svojím, aj keď sa mýlia

Ste šetrný alebo márnotratný? Astrológovia to už vedia. Najviac ohrozené bankrotom sú 3 znamenia


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Auto Trendy

Lotus teasuje svoj nový elektrický športový automobil

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Takzvaná Teória 1 debutuje koncom tohto týždňa. Lotus ide na elektrický pohon, čoho dôkazom je SUV Emeya a sedan Eletre. Emira je pritom posledným vozidlom…

Nehoda v autoškole. Kto znáša následky: inštruktor alebo žiak?

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Školenie budúcich vodičov má dve hlavné zložky, teoretickú a praktickú. Na konci kurzu absolvujú dve skúšky, jednu z každého modulu. Ale v prípade nehody v…

Máte dve nové pneumatiky? Odborníci odporúčajú zadné, nie predné

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Odborníci na pneumatiky tvrdia, že viac ako polovica vodičov tento trik pri výmene pneumatík nepoužíva. Ako správne je namontovať nový pár pneumatík?

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov