Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Dôležitý denný horoskop – 21. september

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 21. septembra. Býci sa pohádajú s rodinou. Blíženci by mali ustúpiť. A čo vám ostatným osud naznačí túto sobotu? V...

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1).

Denný horoskop na 21. septembra. Býci sa pohádajú s rodinou. Blíženci by mali ustúpiť. A čo vám ostatným osud naznačí túto sobotu?

Denný horoskop na 21. septembra.
Foto: shutterstock/Bada1

V sobotu sa začína víkend, ktorý vám pomôže vydýchnuť si po náročnom pracovnom dni. Záleží len na vás, ako si sobotu zorganizujete a či sa vám skutočne podarí dopriať si chvíľu oddychu.

Denný horoskop – Baran

Baran dnes nebude mať ani chvíľu na vydýchnutie. Budete vstávať už skoro ráno a to, čo sa bude diať okolo vás, vo vás bude vyvolávať nepokoj. Budete musieť vziať do úvahy všetko, čo ste doteraz zvažovali, a zachovať si triezvy rozum, aby ste nepodľahli panike.

Denný horoskop – Býk

Býk sa dnes poháda so svojou rodinou. Možno to budú vaši najbližší, možno vzdialení príbuzní, ktorí sa rozhodnú nasilu zmeniť vaše plány. Nedajte sa – ukážte, že máte svoj rozum a nepodľahnete tomúto tlaku. Robte to, čo považujete za správne, a nepozerajte sa na ostatných.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci by dnes mali ustúpiť. Ak ste s niekým v nejakom konflikte, nechajte to tak a prestaňte obhajovať svoje dôvody – záležitosť nie je taká naliehavá ani dôležitá, aby sa medzi vami prehlbovala nevraživosť. Pokúste sa upokojiť a od všetkého sa dištancujte. Možno robte niečo, čo vás baví?

Denný horoskop – Rak

Rak si dnes konečne vydýchne. Potrebujete si oddýchnuť po povinnostiach uplynulého týždňa, pretože ich na vás bolo navalených veľa. Nebojte sa, že nečakane dostanete nejaké úlohy navyše – nezapodievajte sa tým. Máte právo na odpočinok – pamätajte na to.

Denný horoskop – Lev

Lev si dnes zaslúži právo na oddych. Práve dnes sa sústredíte na to, aby ste si dopriali trochu slobody. Budete sa venovať veciam, ktoré vás naozaj bavia a nad ktorými sa vôbec nemusíte trápiť. Pozornosť budete venovať aj potrebám ľudí, ktorí sú pre vás dôležití. Prečo neurobiť niečo spoločne?

Denný horoskop – Panna

Panna sa dnes potrebuje spamätať. Máte pred sebou obrovské množstvo povinností, ktoré sa vám bohužiaľ nahromadili vlastnou vinou. Neodkladajte ich, pretože ste to robili príliš často v poslednej dobe a teraz neviete, čo skôr. Nedovoľte si myslieť si, že niektoré veci sú zbytočné a môžete ich jednoducho nechať tak.

Denný horoskop – Váhy

A čo vám ostatným osud naznačí túto sobotu?
Foto: shutterstock/Bada1

Váhy dnes potrebujú bojovať za svoje sny. Nedajte sa, ak viete, že niečo, na čom vám záleží, sa vzďaľuje do diaľky. Nenechajte sa vystrašiť ďalšími krokmi, ktoré môžu byť pre vás momentálne mimoriadne náročné. Robte, čo môžete, aby ste si neskôr nevyčítali, že ste boli pomalí.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión by dnes nemal míňať peniaze. Aj keď si myslíte, že máte pripravený pekný finančný vankúš, čoskoro sa vo vašom živote môžu objaviť výdavky, ktoré vás dosť zdrvia. Radšej nesiahajte po veciach, ktoré nepotrebujete. Snažte sa ku všetkému pristupovať s primeranou obozretnosťou.

Denný horoskop pre Strelca

Strelci budú mať dnes čo robiť. Budete mať neohlásenú návštevu a je možné, že niekto z vašich blízkych má pre vás veľmi dôležitú záležitosť. Nesnažte sa o všetko postarať sami. Neváhajte požiadať o pomoc, ak ju potrebujete.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec sa dnes nebude môcť sťažovať na dobrú spoločnosť. Narazíte na ľudí, s ktorými sa budete cítiť naozaj dobre a s ktorými si vôbec nemusíte robiť starosti s tým, čo poviete alebo urobíte. Tento druh uvoľnenia bude pre vás veľmi užitočný. Poskytne vám duševný oddych.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár dnes nemôže byť rozhadzovačný. Peniaze, ktoré teraz tak radi míňate, sa vám môžu čoskoro veľmi hodiť. Snažte sa najprv stabilizovať svoju situáciu, nechajte si poradiť od blízkych, ak to potrebujete, a zachovajte si zdravý rozum namiesto toho, aby ste sa nechali unášať emóciami.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa dnes môžu cítiť unavené. Možno si na vás posledných pár dní vybralo svoju daň a teraz sa neviete dať dokopy. Zamyslite sa nad tým, čo môžete urobiť, aby ste sa trochu osviežili, uvoľnili sa a predovšetkým sa prestali trápiť nedávnymi udalosťami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sú tri najtvrdohlavejšie znamenia zverokruhu. Vždy si stoja za svojím, aj keď sa mýlia

Ste šetrný alebo márnotratný? Astrológovia to už vedia. Najviac ohrozené bankrotom sú 3 znamenia


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Aké kvety sa hodia k vášmu znameniu zverokruhu? Je veľká šanca, že tieto vám vyčarujú úsmev

20.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Deman). Mnohí ľudia veria, že deň, v ktorom sa narodíme, má veľký vplyv na náš život. Je to spôsobené…

Veľký denný horoskop – 20. septembra

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám…

Silný október pre tri znamenia zverokruhu. Čaká ich zlatý mesiac

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Max4e Photo). Koniec leta sa rýchlo blíži a s ním aj vstup do jesene a októbra. Zmena ročného obdobia…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Auto Trendy

Lotus Theory 1 Concept - auto, ktoré bude základom budúcich modelov Lotus

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Lotus predstavil svoj nový elektrický koncept, štúdiu, ktorá bude základom pre jeho nové vozidlá a technológie. Theory 1 váži menej ako 1 600 kg a…

Takto odstránite škrabance z karosérie. Všetko, čo potrebujete, sú 2 prísady, ktoré máte v kuchyni

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škrabance na karosérii môžu pokaziť náladu každému majiteľovi vozidla. Nejde len o estetickú stránku, drobné škrabance znižujú hodnotu vozidla pri jeho prípadnom predaji. Nemusíte hneď…

Ford Mustang GTD 2025 je najrýchlejší a najvýkonnejší sériový Mustang v histórii

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ford oznamuje nové informácie o modeli Mustang GTD. Najvýkonnejší Mustang v histórii dosahuje výkon 815 k a 900 Nm. Úplne nový Ford Mustang GTD predstavuje…

Suzuki GSX-8R je motocykel, ktorý chcete vlastniť. Je to majster v každej kategórii

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na novom Suzuki GSX-8R som jazdil vo všetkých podmienkach: v meste, na ceste aj na okruhu. Som presvedčený, že je to najlepšia rozumná motorka, akú…

BMW uvádza na trh nový rad karbónového príslušenstva pre M5 Touring

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - BMW M5 Touring je možné vybaviť celým radom karbónových doplnkov. Ktoré položky si môžu zákazníci vybrať pre nové výkonné kombi.

Spoločnosť Ford uvádza na trh verziu pick-up Ranger s pohonom PHEV.

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Ford oficiálne predstavila novú hybridnú verziu pick-up Ranger. Nový variant PHEV dokáže na jedno nabitie prejsť viac ako 45 km.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov