Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Do popredia sa dostáva číslo s jedinečnou vibráciou. Váš rok narodenia odhalí, či ide o vás

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anuta23). Nový numerologický rok 2025 sa začal prvými septembrovými dňami tohto roka. Jeho vibrácie už na nás začali pôsobiť, pričom ich účinky môžeme pociťovať...

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anuta23).

Nový numerologický rok 2025 sa začal prvými septembrovými dňami tohto roka. Jeho vibrácie už na nás začali pôsobiť, pričom ich účinky môžeme pociťovať podľa jednotlivých čísel. Aké výzvy nám nový rok prináša?

Vibrácia čísla 9 bude v numerologickom roku 2025 mimoriadne výrazná.
Foto: shutterstock/Anuta23

Kedy sa začína numerologický rok 2025?

Numerologický nový rok sa určuje podľa dátumu novu Mesiaca v znamení Panny, ktorý nastal 3. septembra 2024. Vibrácia nového roka v podobe konkrétneho čísla sa však vypočíta tak, že sa spočítajú všetky jeho číslice.

Podľa toho má numerologický rok 2025 vibráciu v podobe čísla 9 (2+0+2+5), ktoré symbolizuje empatiu, súcit a duchovnosť, ako aj dokončenie. Toto číslo vyniká svojím veľkým významom v kontexte osobného a emocionálneho rozvoja, ktorý sa niekedy spája s ukončením určitej životnej etapy.

Základný postup na určenie nášho čísla v numerológii je sčítanie číslic, ktoré sa nachádzajú v roku nášho narodenia. Vykonaním takejto operácie sa snažíme získať jednu číslicu, ktorá je naším numerologickým číslom.

Napríklad, ak ste sa narodli v roku 1971, tak vaše numerologické číslo vypočítate takto:

  • 1 + 9 + 7 + 1 = 19
  • pokračuje rozkladom číslice 19, teda 1 + 9 = 10
  • pokračuje rozkladom číslice 10, teda 1 + 0 = 1 (až kým nedostanete jednú číslicu)
  • pre rok 1971 je numerologické číslo 1

Numerologický rok 2025 pre číslo 1

Numerologická Jednotka môže v novom roku počítať s optimizmom a veľkým množstvom energie na prácu. Odhodlanie a plné nasadenie jej umožnia dosiahnuť úspech, o ktorom tak veľmi snívala. Jej úsilie v práci bude spozorované a ocenené.

Na druhej strane, Jedničky podnikajúce vo vlastnom biznise by mali dôverovať svojej intuícii a zároveň si zachovať zdravý rozum. Výsledkom bude rozvoj firmy a stabilita finančnej situácie. Numerologické Jedničky môžu počítať so zlepšením rodinného života. Tento rok bude pre nich obdobím plným pozitívnej energie, úspechov a priaznivých zmien.

Numerologický rok 2025 pre číslo 2

Pre numerologickú Dvojku bude nový rok 2025 plný láskavosti, mieru a šťastia. Toto číslo odhalí svoju citlivú stránku, vďaka ktorej urobí v novom roku veľa dobrého. Dvojky sa naučia dôverovať svojej intuícii, čím získajú späť svoju vnútornú rovnováhu.

Dvojica sa nakoniec naučí zosúladiť pracovný a súkromný život, čo sa prejaví v zlepšení vzťahov s blízkymi. Predtým však môže pociťovať značnú frustráciu, strach a rozpaky.

Numerologický rok 2025 pre číslo 3

Vytrvalosť, húževnatosť a neutíchajúci optimizmus dovedú Trojku ďaleko v profesionálnom aj osobnom živote. Numerologický rok 2025 pod vibráciou čísla 9 jej prinesie rovnováhu a vnútorný pokoj, pričom po náročnom období konečne prídu slnečné dni.

Pozitívna energia umožní Trojke rozvíjať partnerské a rodinné vzťahy. Pre skutočne zamilovaných je to vhodný čas na plánovanie svadby a založenie rodiny. Hoci Trojka na svojej ceste narazí na prekážky, sebadôvera a pomoc blízkych im ich pomôže prekonať.

Numerologický rok 2025 pre číslo 4

Štvorka sa naučí milovať a prijímať samých seba, a tak nájde lásku.
Foto: shutterstock/Bada1

Numerologická štvorka môže mať ťažký začiatok tohto roka, ale po čase si uvedomí, že to všetko stálo za to. Musí si uvedomiť, že úprimnosť a oddanosť sú kľúčom k naplneniu jej snov. Vibrácia čísla 9 podporí osobný rozvoj Štvorky.

Toto číslo sa naučí milovať a prijímať samých seba, a tak nájde lásku. Na druhej strane, Štvorky, ktoré sú vo vzťahu, začnú úprimne hovoriť o svojich emóciách, čo zlepší vzťahy. V práci sa objavia nové výzvy, ktoré pomôžu rozvoju kariéry.

Numerologický rok 2025 pre číslo 5

Pozitívny prístup, tvrdá práca a pomoc blízkych vynesie päťku do výšin úspechu. Veci sa jej začnú dariť aj v profesionálnej sfére. Rodinný život numerologickej päťky sa stabilizuje a puto s blízkymi bude silné ako nikdy predtým, len ak numerologická päťka nezabudne na dôležitosť komunikácie.

Rok 2025 pod vibráciou čísla 9 prinesie krásne chvíle v láske pre tých, ktorí ju len hľadajú, aj pre tých, ktorí sú vo vzťahu. Financie na prelome rokov môžu byť nestabilné, ale nakoniec dôjde k zlepšeniu vašej finančnej situácie. Pre podnikavé Päťky je nový rok časom rastu a nadväzovania kontaktov.

Numerologický rok 2025 pre číslo 6

Nový rok pre numerologické šestky sľubuje, že bude mimoriadne prosperujúci. Urobia milovanú osobu šťastnou a konečne si nájdu čas na vysnívaný výlet. Začiatok numerologického roka 2025 prinesie harmóniu a šťastie v rodinnom živote.

Ich prítomnosť bude neoceniteľnou podporou pre ich blízkych a ich tvrdá práca bude ocenená v ich profesionálnom živote. Šestky budú tento rok vsádzať na rozvoj svojich schopností. Strach z neznámeho nakoniec pominie, čo prinesie rad nových výziev a užitočných skúseností.

Numerologický rok 2025 pre číslo 7

Numerologická sedmička bude mať náročný začiatok nového roka. To jej však nezabráni v ďalšom napredovaní v profesionálnej sfére a nepríjemné skúsenosti ju len posilnia. Tvrdá práca Sedmičky bude ocenená, čo zlepší jej finančnú situáciu.

Podobne je to aj v jej osobnom živote. Tento rok môže byť pre ňu v láske skutočnou výzvou, ale ak sa bude snažiť pochopiť svojho milovaného človeka, všetko zapadne na svoje miesto. Tieto udalosti ovplyvnia duchovný vývoj numerologickej Sedmičky.

Numerologický rok 2025 pre číslo 8

Numerologická osmička bude mať v novom roku veľa príležitostí. Či ich však vhodne využije, to už záleží na nej. Pri rozhodovaní by mala počúvať svoj vnútorný hlas. Príliš vážny prístup Osmičky k životu jej nebude slúžiť dobre.

Našťastie si uvedomí, čo je v živote najdôležitejšie. Vďaka tomu pocíti vytúžený pokoj a harmóniu. V milostnom živote nastane prelom; pre niektoré Osmičky to bude znamenať formalizáciu vzťahu. Nový rok bude pre ňu obdobím pozitívnych zmien.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tu sú tri najtvrdohlavejšie znamenia zverokruhu. Vždy si stoja za svojím, aj keď sa mýlia

Finančný horoskop na posledný septembrový týždeň. Od desiatich k piatim alebo finančná pohoda?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Dôležitý denný horoskop – 21. september

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 21. septembra. Býci sa pohádajú s rodinou. Blíženci by mali ustúpiť. A čo vám ostatným…

Finančný horoskop na posledný septembrový týždeň. Od desiatich k piatim alebo finančná pohoda?

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Joyisjoyful). Posledný septembrový týždeň nesľubuje pre mnohých zaujímavý týždeň, pokiaľ ide o finančné záležitosti. Hviezdy hovoria o nedoplatkoch, opatrnosti…

Aké kvety sa hodia k vášmu znameniu zverokruhu? Je veľká šanca, že tieto vám vyčarujú úsmev

20.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Deman). Mnohí ľudia veria, že deň, v ktorom sa narodíme, má veľký vplyv na náš život. Je to spôsobené…

Veľký denný horoskop – 20. septembra

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám…

Silný október pre tri znamenia zverokruhu. Čaká ich zlatý mesiac

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Max4e Photo). Koniec leta sa rýchlo blíži a s ním aj vstup do jesene a októbra. Zmena ročného obdobia…

Auto Trendy

Peugeot robí šach mat s novými verziami SUV. Nekompromisné riešenie nedáva konkurencii šancu

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Od uvedenia prvých elektromobilov na trh sa toho veľa zmenilo. Peugeot robí ďalší veľký krok vpred tým, že dopĺňa svoj rad SUV o skutočné rekordné…

Tu je nový Volkswagen Atlas ešte predtým, ako ho uvidíte

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Model Teramont Pro 2025 sa v USA pravdepodobne zmení na model Atlas 2026. Volkswagen neponúka súčasnú generáciu modelu Touareg do Spojených štátov. Namiesto toho zostane…

SUV GMC Yukon a pickup Sierra sa teraz ponúkajú v Európe

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Stále však nie sú k dispozícii ceny dvoch plnohodnotných vozidiel General Motors. Konečne si môžete kúpiť Sierra v Európe! Nie, Ford po elektrickom Capri nezneužil…

Nový Bentley Continental GT vstúpil do sériovej výroby

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia Bentley Continental GT sa začala sériovo vyrábať. Prvý exemplár sa pripojí k Heritage Collection britského výrobcu. Prvý Bentley Continental GT štvrtej generácie zišiel…

Ohlásená edícia Audi e-tron GT v počte iba 299 kusov

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Personalizovaný interiér a exteriér elektromobilu oslavujúci zákazkovú divíziu domu štyroch prsteňov vo veľmi obmedzenom počte. Personalizovaný

Audi Q5 (2024): Interiér novej generácie

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Tri obrazovky, posuvná zadná lavica a dostatok priestoru pre cestujúcich: to sú nové prvky kabíny modelu Q5 2024. Audi Q5 je úplne nové a nie…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov