Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Dobrý denný horoskop – 22. septembra

22.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor). Denný horoskop na 22. septembra. Býk stratí svoju ostražitosť. Lev dnes navštívi mnoho miest. A čo sa stane vám? V nedeľu sa váš...

22.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor).

Denný horoskop na 22. septembra. Býk stratí svoju ostražitosť. Lev dnes navštívi mnoho miest. A čo sa stane vám?

Denný horoskop na 22. septembra.
Foto: shutterstock/Cinemanikor

V nedeľu sa váš týždeň ako zvyčajne skončí. Pozrite sa, čo môžete urobiť, aby bol tento koniec úspešný a priniesol vám len pozitívne emócie.

Denný horoskop – Baran

Baran dnes bude chcieť prinútiľ ostatných, aby boli šťastní. Nemali by ste sa tak správať, pretože by ste mohli zanedbávať seba a svoje potreby. Dávajte si pozor aj na to, čo je dôležité pre váš budúci vývoj, pretože by ste si mohli narobiť problémy a skomplikovať určité veci.

Denný horoskop – Býk

Býci dnes stratia svoju ostražitosť. Z tohto dôvodu by ste mohli nakoniec premárniť niektoré veľmi priaznivé príležitosti. Bohužiaľ, nebudete môcť vrátiť svoje rozhodnutia späť a siahnuť po tom, čo sa vám predtým ponúkalo. Nepredpokladajte, že vám niekto bude vychádzať v ústrety.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci by dnes mali obmedziť svoju aktivitu. Po tomto týždni ste značne vyčerpaní/vyčerpané, preto urobíte najlepšie, ak zostanete doma a budete chvíľu odpočívať. Dobiehajte čítanie, surfujte po internete, skúste si dopriať čas, aby ste si mohli trochu vydýchnuť. Koniec koncov, nemusíte byť v pohybe večne.

Denný horoskop – Rak

Rak si dnes musí všetko vyriešiť sám. Z tohto dôvodu vám najviac prospeje chvíľa samoty. Nemôžete byť večne medzi ľuďmi, ak ste unavení z tlačenice a nekonečných rád, ktoré momentálne nemáte v úmysle prijať. Dajte si čas a nemyslite na to, čo bude neskôr. Žite v danom okamihu.

Denný horoskop – Lev

Lev dnes navštívi mnoho miest. Stretnete sa s rôznymi ľuďmi, ktorí k vám môžu mať odlišný postoj. Dostanete veľa komplimentov a iných teplých slov, hoci sa nájdu aj takí, ktorí nebudú šetriť kritikou. Zachovajte si však rovnováhu a z toho, čo sa okolo vás deje, si urobte vlastné závery.

Denný horoskop – Panna

Panna dnes urobí pre druhých príliš veľa. Zameranie sa na ich potreby vám vôbec nepomôže cítiť sa lepšie. Je čas myslieť na seba, najmä ak ste sa ešte nerozhodli postarať sa o seba. Postavte sa tvárou v tvár nevôli, ktorú by váš nový postoj mohol vyvolať, a ukážte, že ste nad ňou.

Denný horoskop – Váhy

Denný horoskop na 22. septembra.
Foto: shutterstock/Cinemanikor

Váhy sa dnes musia naučiť hovoriť „nie“. Nedostatok asertivity je pre vás dosť veľkým problémom a zdá sa, že sa vám to pomaly darí. Nemôžete dovoliť, aby všetci okolo vás využívali vašu slabosť a správali sa k vám ako k odstrkovanej osobe alebo bezduchému nástroju. Ukážte, že máte svoj názor, a nenechajte sa potlačiť.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión dnes strávi nedeľu v spoločnosti. Možno si niekam vyjdete s priateľmi, alebo sa zoznámite s úplne novými ľuďmi. Bez ohľadu na to, koho nájdete vo svojom najbližšom okolí, budete sa mať naozaj skvele. Takýto deň vám príde vhod, najmä uprostred všetkých tých rušných a veľmi únavných dní.

Denný horoskop – Strelec

Strelci dnes prijmu veľa hostí. Väčšina z týchto ľudí bude úplne neohlásená. Nebudete z toho nijako zvlášť nešťastní, hoci vás to môže dosť prekvapiť. Určite strávite príjemné chvíle s množstvom rozhovorov.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožci budú mať dnes v sebe veľa energie. Ostatní vám môžu dokonca silno závidieť. Nebudete váhať pustiť sa do práce, aj keď by ste si vlastne mohli oddýchnuť. Využite však svoju dobrú náladu namiesto toho, aby ste sa o deň či dva trápili so svojimi povinnosťami.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár by sa dnes zatiaľ nemal stýkať s ľuďmi. Teraz potrebujete pokoj a ticho, nie zhon a náhodnú spoločnosť. Najlepšie urobíte, ak sa budete pokojne rozprávať s priateľmi, ktorí nebudú tlačiť, ale jednoducho vám poskytnú spoločnosť. Užívajte si ich blízkosť a snažte sa nezblázniť.

Denný horoskop – Ryby

Rybám dnes prospeje samota. Konečne si veci premyslíte a urobíte v nich poriadok, namiesto toho, aby ste sa snažili nájsť riešenie silou-mocou, ktoré nikdy nepríde. Oddýchnite si, analyzujte svoje možnosti a posuňte sa vpred. Netreba sa obzerať späť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Finančný horoskop na posledný septembrový týždeň. Od desiatich k piatim alebo finančná pohoda?

Ste šetrný alebo márnotratný? Astrológovia to už vedia. Najviac ohrozené bankrotom sú 3 znamenia


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Do popredia sa dostáva číslo s jedinečnou vibráciou. Váš rok narodenia odhalí, či ide o vás

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anuta23). Nový numerologický rok 2025 sa začal prvými septembrovými dňami tohto roka. Jeho vibrácie už na nás začali pôsobiť,…

Dôležitý denný horoskop – 21. september

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 21. septembra. Býci sa pohádajú s rodinou. Blíženci by mali ustúpiť. A čo vám ostatným…

Finančný horoskop na posledný septembrový týždeň. Od desiatich k piatim alebo finančná pohoda?

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Joyisjoyful). Posledný septembrový týždeň nesľubuje pre mnohých zaujímavý týždeň, pokiaľ ide o finančné záležitosti. Hviezdy hovoria o nedoplatkoch, opatrnosti…

Aké kvety sa hodia k vášmu znameniu zverokruhu? Je veľká šanca, že tieto vám vyčarujú úsmev

20.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Deman). Mnohí ľudia veria, že deň, v ktorom sa narodíme, má veľký vplyv na náš život. Je to spôsobené…

Veľký denný horoskop – 20. septembra

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám…

Auto Trendy

Hyundai a Škoda budú spolupracovať na vývoji vodíkových pohonných systémov

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai Škoda podpísala memorandum o porozumení počas obchodného samitu v Prahe. Obe spoločnosti budú spolupracovať na vývoji systémov poháňaných vodíkom.

Renault Estafette Concept - Dodávka s ohľadom na mesto

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Renault predstavil koncept elektrickej mestskej dodávky. Koncept Estafette nám dáva predstavu o tom, ako bude fungovať nová spoločnosť Flexis, ktorú predstavili Renault a Volvo.

LEGO Group a Formula 1 podpísali viacročné partnerstvo

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosti LEGO Group a Formula 1 oznámili nové viacročné partnerstvo. Jeho cieľom je spojiť viac fanúšikov stavebnice LEGO so svetom Formuly 1 a spojiť dve…

Prvý titánový cestný bicykel na svete vytlačený 3D technológiou sa začne vyrábať

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - 3D tlač už umožnila vytvoriť titánové riadidlá, predstavce a komponenty rámu, ale Reactor Aero tento koncept posúva oveľa ďalej. Vyrobila ho spoločnosť No. 22 Bicycle…

Peugeot E-3008 a E-5008 s novou batériou. Až 700 km na jedno nabitie

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ako sľúbili, tak aj urobili! Výrobca spod znamenia leva predstavuje elektrické novinky s dojazdom, ktorý prekonáva konkurenčné SUV. Peugeot E-3008 a Peugeot E-5008 debutujú vo…

Peugeot robí šach mat s novými verziami SUV. Nekompromisné riešenie nedáva konkurencii šancu

21.9.2024 Redakcia Auto trendy - Od uvedenia prvých elektromobilov na trh sa toho veľa zmenilo. Peugeot robí ďalší veľký krok vpred tým, že dopĺňa svoj rad SUV o skutočné rekordné…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov