Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Zisky alebo straty? Kto by si mal v najbližších dňoch dávať pozor. Týždenný finančný horoskop

27.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/puha dorin). Čo prinesie október? S akými finančnými problémami sa bude stretávať zverokruh Vodnár? Čo čaká Býkov, Baranov a Kozorožcov? Odpovede nájdete vo finančnom...

27.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/puha dorin).

Čo prinesie október? S akými finančnými problémami sa bude stretávať zverokruh Vodnár? Čo čaká Býkov, Baranov a Kozorožcov? Odpovede nájdete vo finančnom horoskope.

Týždenný finančný horoskop na 30.09.-06.10.2024 pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/puha dorin

Týždenný horoskop pre Barana

Septembrové počasie vás povzbudí k zmenám vo vašom profesionálnom živote. Mnohé úlohy v práci urýchlite, takže sa dostanete z meškania. Barani podnikajúci vo vlastnom biznise by nemali zabúdať na plán B, keď plán A nevyjde. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, zistia, čo bude pre budúceho šéfa dôležité, a na to sa zamerajú. V oblasti financií neriskujte príliš veľa peňazí v hazardných hrách, pretože namiesto výhry majetok s najväčšou pravdepodobnosťou prehráte. Cez víkend sa postarajte o ďalší rozvoj.

Týždenný horoskop pre Býka

Budúci týždeň zažiarite v profesionálnej oblasti. V práci hravo zvládnete aj tie najťažšie úlohy a nelojálnych kolegov necháte ďaleko za sebou. Samostatne pracujúci Býci budú vnímavejší a ľahko odhalia potreby klientov. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie, sa budú snažiť byť aktívnejší a rozvíjať sa. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, v súčasnosti sa vám bude dariť, a dokonca budete mať príležitosť, rozmnožiť svoju hotovosť. Cez víkend si okolo seba urobte poriadok.

Týždenný horoskop pre Blížencov

Jesenné počasie vás povzbudí k väčšej trpezlivosti. Ak ste v zamestnaní, je vhodný čas na to, aby ste sa domohli svojich práv alebo sa postavili konkurencii. Na druhej strane, ak si teraz hľadáte prácu, nechajte si poradiť od priateľov, pretože vám vôbec nepomôžu a môžu vám dokonca uškodiť. Samostatne pracujúci Blíženci budú mať dobrý čas na budovanie priateľských vzťahov s vplyvnými ľuďmi, s ktorými môžu vytvoriť budúce obchodné dohody. Vo financiách buďte opatrnejší a nerobte rozhodnutia o svojom majetku na základe momentálnej situácie. Cez víkend zostaňte doma, aby ste si oddýchli a rozvíjali svoj talent.

Týždenný horoskop pre Raka

Aura budúceho týždňa vás povzbudí k tomu, aby ste sa viac snažili vo vzťahu k ľuďom. V práci buďte opatrní vo svojom zamestnaní, pretože niekto z tímu v sebe nesie úmysel zavádzať vás s cieľom poškodiť vás. Rakovia, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, by nemali nič nechávať na poslednú chvíľu, pretože sa môžu objaviť drobné nedorobky a potom budete musieť pracovať po večeroch. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, urobia dobrý dojem na niekoho dôležitého. Finančné záležitosti vám dajú najavo, že v peňaženke nemáte žiadne peniaze alebo ich máte veľmi málo a pri nákupoch si budete musieť požičať.

Týždenný horoskop pre Leva

Aura budúceho týždňa prináša vhodný čas na učenie a získavanie nových zručností. Ak je to možné, prihláste sa na školenia a kurzy vo voľnom čase a určite vám to prospeje. V bežnom zamestnaní stratíte trpezlivosť s nevrlým nadriadeným a začnete uvažovať, či nie je lepšie hľadať si niečo nové. Levy, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, môžu očakávať, že ich záležitosti budú prebiehať pomerne stabilným tempom. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by sa mali mať na pozore pred riskantnými nápadmi v potenciálnom podnikaní. Nečakajte žiadne veľké zmeny vo financiách. Cez víkend je možný výlet alebo stretnutie s niekým zďaleka.

Týždenný horoskop pre Pannu

Budúci týždeň si nastavte latku vysoko, pretože ambície sa vám vyplatia. V zamestnaní buďte opatrní pri posielaní korešpondencie, písaní dokumentov alebo pri bankových prevodoch, pretože sa ľahko dopustíte chýb. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, môžu očakávať nadviazanie nových známostí, ktoré vyústia do spoločného podnikania. Tí, ktorí si v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si mali dobre premyslieť, akú prácu chcú vykonávať. Nekonajte unáhlene, inak budete musieť opäť zmeniť zamestnanie. V oblasti financií by sa impulzívne míňanie peňazí mohlo skončiť prečerpaním účtu a frustráciou.

Týždenný finančný horoskop na 30.09.-06.10.2024 pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Vitte Yevhen

Týždenný horoskop pre Váhy

Budúci týždeň sa nevzdávajte a bojujte za svoje. Buďte vo svojej práci asertívnejší, pretože mnohí z vášho profesionálneho okolia sa na vás bez váhania obrátia so žiadosťou o pomoc, veď nemôžete robiť prácu za všetkých. Samostatne pracujúce Váhy budú dôkladní a svedomití, čo vám umožní dokončiť svoje plány včas. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by sa mali vyhnúť diskusiám s potenciálnymi zamestnávateľmi, ktoré k ničomu nevedú. Vo financiách sa vám naskytnú príležitosti na zlepšenie finančnej situácie. Využite ich!

Týždenný horoskop pre Škorpióna

Budúci týždeň očakávajte možnú náhlu zmenu plánov. Ak máte prácu, vyhraďte si viac času na úlohy, ktoré sú pre vás nové a možno budete mať problém ich dokončiť. Škorpióni, ktorí podnikajú, by sa mali sústrediť na potreby svojich klientov a potom im nikto nebude nič vyčítať. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si pri rozosielaní žiadostí mali vyberať len ponuky, kde majú skutočne šancu. Vo finančných záležitostiach sa vyhnete problémom s nedoplatkami, ak sa zdržíte míňania peňazí na zbytočné pôžitky.

Týždenný horoskop pre Strelca

Jesenná aura prinesie príležitosti na úspešné vyriešenie záležitostí. V práci sa radšej venujte svojim povinnostiam, než aby ste analyzovali urobené chyby alebo klebety. Strelci podnikajúci vo vlastnej firme sa nechajú uniesť svojimi ambíciami a zapoja sa do ďalšieho namáhavého, ale možno výnosného projektu. Je lepšie si to dobre zanalyzovať skôr, ako sa skutočne pustia do práce. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú tvrdohlaví a získajú pozíciu, po ktorej už nejaký čas túžia. Vo financiách nepodliehajte rozmarom a nedôverujte ľuďom, ktorí vám ponúkajú pochybné obchody a rýchle zisky.

Týždenný horoskop pre Kozorožca

Budúci týždeň budete potrebovať viac času len pre seba. V každodennej práci neignorujte svoje vlastné úspechy, pretože vám niekto povedal, že chválenkárstvo je zlé znamenie. Kozorožci podnikajúci vo vlastnom biznise si budú musieť vyhradiť trochu viac času na tvorbu nových projektov, pretože stretnutia s ľuďmi môžu trvať dlhšie, ako ste si stanovili. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by sa mali venovať veciam, ktoré im prinesú peniaze a umožnia im rásť. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, budete k vlastným slabostiam zhovievavejší ako zvyčajne a miniete na to peniaze.

Týždenný horoskop pre Vodnára

Jesenná aura vám pomôže vyriešiť pochybnosti, ktoré vás trápia. Ak máte zamestnanie, uplatnite zásadu obmedzenej dôvery a bude sa vám lepšie dariť, pretože niekto nový môže spochybniť vašu kompetentnosť. Samostatne zárobkovo činní Vodnári sa môžu ťažko pustiť do práce, pretože sa im akosi nechce do vlastných vecí. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, si budú svoj úspech vizualizovať v nádeji, že sa im splní sám od seba. Vo finančných záležitostiach budete tak trochu navzdory sebe veľmi šetrní.

Týždenný horoskop pre Ryby

Aura budúceho týždňa vám radí, aby ste v prípade náhlych prevratných zmien zostali pokojní. V práci sa budete cítiť unavení z rutiny, ale vo štvrtok vás prekvapia rozhodnutia vášho šéfa. Samostatne zárobkovo činné Ryby budú otvorené novým obchodným návrhom, z ktorých môže vzísť niečo dobré. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, majú vhodný čas na predkladanie životopisov, písanie motivačných listov a môžu očakáť dobré správy. Pokiaľ ide o financie, oplatí sa obmedziť nadmernú extravaganciu a prázdnu túžbu zapôsobiť na ostatných.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Védske znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré z nich ste podľa indického horoskopu

Dôležitý dátum v októbri. Tento deň môže byť pre mnohých z nás kľúčový


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Védske znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré z nich ste podľa indického horoskopu

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/More Than Production). Védska astrológia je úplne iná astrológia ako tá, ktorú poznáme zo Západu. Jej horoskop sa zameriava…

Veľký denný horoskop – 27. septembra

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor). Denný horoskop na 27. septembra. Baran prekoná všetky ťažkosti. Blíženci sa dozvedia viac o novej výzve. A čo…

Dôležitý dátum v októbri. Tento deň môže byť pre mnohých z nás kľúčový

26.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Október 2024 so sebou prináša energiu čísla 9, ktoré symbolizuje koniec a nový začiatok. Je to čas na…

Jedinečný denný horoskop – 26. septembra

26.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1): Denný horoskop na 26. septembra. Baran musí myslieť pozitívne. Býk bude mať výčitky svedomia. A čo sa stane…

Veľký denný horoskop – 25. septembra

25.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 25. septembra. Baran môže mať zmiešané pocity. Býk sa musí dať dokopy.…

Auto Trendy

Z Číny prichádza super kombi s takmer 1 000 PS

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Denza Z9 GT sa už predáva v Číne za cenu od 43 000 EUR a čoskoro sa dostane aj do Európy. Plug-in hybrid alebo elektrický…

Denné alebo stretávacie svetlá? Čo zapnúť pri jazde po našich cestách

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensku sú všetci vodiči na verejných komunikáciách povinní mať zapnuté svetlá. Stačí však mať zapnuté denné svetlá alebo musíte mať zapnuté aj stretávacie svetlá?

Nemecko predstavuje autonómny vlak. Nová éra na železniciach

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - ARTE je autonómny vlak vyvinutý spoločnosťou Alstom, ktorý Nemecko v pondelok predstavilo svetu. Ide o vlak, ktoré je určené na obsluhu regionálnych trás a na…

Bude výkonnejšia, než sa očakávalo

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Jeho výkon bude 280 k, podobne ako v prípade modelu Alfa Romeo Junior Veloce, namiesto pôvodne avizovaných 240 k. Príde v roku 2025.

Hyundai oznamuje aktualizácie pre Ioniq 5 N. Výkonný elektromobil dostane konfigurovateľný režim driftovania

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai približne pred rokom odhalil svoju najvýkonnejšiu verziu modelu Ioniq 5. Teraz kórejská automobilka oznamuje vylepšenia pre výkonný elektromobil.

Dacia dobýva Európu s motormi na LPG. Predala milión vozidiel s takýmito motormi

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Dacia oznamuje, že v Európe predala milión vozidiel vybavených motorom na LPG. Táto motorizácia je k dispozícii v celom rade benzínových modelov.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov