Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Silný denný horoskop – 28. september

28.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 28. septembra. Baran úplne zmení plány na víkend. Býk sa môže tešiť na pomoc. Zvážte, ako by ste sa...

28.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN).

Denný horoskop na 28. septembra. Baran úplne zmení plány na víkend. Býk sa môže tešiť na pomoc. Zvážte, ako by ste sa mali pripraviť na túto sobotu.

Denný horoskop na 28. septembra.
Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

V sobotu sa začne váš víkend. Pripravte sa na naň tak, aby ste ani chvíľu neľutovali a užili si nasledujúce udalosti.

Denný horoskop – Baran

Baran úplne zmení svoje plány na víkend. Budete konať spontánne a v rozpore so zdaním to pomôže mnohým ľuďom. Konečne nebude existovať žiadny pevný rozvrh toho, čo treba urobiť a čo už bolo urobené. Dovoľte si na chvíľu zabudnúť a vychutnať si tento okamih.

Denný horoskop – Býk

Býk dnes môže očakávať pomoc. Budete sa cítiť intenzívne stratení a zmätení. Zistíte, že niekedy je to ešte horšie, keď sa nemáte s kým porozprávať. Snažte sa predchádzať osamelosti.

Denný horoskop – Blíženci

Blížencov dnes prekvapí návšteva. Návštevy budú totiž celkom nečakané. Namiesto toho, aby ste sa ich príchodom trápili, sústreďte sa na to, čo môžete urobiť, aby vaše stretnutie prebehlo hladko. Ak dôjde k prešľapu, budete to aj tak vy, kto bude za všetko odsudzovaný.

Denný horoskop – Rak

Rak by sa mal dnes zdržať nakupovania. Vaše rozhodnutia budú v tomto prípade diktované emóciami a vyberiete si pre seba nevýhodné ponuky. Nerozčuľujte sa príliš rýchlo, ak sa vám niekto pochváli vlastnými nákupnými akvizíciami. Závisť tu ničomu neprispeje – nezabúdajte.

Denný horoskop – Lev

Lev by si dnes mal dať pozor na podvádzanie. Ak si dnes nebudete dávať pozor na všetko, čo sa vás dotýka, mohli by ste sa vystaviť nepríjemnostiam a dostať sa do vážnych problémov. Držte sa vecí a ľudí, ktorými ste si istí, a príliš neexperimentujte s neznámym.

Denný horoskop – Panna

Panny dnes budú konfrontované s problémami iných ľudí. Budete úplne vyvedení z miery, a tak môžete byť celý deň nahnevaní a podráždení. Našťastie večer strávite presne tak, ako sa vám páči, a nikto vám to nevezme.

Denný horoskop na 28. septembra.
Foto. shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Denný horoskop – Váhy

Váhy dnes dostanú správu od dávno stratenej osoby. Tento obnovený kontakt k vám spadne ako z neba. Konečne nájdete spriaznenú dušu, s ktorou sa budete môcť slobodne porozprávať. Je možné, že sa dnes vo vašom živote zmení pomerne veľa.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión dnes zmení plány. Ovplyvní vás udalosť, na ktorú nebudete mať silu. Svojmu okoliu vnútite niečo, čo sa nemusí každému páčiť. S úľavou si vydýchnete, keď si uvedomíte, že nič sa nedeje bez príčiny.

Denný horoskop – Strelec

Strelci dnes vyjdú z domu a vybláznia sa. V poslednom čase ste boli veľmi konzervatívni a báli ste sa podniknúť akékoľvek kroky, aby ste nezlomili niekoho dôveru. Teraz si konečne môžete trochu vydýchnuť.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožci sa dnes budú tešiť z atmosféry, ktorá ich obklopuje. Nájdete okolo seba veľa dobrých a pozitívnych ľudí. Vďaka nim sa budete cítiť celkom v pohode a pripomenú vám, akí ste bývali uvoľnení.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár dnes môže mať problém vo vzťahu s dôležitou osobou. Osoba, na ktorej vám záleží, nebude chcieť vôbec počúvať vaše argumenty. Namiesto toho, aby ste sa vzdali alebo ustúpili, počkajte, kým prejde najhoršie, ale nevzdávajte sa. Časom sa vám podarí presadiť svoj názor.

Denný horoskop – Ryby

Ryby budú dnes veľa premýšľať o svojej budúcnosti. Budete premýšľať o tom, ako sa ešte môžete rozvíjať, aby ste na jednej strane nikomu neublížili a na druhej strane dosiahli čo najviac cieľov. Nezabudnite, že najdôležitejší je pozitívny prístup.

Redakcia vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zisky alebo straty? Kto by si mal v najbližších dňoch dávať pozor. Týždenný finančný horoskop

Védske znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré z nich ste podľa indického horoskopu


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Finančný horoskop na budúci týždeň pre všetky znamenia zverokruhu

27.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Čo prinesie október? S akými finančnými problémami sa bude stretávať zverokruh Vodnár? Čo čaká Býkov, Baranov a Kozorožcov?…

Védske znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré z nich ste podľa indického horoskopu

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/More Than Production). Védska astrológia je úplne iná astrológia ako tá, ktorú poznáme zo Západu. Jej horoskop sa zameriava…

Veľký denný horoskop – 27. septembra

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor). Denný horoskop na 27. septembra. Baran prekoná všetky ťažkosti. Blíženci sa dozvedia viac o novej výzve. A čo…

Dôležitý dátum v októbri. Tento deň môže byť pre mnohých z nás kľúčový

26.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Október 2024 so sebou prináša energiu čísla 9, ktoré symbolizuje koniec a nový začiatok. Je to čas na…

Jedinečný denný horoskop – 26. septembra

26.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1): Denný horoskop na 26. septembra. Baran musí myslieť pozitívne. Býk bude mať výčitky svedomia. A čo sa stane…

Auto Trendy

Škoda Kodiaq dostane obrnenú verziu. SUV vďaka úpravám odolá ozbrojeným útokom

28.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Kodiaq predstavuje obrnenú verziu SUV Kodiaq. Vozidlo bolo vyvinuté v spolupráci s odborníkmi zo spoločnosti UTAC Special Vehicles.

Rozdiel medzi filtrom pevných častíc a katalyzátorom. Čo robia a ako fungujú

28.9.2024 Redakcia Auto trendy - Vodiči a dokonca aj špecializované servisy si často zamieňajú filter pevných častíc a katalyzátor a myslia si, že ide o tú istú časť. V skutočnosti…

Leapmotor je čínské elektro. Cena: radšej si sadnite

28.9.2024 Redakcia Auto trendy - Stellantis začína európsky predaj automobilov čínskej značky Leapmotor. Koncern zároveň oznámil ceny dvoch modelov, ktoré sa ako prvé objavia na starom kontinente.

Nový Renault Master, získal titul Van of the Year 2025

28.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nový Renault Master získal titul Van of the Year 2025, ktorý udeľuje porota súťaže International Van Of The Year. Renault Master získal ocenenie na slávnostnom…

Z Číny prichádza super kombi s takmer 1 000 PS

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Denza Z9 GT sa už predáva v Číne za cenu od 43 000 EUR a čoskoro sa dostane aj do Európy. Plug-in hybrid alebo elektrický…

Denné alebo stretávacie svetlá? Čo zapnúť pri jazde po našich cestách

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensku sú všetci vodiči na verejných komunikáciách povinní mať zapnuté svetlá. Stačí však mať zapnuté denné svetlá alebo musíte mať zapnuté aj stretávacie svetlá?

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov