Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Krása, Tipy,

Ako nanášať lícenku? V tvare púdru, tyčinky alebo tekutú? Vyberte si tú ideálnu pre vás

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Motortion Films). Ako nanášať lícenku? Ak patríte k osobám, ktoré sa zaujímajú o to, ako používať tento kozmetický prípravok, tento článok by mal objasniť...

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Motortion Films).

Ako nanášať lícenku? Ak patríte k osobám, ktoré sa zaujímajú o to, ako používať tento kozmetický prípravok, tento článok by mal objasniť vaše pochybnosti a oboznámiť vás s všetkými podrobnosťami.

Ako nanášať lícenku? Je to dokonalý spôsob, ako zvýrazniť črty tváre.
Foto: shutterstock/Motortion Films

Lícenka je kozmetický prípravok, ktorý dopĺňa každodenné líčenie. Rozžiari pleť a upúta pozornosť kedykoľvek počas dňa. Je to dokonalý spôsob, ako zvýrazniť črty tváre.

Kam nanášať lícenku?

Kam nanášať lícenku? Vždy by sa mala používať v kombinácii s inými kozmetickými prípravkami na tvár, aby sa pleť dobre nalíčila.

  • Ak chcete dosiahnuť správny efekt, naneste lícenku mierne nad bronzer a vymedzte stred tváre.

Dávajte pozor, aby ste tento kozmetický prípravok neumiestnili hneď vedľa nosa, na prednú časť tváre. Ak chcete dodať pleti žiarivý vzhľad, jednoducho naneste trochu lícenky do stredu tváre (na úrovni lícnych kostí).

  • A ak by ste chceli zvýrazniť kontúry tváre a tým ich lepšie definovať, rozotrite lícenku na mieste bronzeru ešte smerom k uchu.

Počas teplých slnečných dní sa lícenka dobre uplatní aj na iných častiach tela. Skúste ju naniesť na špičku nosa a na čelo. Tento postup bude fungovať aj v zime, pretože tvár bude vyzerať prirodzenejšie.

Lícenka. Ktorú si vybrať?

Lícenka má mnoho podôb. Určite tiež viete, že lícenka sa vyrába v rôznych odtieňoch, ktoré sa hodia k rôznym tónom pleti. Zvyčajne sú ich odtiene založené buď na zlatistých alebo ružových odtieňoch. Ak ju prispôsobujete svojej pleti, nezabudnite na to:

  • pre svetlu pleť myslite na broskyňové, marhuľové alebo pastelovo ružové odtiene;
  • pre tmavšiu, mierne béžovú pleť myslite na zlatisté, alebo hnedé lícenky;
  • na večerné líčenie zvoľte intenzívne lícenky, alebo odtiene smerujúce k červenej farbe, aby ste zvýraznili črty tváre, ktoré môžu byť pri tlmenom svetle skreslené.

Ako nanášať lícenku: púdrová lícenka

Púdrová lícenka vďaka svojej sypkej textúre dokáže lepšie priľnúť k pleti a ľahšie sa rozotiera.
Foto: shutterstock/Motortion Films

Ako nanášať lícenku?

Púdrová kozmetika bude pre vás dobrou voľbou, ak máte zmiešanú alebo mastnú pleť. Vďaka svojej sypkej textúre dokáže lepšie priľnúť k pleti a ľahšie sa rozotiera.

  • Najlepšie je rozotrieť ju na tvár pomocou špeciálneho štetca.
  • Dávajte si tiež pozor, aby ste to nepreháňali, pretože pleť môže byť v tejto oblasti príliš pigmentovaná.
  • Najlepšie je pred každou aplikáciou dôkladne vytriasť štetec od prebytočného množstva lícenky.

Kam nanášať lícenku: lícenka v tvare tyčinky

Teraz, keď už viete, kam nanášať rúž, vyskúšajte lícenku v tváre tyčinky.

  • Tyčinka výrazne uľahčuje nanášanie rúžu, a preto sa často odporúča začiatočníkom. Samozrejme, s tyčinkou môžete lícenku naniesť presne tam, kde ju chcete.
  • Na rozotretie na pleti môžete použiť prst, štetec alebo hubku.

Kozmetika v tyčinke má zvyčajne zamatovú, krémovú textúru, ktorá poskytuje pleti vynikajúce krytie. S ich pomocou určite nezvýrazníte nedostatky, ako sú napríklad vrásky na pleti.

Ako nanášať tekutú lícenku?

Ako nanášať tekutú lícenku? Môžete sa spoľahnúť na veľmi vysoké krytie pre uspokojivý výsledok bez veľkej práce.

  • Tekutá lícenka s krémovou textúrou bude dobrou voľbou pre tých, ktorých pleť sa veľmi vysušuje.
  • Túto lícenku je dobré používať v lete a jej aplikácia mimo domova vám nebude spôsobovať žiadne problémy.
  • Môžete ju naniesť prstom a potom vklepať do pokožky. Pre väčšiu presnosť môžete použiť aj hubku na líčenie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Gwen Stefani má teraz 55 rokov. Ako sa udržiava v perfektnej kondícii? Táto kozmetika je jej „fontánou mladosti“

Túto manikúru si vyberajú ženy vo vyššom veku. Perfektná voľba na jeseň 2024


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Európanky si teraz žiadajú tieto nechty na jeseň! Pozrite si, čo je v móde

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Simikov). Pripravujete si nechty na jeseň-zimu 2024? Nie ste si istá, čo je práve v móde a, ako to…

Listy padajúce zo stromov? Po zhrabaní ich nevyhadzujte. Na zimu budú tak akurát

08.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/J_Koneva). Čo robiť s množstvom lístia? Namiesto toho, aby ste ich vyhodili, použite ich v záhrade. Tento jednoduchý spôsob…

Mole sa už nikdy nedotknú sušených húb. Stačí postupovať podľa metódy mojej babičky

08.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sonja Filitz). Sušenie húb je jedným z najlepších spôsobov ich skladovania, ktorý vám umožní vychutnať si chuť lesných pokladov…

Stala sa hitom internetu a každý si ju robí na raňajky. Nakrájajte ho a dajte na chlieb. Spadne vám sánka

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tatiana Vorona). Ráno nemá každý silu pripravovať zložité raňajky. Vtedy volíme najjednoduchšie riešenia, o ktorých vieme, že nám budú…

Ráno alebo večer? Vedci určili, kedy cvičiť, aby ste schudli rýchlejšie

08.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/shurkin_son). Efektívne chudnutie nezávisí len od stravy – kľúčovú úlohu v procese chudnutia zohráva fyzická aktivita. Hoci sa pravidelné…

Auto Trendy

Peugeot prináša na parížsky autosalón celý rad elektromobilov

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Peugeot oznamuje, že na parížskom autosalóne predstaví celý svoj sortiment elektrických vozidiel. Debutovať tam bude aj nový elektrický crossover Peugeot E-408.

Rotačný detonačný raketový motor pre nadzvukové rýchlosti, ktorý bude lietať v roku 2025

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy prázdna skúmavka nie je prázdna skúmavka? Keď je to ramjet, ktorý využíva technológiu rotačnej detonácie na pohon lietadiel hypersonickou rýchlosťou. Príkladom je nový motor…

Ako Michael Schumacher komunikuje so svojou rodinou. Bývalá manželka Flavia Briatoreho prezradila

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Nové informácie o Michaelovi Schumacherovi sa objavili po tom, čo sa nedávno zúčastnil na svadbe svojej dcéry. Bývalá manželka Flavia Briatoreho novinárom prezradila, ako bývalý…

Toto je nový Jeep Compass

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Skica ukazuje nový Jeep Compass, ktorý príde v roku 2025 s benzínovým, hybridným a elektrickým motorom.

Nové Suzuki Jimny: Pripravovaný lacný terénny automobil

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kábel zobrazený na obrázku vám môže poskytnúť jasnú predstavu o tom, ako sa bude toto zariadenie 4x4 pohybovať. Ak ste o tom ešte nepočuli, Suzuki…

Nielen Robotaxis: Všetky Tesly prídu čoskoro, od Modelu 2 po Roadster

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Cybercab bude prvým zo série budúcich vozidiel spoločnosti, po ktorom bude nasledovať nový Model Y, cenovo dostupný elektromobil a remake superauta.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov