Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Tieto znamenia zverokruhu sú najhoršie manželky. Predtým, ako sa postavíte k oltáru, si to dvakrát premyslite

18.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/iofoto). Je škoda, že neexistuje jeden osvedčený recept na dokonalé manželstvo. Potom by na svete nebolo toľko rozvodov. Svoje šance na trvalý vzťah však...

18.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/iofoto).

Je škoda, že neexistuje jeden osvedčený recept na dokonalé manželstvo. Potom by na svete nebolo toľko rozvodov. Svoje šance na trvalý vzťah však určite môžete zvýšiť tým, že si svojho životného partnera vyberiete múdro. Astrológovia odporúčajú venovať pozornosť znameniu zverokruhu vašej budúcej manželky, pretože nie všetky ženy budú mať jednoduchý vzťah.

Tieto znamenia zverokruhu sú najhoršie manželky. Predtým, ako sa postavíte k oltáru, si to dvakrát premyslite.
Foto: shutterstock/iofoto

Je naozaj možné určiť, ktoré znamenia zverokruhu sú najhoršie manželky? Zdá sa, že skôr nie, veď predsa neexistujú dokonalí ľudia. Astrológovia sa však domnievajú, že temperament a osobnostné črty niektorých predstaviteľov dvanástich hviezdnych znamení neuľahčujú ich partnerom manželský život.

Ženy týchto troch znamení zverokruhu sú očarujúce, zmyselné a zvodné, napriek tomu sú považované za najťažších životných partnerov. Sú rozhodné a majú silný charakter, s ktorým sa muži nedokážu vždy vyrovnať, čo má negatívny vplyv na trvácnosť ich vzťahov. Pre „toho pravého“ budú najväčším pokladom, ale pre bežného človeka môžu predstavovať peklo na zemi.

Manželka v znamení Býka sa zameriava najmä na svoju kariéru. Je chladná a zdržanlivá

Žena v znamení Býka rozhodne nie je romantický typ.
Foto: shutterstock/Sjale

Manželka Býka je verná, organizovaná a praktická – vlastnosti, ktoré u iných žien nájdete len ťažko. Na iných mužov sa tiež nepozerá „zboku“, ale rozhodne nie je romantický typ.

Z tohto dôvodu, keď opadne vzrušenie, môže sa svojmu mužovi zdať chladná a odťažitá. Pri vstupe do takéhoto vzťahu počítajte s tým, že samotné manželstvo pre ňu nie je životným cieľom ani prioritou. Samozrejme, láska je tiež dôležitá, ale práve životná vášeň alebo kariéra budú v živote ženy Býka vždy hrať prvé husle.

Žena v znamení Blížencov chce neustálu pozornosť. Rýchlo sa začne nudiť a hľadá si iného

Žena v znamení Blížencov je láskavá, milá a inteligentná, ale od prírody rýchlo nudí.
Foto: shutterstock/Zoom Team

Spočiatku sa manželka v znamení Blížencov môže zdať ideálna. Je láskavá, milá a inteligentná a plne sa sústredí na svojho partnera. Bohužiaľ, to trvá len chvíľu.

Žena Blíženec sa od prírody rýchlo nudí, takže keď zamilovanosť do muža pominie a do jej života vstúpi rutina, môže začať hľadať vzrušenie na novom mieste. Potrebuje preto partnera, ktorý bude rovnako ako ona dušou večierka. Manžel zverokruhu Blížencov jej musí imponovať, byť ambiciózny a otvorený výzvam. Potom sa manželstvo môže stať hitom.

Žena v znamení Panny chce dokonalého manžela. Je ťažké splniť jej očakávania

Panna je rodená perfekcionistka, ktorá chce dokonalého manžela.
Foto: shutterstock/Mike Laptev

Manželka v znamení Panny dokáže svojho muža naučiť disciplíne. Dobrá vlastnosť, ak snívate o dominantnom partnerovi. Bohužiaľ, život s ňou bude skutočnou nočnou morou pre spontánnych ľahkovážnych ľudí, ktorí neradi plánujú každý deň. Panna je rodená perfekcionistka, ktorá chce dokonalého manžela.

Namiesto toho, aby akceptovala nedostatky, bude chcieť svojho milovaného zmeniť podľa vlastných predstáv a nie je ľahké jej vyhovieť. Čím dlhšie manželstvo trvá, tým viac ho začne „matkovať“. Panna vyžaduje dokonalý poriadok vo svojom živote i v hlave a musí vedieť všetko o manželovom konaní. Najmä ak jej dáva dôvody na žiarlivosť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri znamenia zverokruhu predstavujúce chamtivosť. Dávajte si na ne pozor

Zistite, čo o vás vypovedá prvé písmeno vášho mena


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop – 18. októbra

18.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 18. októbra 2024 prinesie zmes rôznych emócií a zážitkov. Panny sa môžu vyrovnať…

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Denný horoskop – 16. októbra

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 16. októbra 2024 ukazuje, že nie všetky znamenia zverokruhu budú mať ľahký deň. Škorpión…

Denný horoskop – 15. októbra

15.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 15. októbra 2024 prináša zmes emócií a výziev. Niektoré znamenia zverokruhu, ako napríklad Lev,…

Auto Trendy

BMW radu 2 Gran Coupé 2025 odhalené: Štýlová alternatíva vo svete SUV

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia modelu BMW si zachovala svoju zvodnú siluetu a bola modernizovaná.

Facelift BMW radu 2 Gran Coupe. Podobná úprava ako v prípade radu 1 - fotografie

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - BMW oficiálne predstavilo facelift radu 2 Gran Coupe. Vozidlo dostalo zmeny, ktoré by mali posilniť jeho dynamický charakter.

Kia Tasman, prvý kórejský pick-up, bude predstavený koncom októbra

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Prvý pick-up kórejského výrobcu má byť predstavený koncom tohto mesiaca. Čo zatiaľ vieme o modeli Kia Tasman?

Šéf BMW našiel spôsob, ako zrušiť zákaz EÚ na predaj spaľovacích vozidiel? Tento argument by mohol zmeniť pravidlá hry

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ak Európska únia od roku 2035 nezruší zákaz predaja nových spaľovacích automobilov, stane sa výrazne závislou od Číny. Takýto argument uviedol šéf BMW Oliver Zipse.…

Ambiciózne plány spoločnosti Volkswagen. Nemci pripravujú skutočný príval nových modelov

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Napriek súčasnej kríze, o ktorej sa v médiách stále hovorí, má Volkswagen v segmente elektromobilov ambiciózne plány - najmä v nižšej cenovej kategórii. V priebehu…

Škoda sa nemôže nabažiť vozidiel SUV. Česi ohlásili ďalší Kylaq

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda oznámila nové malé SUV, ale nebude ho predávať v Európe. Pripravovaný model Kylaq bude určený pre indický trh.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov