Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Znamenia zverokruhu a fyzické cvičenie. Ktoré z nich im vyhovujú?

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Alliance Images). Konkrétne znamenia zverokruhu sú obdarené špecifickými povahovými vlastnosťami, jedinečnými darmi, talentom, ale aj nevýhodami. Tento mix vlastností môže mať význam napríklad pri...

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Alliance Images).

Konkrétne znamenia zverokruhu sú obdarené špecifickými povahovými vlastnosťami, jedinečnými darmi, talentom, ale aj nevýhodami. Tento mix vlastností môže mať význam napríklad pri výbere fyzickej aktivity. Ktorý šport sa hodí pre ktoré znamenie zverokruhu? Overili sme!

Znamenia zverokruhu a fyzické cvičenie. Ktoré z nich im vyhovujú?
Foto: shutterstock.com/Alliance Images

Baran

Človek narodený v znamení Barana je rodený vodca. Rád si „stojí za svojím“, riadenie druhých má doslova v krvi a jeho odvaha mu umožňuje odvážne prijímať výzvy a získavať si rešpekt. Baran je silný, rozhodný, tvorivý a tvrdohlavý – ak sa raz rozhodne, z cesty len tak ľahko neuhne.

Baran tiež cíti silnú potrebu súťažiť a ničoho sa nebojí. Preto by pre neho boli ideálne napríklad bojové umenia a silové športy.

Býk

Býk má jasné ciele, rád plánuje a všetky svoje úlohy podriaďuje harmonogramu. Je trpezlivý, vytrvalý a pracovitý, takže sa mu zvyčajne podarí dosiahnuť všetko, čo si naplánuje. Býk sa málokedy dopúšťa chýb, pretože je veľmi dôkladný a vždy všetko starostlivo analyzuje – jeho spoľahlivosť a dôkladnosť sú skutočne pôsobivé.

Býk sa vyznačuje veľkou trpezlivosťou a precíznosťou, takže vynikne napríklad v horolezectve.

Blíženci

Blíženci sú mimoriadne vitálni, plní energie, inteligentní a vysoko motivovaní. Vyznačujú sa vrodenou zvedavosťou na svet, láskou k cestovaniu a otvorenosťou. Blíženci nevedia, čo je to nuda, a svojou dobrou energiou nakazia ostatných ľudí. Sú prekvapivo otvorení novým nápadom a túžia ich objavovať. Neustále potrebujú nové zážitky a vnemy a sami prekvapujú svet sviežimi nápadmi. Neznášajú rutinu, naopak, milujú vzrušenie a v ich spoločnosti je nemožné sa nudiť.

Blíženci by si mali vyskúšať OCR beh – alebo obstacle course racing (v preklade prekážkový beh – je šport, v ktorom súťažiaci musia prekonávať rôzne fyzické výzvy v spojení behu a prekážok), ktorý bude pre nich skutočnou výzvou.

Rak

Rak je jedným z najkomplikovanejších znamení zverokruhu – je veľmi plachý, uzavretý a chýba mu odvaha, zároveň môže byť tvrdohlavý, egocentrický, chimérický a neistý. Raky si neveria, chýba im vplyv a odvaha. Akoby to nestačilo, vopred sa pripravuje na najhoršie, svet vidí v tmavých farbách a od života veľa neočakáva.

Rak sa môže úspešne pokúsiť o tímové športy, ako je volejbal alebo futbal. Pomôže mu to otvoriť sa ostatným ľuďom a načerpať z nich dobrú energiu.

Lev

Človek narodený v znamení zverokruhu Lev je plný energie a aktívny – nielen v zmysle fyzickej aktivity, ale aj pracovne, spoločensky a kultúrne. Lev má veľmi rád ľudí, je otvorený novým kontaktom, priamy a obdarený veľkým zmyslom pre humor – niet divu, že priatelia a blízki túžia po jeho spoločnosti a priťahujú ho ako „včely med“.

Bohužiaľ, Lev je tiež márnivý, egoistický a rád je stredobodom pozornosti. Preto mu prospeje, ak bude trénovať tenis alebo squash – keď vyhrá, „poteší sa“ a prehra ho bude motivovať k väčšiemu úsiliu.

Panna

Panna má rada svoju vlastnú spoločnosť, preto sa môže pokúsiť o plávanie, ktoré ju ešte viac uvoľní a zrelaxuje.
Foto: shutterstock/Real_life_photo

Panna rada analyzuje a vyvodzuje závery, pričom je veľmi dôkladná a ľahko si všimne detaily, ktoré by iným mohli uniknúť. Je pracovitá, spoľahlivá a vždy dobre pripravená, ale jej prílišný perfekcionizmus a pedantnosť môžu byť často nevýhodou a v extrémnych prípadoch sa môžu dokonca zmeniť na chorobu a veľmi skomplikovať život Panne aj jej blízkym.

Panna má rada svoju vlastnú spoločnosť, preto sa môže pokúsiť o plávanie, ktoré ju ešte viac uvoľní a zrelaxuje.

Váhy

Váhy sú veľmi spoločenské. Rada sa stretáva s rodinou a priateľmi, nebojí sa vyjadriť svoj názor, miluje slovné spory a podpichovanie a vždy bojuje za svoj názor. Vďaka svojmu patrónovi, Váham – symbolu spravodlivosti a hľadania rovnováhy – sa Váhy tiež usilujú o rovnováhu a zvyčajne sa im ju darí dosiahnuť.

Váhy však môžu byť sebecké, egocentrické, márnivé a nerozhodné, preto by si mali vyskúšať tímové športy, ktoré si vyžadujú spoluprácu.

Škorpión

Škorpión prekvapuje aj obrovskými zásobami vnútornej energie. Je veľmi silný, pevný a odolný. Má rád výzvy, najmä tie náročné a dokonca dramatické. Je to preto, že ho neustále poháňajú silné, intenzívne pocity – neustále sa niekam ženie, hľadá odpovede a v hĺbke duše dokonca sníva o tom, že vyrieši všetky problémy sveta.

Škorpiónovi sa bude dariť v náročných športových výzvach, napríklad v triatlone.

Strelec

Strelec sa veľmi rád učí a neustále rozširuje svoje vedomosti, rád cestuje, je zábavný, hravý a veľmi nadšený. Toto znamenie zverokruhu je otvorený a po nových zážitkoch túžiaci idealista, plný veľkej vášne. Keď nájde svoj životný cieľ a disciplínu, ktorá ho živo zaujíma, naplno sa jej venuje a pravdepodobne rýchlo uspeje.

Strelec môže skúsiť svoje sily v ju-jitsu – ak sa naplno venuje tréningu, môže si tento šport zamilovať na dlhé roky.

Kozorožec

Kozorožec sa dobre uplatní napríklad pri cvičení jogy, ktoré ho vždy postaví pred náročné výzvy.
Foto: shutterstock/Caterina Trimarchi

Kozorožec je zo všetkých znamení zďaleka najväčší konzervatívec. Nemá rád zmeny a namiesto toho si cení pocit stálosti a istoty. Hovoríme tu však o zmenách vo vonkajšom svete, pretože Kozorožec sám na sebe rád pracuje a prijíma výzvy, hoci prispôsobenie sa novým podmienkam býva spojené s ťažkosťami.

Kozorožec výrazne obmedzuje zábavu vo svojom živote a je naopak veľmi náročný, a to tak na seba, ako aj na ostatných. Preto sa dobre uplatní napríklad pri cvičení jogy, ktoré ho vždy postaví pred náročné výzvy.

Vodnár

Vodnára už od detstva zaujíma to, čo je nezvyčajné, netradičné, nevyskúšané a neobjavené. Je výstredný, nekonvenčný, niekedy až bizarný, ale jedno je isté – ťažko okolo neho prejsť ľahostajne a niekedy je dokonca ťažké mu odolať.

Vodnár je tvorivý a otvorený, rád sa učí a túži objavovať nové oblasti poznania. Vodnár sa chce neustále posúvať vpred a meniť svet. Je netrpezlivý a tvrdohlavý a zároveň sebavedomý a samoľúby.

Vodnár si nepochybne zamiluje fitnes a silový tréning. Účinky, ktoré bude môcť na sebe obdivovať, príjemne pošteklia jeho ego.

Ryby

Ryby sú trpitelia, ktorí nesú všetky problémy a starosti tohto sveta na svojom kríži. Majú o sebe dosť nízku mienku, nedokážu oceniť svoje prednosti a silné stránky, namiesto toho sa veľmi sústreďujú na svoje chyby a nedostatky. Sú tiež dosť žiarliví, pretože namiesto toho, aby sa sústredili na seba a svoje bohatstvo, pozerajú sa na úspechy iných, čím sa ešte viac ponárajú do smútku.

Je to škoda, pretože ryby majú veľa kvalít a umeleckú povahu, ktorú naďalej rozvíjajú. Niet divu, že medzi Rybami je veľa hercov, spisovateľov, maliarov či hudobníkov.

Ryby sa vo vode cítia skvele, preto určite milujú plávanie a potápanie, ktoré im pomôže ocitnúť sa, hoci len na chvíľu, v inom svete.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo nás čaká v novembri. Jedno znamenie zverokruhu získa najviac

Tri najkontroverznejšie znamenia zverokruhu. Vyvolávajú veľké emócie


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop – 22. októbra

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 22. októbra 2024 ukazuje, že pre niektoré znamenia to bude deň plný energie a…

Čo nás čaká v novembri. Jedno znamenie zverokruhu získa najviac

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Čas na zamyslenie alebo na veľké zmeny? Čo prinesie november? Na aké zaujímavosti by sa mali znamenia zverokruhu pripraviť? Zistite, čo…

Tri najkontroverznejšie znamenia zverokruhu. Vyvolávajú veľké emócie

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/microcosmos). Konkrétne znamenia zverokruhu sú obdarené špecifickými povahovými vlastnosťami, jedinečnými darmi a talentmi, ale aj nedostatkami. S niektorými z…

Denný horoskop – 21. októbra

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 21. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú dnes čeliť nečakaným výzvam, zatiaľ…

Vidíte tento čas na hodinkách? Tu je to, čo vám chce vesmír povedať

20.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pornchai oom) V ezoterike má takmer všetko symbolický význam - aj hodiny. Aj tu sa ezoterika spája s numerológiou, ktorá…

Auto Trendy

Nemci sa vracajú k benzínu a nafte, elektriku si takmer nikto nekupuje. To je ďalšia rana pre elektromobilitu

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe . Nemecko je dôležitým automobilovým trhom a často naznačuje smer, ktorým sa uberá celý priemysel. Najnovšie štatistiky ukazujú, že až 34 % majiteľov elektromobilov sa…

Škoda Fabia Rally2 odhalená: Limitovaná edícia, ktorá sa bude predávať len v Španielsku

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe . Predá sa len 100 kusov. Dobrý deň, Fabia RS? Túto poctu zdieľa len s niekoľkými španielskymi jazdcami. Len Carlos Sainz a Fernando Alonso, obaja…

Objavte tajomstvo: Ako jednoducho udržať Vašu prístrojovú dosku v Top stave!

22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pri starostlivosti o interiér vozidla často zabúdame na prach a špinu na prístrojovej doske. Prístrojová doska je jedným z najviditeľnejších miest vo vnútri auta, kde…

Zabudnutý alebo chýbajúci vodičský preukaz: aké sú riziká?

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe . Každý, kto sedí za volantom auta alebo na motorke, musí mať niekoľko povinných dokladov. Tu sú uvedené riziká zabudnutého alebo chýbajúceho vodičského preukazu a…

Nápad kreatívnej mamičky s dieťaťom počas dlhého letu

22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Let lietadlom môže byť pre mnohých rodičov skutočnou výzvou, najmä keď sa snažia zabezpečiť, aby ich malé deti zostali pokojné počas celého letu. Cesta lietadlom,…

Ako jednoducho zaparkovať na ulici, aby ste nespôsobili škodu

22.10.2024 Redakcia Auto trendy - Parkovanie na ulici môže byť niekedy skutočnou výzvou, najmä ak sa jedná o parkovanie pri chodníku kolmo. Takéto parkovanie vyžaduje veľkú mieru precíznosti a sústredenia,…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov