11.12.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/VIS Fine Art).
Odstránenie zápachu vyprážaného jedla, najmä rýb, je ťažké, ale nie nemožné. Naučte sa babskú metódu, ktorá je stále najúčinnejšia!
Sviatky sa nezadržateľne blížia. Jedným z obľúbených štedrovečerných jedál je kapor. Ryba je veľmi chutná, ale bohužiaľ jej vyprážanie spôsobuje nepríjemný zápach, ktorý môže pretrvávať naozaj dlho.
Preniká do oblečenia a dokonca aj do vlasov. Ukážeme vám, ako sa rýchlo a efektívne zbaviť rybieho zápachu z vášho bytu.
Ako sa jednoducho zbaviť zápachu vyprážaného jedla?
- V prvom rade nezabudnite kuchyňu pred prípravou jedla poriadne vyvetrať.
- Nezabudnime ani na zapnutý digestor.
Väčšina z vás už určite počula o účinnom triku, ktorý používali naše staré mamy.
- Stačí zmiešať pohár vody so štyrmi lyžicami octu a niekoľkými klinčekmi a priviesť do varu. Zmes bude neutralizovať zápach oleja. Namiesto octu môžete použiť aj citrónovú kôru.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Kam vyhodiť mastnú papierovú utierku? Vysvetľujeme raz a navždy
Kam vyhodiť rybie konzervy? Vysvetľujeme raz a navždy
Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.