Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Panny musia niečo so svojimi dlhmi robiť, Býci majú pokoj. Pozrite si finančný horoskop

13.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Tento týždeň má byť pre nás časom inšpirácie a nových nápadov. Bude to výhodné pre každého? Pravdepodobne nie – niektorí musia byť...

13.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot).

Tento týždeň má byť pre nás časom inšpirácie a nových nápadov. Bude to výhodné pre každého? Pravdepodobne nie – niektorí musia byť obzvlášť opatrní. Prinášame vám finančný horoskop na týždeň 14.-20.8.2023 pre jednotlivé znamenia zverokruhu.

Foto: shutterstock/Dean Drobot

Finančný horoskop pre Barana na týždeň 14-20.08.2023

Začiatok týždňa vás povzbudí k novým výzvam. Pokiaľ ide o vašu prácu, nevsádzajte všetko na jednu kartu a dobre zvážte všetky pre a proti, pretože výsledok vás môže prekvapiť. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, budú môcť nájsť dobrého obchodného partnera vďaka kontaktom, ktoré nadviazali pred časom. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie zistia, že hľadanie práce sa stalo o niečo jednoduchším. Vo finančných záležitostiach sa na vašom účte nič nezmení, preto rozumne hospodárte s tým, čo máte. 

Finančný horoskop pre Býka na týždeň 14-20.08.2023

Aura tohto týždňa vás povzbudí, aby ste sa na svoju situáciu pozreli z rôznych uhlov pohľadu. V práci využijete výsledky svojho predchádzajúceho úsilia, ale nenechajte si narásť perie, inak pokazíte kolegiálnu atmosféru. Ak ste samostatne zárobkovo činná osoba, prospeje vam dobrá seba reklama. Tí, ktorí hľadajú zamestnanie ľahko nájdu uznanie v očiach potenciálneho zamestnávateľa. Vo finančných záležitostiach by ste mali byť kritickejší k svojim výdavkom a pýtať sa sami seba, na čo míňate peniaze, keď ste údajne taký šetrný.

Finančný horoskop pre Blížencov na týždeň 14-20.08.2023

Tento týždeň budete mať veľa energie, ktorú sa oplatí dobre využiť. Neberte si príliš veľa povinností v každodennej práci a rozlišujte medzi tými hodnotnými vecami a tými, ktoré neprinášajú žiadne pozitívne zisky alebo dokonca straty. Samostatne zárobkovo činní Blíženci sa chopia každej príležitosti, ktorá im umožní zarobiť viac. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie dostanú správy, na ktorých im záleží. Pokiaľ ide o finančné záležitosti snažte sa príliš neutrácať za pôžitky!

Finančný horoskop Raka na týždeň 14-20.08.2023

Začiatok týždňa prinesie viac lenivosti. V práci budete ospalý a nebudete chcieť prevziať ďalšie povinnosti, ale váš šéf vám nedá na výber. Raky, ktoré vedú vlastné podnikanie by si mali dať pozor, aby sa nesprávali príliš emocionálne, inak urobia rozhodnutie, ktoré by mohlo priniesť problémy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie dostanú ponuku na brigádu, ale bude to za celkom dobré peniaze. Finančné záležitosti vám tento týždeň umožnia realizovať váš vysnívaný cieľ!

Finančný horoskop pre Leva na týždeň 14-20.08.2023

Aura tohto týždňa bude vyžadovať, aby ste si usporiadali svoje plány. V práci sa postavíte na nohy a splníte záväzky, na ktorých ste sa dohodli. Samostatne zárobkovo činní Levi sa budú sústreďovať na každodenné potreby firmy, čo vám umožní riešiť prípadné problémy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie sa môžu spoľahnúť, že správne ponuky prinesú očakávané výsledky. Pokiaľ ide o financie dbajte na svoje úspory a neprekračujte limit výdavkov.

Finančný horoskop Panny na týždeň 14-20.08.2023

Tento týždeň sa veľa vecí bude vyvíjať vo váš prospech. Ľahko dobehnete všetko, čo ste po dovolenke zameškali. Panny podnikajúce vo vlastnom biznise by nemali každému rozprávať o svojich nových nápadoch a prezrádzať všetky podrobnosti, pretože ich niekto rýchlo predbehne a začne konať. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie sa budú vyhýbať veľkým korporáciám. V piatok pri stretnutí s niekým vplyvným získate cenné rady! Pokiaľ ide o finančné záležitosti zvážte, ako vyriešiť svoje nedoplatky. 

Finančný horoskop pre Váhy na týždeň 14-20.08.2023

Aura tohto týždňa bude priať úspechu. Dosiahnete ciele, ktoré ste si stanovili v práci a vo štvrtok podpíšete lukratívnu zmluvu. Váhy podnikajúce vo vlastnom biznise budú mať vytrvalosť dosiahnuť to, čo si naplánovali. V druhej polovici týždňa sa môžu spoľahnúť na šťastie v obchodných záležitostiach, čo im prinesie možnosti na zvýšenie príjmov. Osoby v tomto znamení hľadajúce zamestnanie sa budú stýkať s bohatými ľuďmi, čo im pomôže zbaviť sa problému s nezamestnanosťou. Vo finančných záležitostiach spomaľte a neutrácajte všetko, čo zarobíte.

Finančný horoskop pre Škorpióna na týždeň 14-20.08.2023

Tento týždeň si dovolíte byť aktívnejší. Budete mať pocit, že v práci už dlho stojíte na mieste a rutina každodenného života vám začína liezť na nervy. Škorpióni, ktorí vedú vlastné podnikanie budú mať veľa práce s prehodnocovaním ďalších spôsobov práce a stanovením nových cieľov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie by mali byť opatrní, pretože môžu prijať nevyhovujúcu prácu. Vo finančných záležitostiach si nenechajte od blízkych nahovoriť, že by ste im mali požičať peniaze. 

Finančný horoskop Strelca na týždeň 14-20.08.2023

Augustové počasie vám umožní zvládnuť všetko, čo ste si naplánovali. V práci budete ambiciózni, pustíte sa do nových projektov a ich dokončenie vám zaručí vyšší plat. Strelci, ktorí podnikajú budú mať šancu poraziť konkurenciu a dokázať jej, že sú lepší. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie by nemali šetriť na odborníkoch, ktorí im pomôžu nájsť dobré voľné miesto. Finančné záležitosti pôjdu dobre, pretože cez víkend sa vám podarí zarobiť nejaké drobné.

Finančný horoskop pre Kozorožca na týždeň 14-20.08.2023

Začiatok týždňa vás prinúti venovať sa svojim povinnostiam. V bežnom zamestnaní vám šéf nedá zníženú tarifu a bude od vás požadovať viac ako predtým. Kozorožci podnikajúci vo vlastnom podniku budú nespokojní, pretože si stanovili nesplniteľné ciele. Na istom štvrtkovom stretnutí počúvajte, pozorujte a učte sa od bohatších a budete spokojní. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie prijmú prácu bez budúcnosti a rýchlo ju začnú ľutovať. Vo finančných záležitostiach môžete mať väčšie výdavky, ktoré budú súvisieť s cestovaním alebo s darčekmi pre rôzne príležitosti. 

Finančný horoskop pre Vodnára na týždeň 14-20.08.2023

Ak máte prácu, nenechajte sa vyprovokovať k hádke, pretože by ste len prehrali a koniec koncov mnohé problémy sa vás priamo netýkajú. Samostatne pracujúci Vodnári by si mali úradné záležitosti vybaviť sami a všetko sa skončí podľa očakávania. V stredu vytiahnite zo zásuvky staré nápady a prispôsobte ich novým situáciám. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú prácu budú pochybovať, či sa im v lete vôbec podarí niečo nájsť. Na finančnom poli je vhodný čas urobiť si poriadok a pozrieť sa na svoje výdavky.

Finančný horoskop pre Ryby na týždeň 14-20.08.2023

Od pondelka budete robiť všetko pre dosiahnutie svojich cieľov. V práci sa vydáte na cestu za povýšením a nič vám nezabráni v tom, aby ste sa vyšplhali na vrchol. Samostatne pracujúce Ryby ľahko prekonajú konkurenciu a poradia si aj s tou najtvrdšou klientelou, keď ju presvedčia o službách svojej firmy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie budú mať množstvo pozvaní na pohovor. Finančné záležitosti prinesú pozitívne udalosti, pretože na vašom účte sa objavia nevyplatené peniaze.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu majú výbušnú povahu a radi sa hádajú. Diskusie s nimi môžu byť ťažké

Tu sú najagresívnejšie znamenia zverokruhu. Život s nimi sa môže zmeniť na nočnú moru


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Vydala sa za milionára z Dubaja. Hovorí, čo robí preto, aby jej manžel nemal iné ženy

22.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/soudiofarabia/). Soudi pochádza zo Sussexu. Pred niekoľkými rokmi sa život britskej ženy dramaticky zmenil. Všetko preto, že sa zamilovala…

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Namiesto smotany si do kávy nalejte lyžicu olivového oleja. Nie je to vtip. Vyskúšajte to a budete ju piť pravidelne

10.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Djordje Novakov). Mlieko, smotana, cukor, škorica, karamelový sirup - to sú len niektoré z produktov, ktoré možno pridať do…

Chce mať najväčší zadok na svete. Pribrala 20 kg a minula stotisíc eur. „Nič ma nezastaví“

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/natasha_crown_official1). Natasha Crown, švédska influencerka, si stanovila jeden cieľ. Táto 30-ročná žena chce mať najväčší zadok na svete. Na…

Ona váži 114, on 63 kg. Ľudia hovoria, že pre ňu nie je dosť mužný. „Aj ja milujem jedlo“

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/themontgomeryss). Brittany a Matt Montgomeryovci sú spolu už štyri roky. Vychovávajú spolu dve deti a zdieľajú fotografie na sociálnych…

Auto Trendy

1321 km na jedno natankovanie. Omoda 9 je pripravená

23.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Chery International vidí v Európe veľkú príležitosť na úspech. K modelom Omoda 5 a Jaecoo 7 čoskoro pribudne ďalší model - elegantné SUV Omoda…

Defender Plug-In Hybrid - Pripravený na mestskú džungľu

23.9.2024 Redakcia Auto trendy - Defender je jedno z najznámejších mien v motorizme, ikonický model medzi nadšencami off-roadov. Nová generácia spája terénne schopnosti svojho predchodcu a dopĺňa ich o veľkú…

Za ako dlho vytriezviete po pive? Kedy si sadnúť za volant po vodke? Čo je to virtuálny alkoholtester?

23.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ako dlho sa dá vydržať triezvy? Podľa štatistík sa približne 65 % všetkých nehôd spôsobených vodičmi pod vplyvom alkoholu stane v teplejšom období roka, od…

Môžete riadiť auto s manuálnou prevodovkou, ak ste chodili do školy na automatickú?

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čoraz viac ľudí, ktorí sa chcú naučiť šoférovať, navštevuje autoškoly na vozidlách s automatickou prevodovkou. Ale ak získajú vodičský preukaz môžu šoférovať vozidlo s manuálnou…

Nemecká vláda hľadá riešenia na pomoc Volkswagenu

22.9.2024 Redakcia Auto trendy . Nemecká vláda zvažuje opatrenia na podporu Volkswagenu, vyhlásil vo štvrtok vicekancelár a minister hospodárstva Robert Habeck na otázku týkajúcu sa prepúšťania v najväčšej automobilke v…

Pozrite si: Prvé video letu jadrového bombardéra B-21 od amerického letectva

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na konferencii Air, Space and Cyber Conference vo Washingtone zverejnili americké vzdušné sily a hlavný dodávateľ Northrop Grumman prvé video svojho jadrového bombardéra B-21 Raider…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov