Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Je to dnes. Nový mesiac otrasie našimi životmi. Dvoma znameniami najviac

17.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Nov Mesiac v Levovi je vraj najbláznivejším nov Mesiacom v roku. Vesmír nám poskytne skutočnú emocionálnu jazdu na horskej dráhe. Čo nás...

17.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Nov Mesiac v Levovi je vraj najbláznivejším nov Mesiacom v roku. Vesmír nám poskytne skutočnú emocionálnu jazdu na horskej dráhe. Čo nás čaká? Koho to najviac ovplyvní?

žena_horoskop
Foto: shutterstock/Billion Photos

Ak žijeme svoju pravdu a sme najlepšou verziou seba samých, bude sa nám dariť. Ak sme však obklopení tajomstvami a lžami, vtedy to môže vyjsť najavo. Kostlivci vychádzajú zo skrine – ale len u tých, ktorí sa nesprávali dobre a boli neverní iným. Býci a Strelci budú túto fázu Mesiaca tento mesiac pociťovať silnejšie.

Nov je začiatkom lunárneho cyklu, ktorý nastáva raz za mesiac. Je to čas na obnovenie zámerov, túžob a cieľov, aby sa manifestovali ciele v týždňoch pred splnom (t. j. koncom mesačného lunárneho cyklu).

Nov je okamih, keď sa Slnko a Mesiac nachádzajú v rovnakom znamení a stupni. Obe planéty sú vtedy pre Zem neviditeľné, ale potom Mesiac vytvorí tvar polmesiaca, ktorý je pre nás už dokonale viditeľný. Na rozdiel od splnu Mesiac v novu narúša našu intuíciu a povzbudzuje nás urobiť kroky, ktoré nás môžu katapultovať vpred. Je to čas koncov a čas začiatkov. Jedny dvere sa zatvárajú, iné sa otvárajú.

Nov Mesiac v Levovi bude emocionálnou výzvou. Môžeme však prežiť, ak dáme na prvé miesto svoje potreby. Je to čas, keď môžeme byť sebeckí a bežať k tomu, čo nás robí šťastnými. 

Intenzita novu môže viesť k hádkam s tými, ktorí ovládajú náš život, s ľuďmi, ktorí majú nad nami moc. Budeme chcieť bojovať proti patriarchátu a búriť sa proti spoločenským konštruktom. Budeme túžiť po nezávislosti. 

Na osobnej úrovni túžime po romantickom vytržení, romantike bez strát. Mnohí ľudia sa po dramatickom zvrate rozídu. Nov v Levovi je obdobím, keď môžeme dokonca zistiť, že to my sami si blokujeme cestu k úspechu. Ak je to tak, musíme si vydláždiť cestu k svojim cieľom, nebrať ohľad na obavy a predsudky. Žiadne prekážky nebudú mať šancu, pretože naša myseľ a srdce sa ukážu ako silnejšie než čokoľvek iné.

Horoskop Nového Mesiaca v Levovi

Baran: Toto je čas, aby ste sa zamysleli nad tým, aká je vaša definícia šťastia. Či už ide o tvorbu alebo lásku a romantiku, je to príležitosť začať odznova a vrátiť sa k tomu, čo vám skutočne prináša radosť. 

Býk: Býci, teraz máte čistý štít v osobných a rodinných témach. Keby ste mali možnosť, zmenili by ste niečo konkrétne vo svojom rodinnom živote? Mohlo by sa to týkať samotnej rodinnej dynamiky alebo možno túžby niečo vo svojom osobnom živote zásadne zmeniť. Tak či onak, možno zrazu budete cítiť potrebu oslobodiť sa od starého spôsobu bytia.

Blíženci: Komunikácia vždy bola pre vás špecialitou, ale teraz by ste sa mali bližšie pozrieť na svoj prístup a na to, či vám vyhovuje vaša autenticita. Táto lunácia vám dáva príležitosť vyjadriť sa sebavedome a bez škrupúľ.

Rak: Pre vás je to čas na riešenie finančných záležitostí. Okrem toho, že začína niečo nové, je to aj čas na prehodnotenie toho, čo už máte. Ak už nerezonuje vaša predchádzajúca investícia, toto by mohlo byť zelené svetlo, na ktoré ste čakali, aby ste ju dokončili. To isté platí pre tých z vás, ktorí uvažujú o využití svojich talentov a zručností úplne novým spôsobom. Možné sú neočakávané otrasy v priateľských vzťahoch. Do popredia sa dostáva úloha, ktorú máte vo svojej komunite.

Lev: Nestáva sa každý deň, že by sa Slnko a Mesiac spojili vo vašom znamení, preto využite túto príležitosť. Mesiac vás teraz obklopuje novými energiami a príležitosťami, ktoré vám môžu pomôcť napredovať v osobnom živote. Či už po duševnej, emocionálnej alebo fyzickej stránke, vaša lunárna metamorfóza sa začína práve teraz.

Panna: Urobte krok späť. Potreba odpočinku a načerpania nových síl je pre vás ešte dôležitejšia. Ak túžite mať viac času pre seba, je na to ideálny čas. 

Váhy: Ste stále v súlade s najbližšími ľuďmi? Cítite podporu vo svojom spoločenstve? Vaše dlhodobé ciele a sny sa teraz môžu prehodnotiť. Ale nebojte sa, hviezdy sú vám naklonené a pomôžu vám zbaviť sa toho, čo vám už neslúži.

Škorpión: Každý si zaslúži príležitosť robiť to, čo miluje, a vy nie ste výnimkou. Teraz hodnotíte všetko od profesionálnych partnerstiev až po jedinečný hodnotový systém. Ste skutočne naplnení? Využivate naplno svoj talent a schopnosti a maximalizujete svoj potenciál v očiach ostatných? Čaká vás nová kapitola.

Strelec: Ak niekto vie snívať vo veľkom, ste to vy. Čo vám teda bráni v tom, aby ste sa ujali vedenia? Možnosti a energia, ktoré potrebujete na to, aby ste začali konať, sú teraz neobmedzené. Tento nový začiatok vám pravdepodobne prinesie nárazy do každodennej rutiny, ale teraz budete mať dostatok vytrvalosti a sústredenia, aby ste prácu zvládli.

Kozorožec: Či už v osobnom alebo pracovnom živote, nov Mesiac v Levovi prinesie nové energie a možnosti. Šťastie vo financiách a náhly obrat v srdcových záležitostiach. Veci sa budú diať.

Vodnár: Čo nové ste sa za posledný mesiac naučili o svojich vzťahoch? Čaká vás čistý štít, nové začiatky a príležitosti v pracovnej i osobnej oblasti. Nečakané otrasy doma vami na chvíľu otrasú a môžu ovplyvniť vaše rozhodovanie. Našťastie máte kompetencie na to, aby ste to všetko vyriešili.

Ryby: Či už ide o zdravotné alebo pracovné záležitosti, nov Mesiac v Levovi vám tento mesiac prinesie do každodenného života toľko potrebné svetlo. Či už ide o tvorivé úsilie na pracovisku alebo o nový koníček, vaše každodenné záležitosti sa v tomto období pohnú dopredu. Možno ste už začali prehodnocovať svoj život, najmä pokiaľ ide o vaše hodnoty, vzťahy a financie. Ak si stále nie ste istý svojimi ďalšími krokmi, táto lunácia vás s najväčšou pravdepodobnosťou vráti späť k tomu, čo je najdôležitejšie. Vyberiete si slobodu?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zoznámte sa s numerologickou 2. Títo ľudia nikdy neodmietnu pomôcť ostatným

3 dôverčivé znamenia zverokruhu. Sú zaslepené láskou a ľahko sa dajú oklamať


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Najlepšie účesy pre zrelé ženy. Stylisti uvádzajú niektoré z hitov

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BearFotos). Hoci výber účesu závisí predovšetkým od našich preferencií a štýlu, je známe, že niektoré strihy účinne uberajú roky.…

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Žena tohto typu vyzerá dobre v zlatej a sivej farbe, ale mala by sa vyhnúť bielej a čiernej.

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman). Farebná analýza, to je určenie nášho typu krásy, je čoraz populárnejšia. Niet divu. Farby majú mimoriadnu silu…

Suroviny určite máte vo svojej kuchyni. Zlaté mlieko pripravíte za pár minút

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kabachki.photo). Zlaté mlieko - liek na prechladnutie a prírodný spôsob posilnenia imunity. Ide o nápoj pochádzajúci z ajurvédskej tradície,…

Auto Trendy

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Alfa Romeo prekvapuje v plus. V roku 2027 sa objaví úplne nový model a nástupcovia Giulie a Stelvia nebudú výlučne elektrické

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Odchádzajúci šéf značky Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato potvrdil uvedenie úplne nového veľkého modelu v roku 2027. Rozptýlil pritom pochybnosti o pohonnom ústrojenstve budúcich generácií modelov…

Audi uvádza na trh novú verziu kompaktného modelu A3 PHEV s elektrickým dojazdom až 143 km

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Audi predstavilo novú plug-in hybridnú verziu modelu A3. V porovnaní so starým modelom inzeruje dvojnásobný elektrický dojazd. Audi predstavilo novú p

Číňania z Leapmotor predstavili v Paríži nové elektrické SUV B10. V Európe sa bude predávať od roku 2025

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - V Paríži bol oficiálne predstavený tretí model Leapmotor na európskom trhu. Očakáva sa, že SUV B10 bude stáť menej ako 30 000 EUR. V Paríži

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov