Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Peniaze navyše, ale aj straty – tento týždeň nebude nuda

28.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe(Foto: shutterstock/LightField Studios). Finančný horoskop na týždeň od 28. augusta do 3. septembra 2023 pre všetky znamenia zverokruhu. Pozrite si ho! Finančný horoskop na týždeň 28....

28.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe(Foto: shutterstock/LightField Studios).

Finančný horoskop na týždeň od 28. augusta do 3. septembra 2023 pre všetky znamenia zverokruhu. Pozrite si ho!

Foto: shutterstock/LightField Studios

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – BARAN

Tento týždeň sa oplatí byť otvorený novým príležitostiam a projektom, ktoré môžu priniesť zvýšenie príjmov a väčšiu prestíž. V práci bude dôležitá dobrá organizácia a efektívnosť. Karty naznačujú, že je potrebné sústrediť sa na detaily a konať podľa plánu. V druhej polovici týždňa sa môže naskytnúť príležitosť naučiť sa nové zručnosti alebo prevziať ďalšie povinnosti. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní by nemali ignorovať potreby firmy, pretože by na tom mohli stratiť. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie by počas pracovných pohovorov mali kontrolovať svoju energiu.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – BÝK

Aura tohto týždňa prinesie akciu a iniciatívu. Karty poukazujú na možnosť kariérneho rastu a postupu, ak urobíte príslušné kroky, ktoré vám vopred určí váš šéf. Je dôležité, aby ste si verili a dôverovali svojim schopnostiam a talentom. Obchodné záležitosti si tento týždeň budú požadovať, aby ste podnikli rôzne reklamné aktivity na získanie zákazníkov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie budú mať priaznivé obdobie na to, aby našli svoje vysnívané ponuky. Vo finančných záležitostiach podniknete také kroky, ktoré posilnia vaše materiálne zabezpečenie.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – BLÍŽENCI

Aura tohto týždňa prinesie možnosti expanzie a obchodných ciest. Karty naznačujú rozšírenie podnikania alebo získanie nových klientov a nadviazanie lukratívnej profesionálnej známosti. Samostatne pracujúci Blíženci budú mať príležitosť naučiť sa nové zručnosti alebo prijať výzvy, ktoré si vyžadujú odvahu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie nebudú mať pochybnosti o správnej ceste. Finančné záležitosti sa vyvíjajú celkom dobre za predpokladu, že sa nedáte presvedčiť, aby ste si vzali pôžičku, ktorá by mohla poškodiť vaše peňažné toky. 

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – RAK

Začiatok týždňa prinesie rovnováhu a harmóniu v práci. Karty naznačujú, že vaše medziľudské schopnosti budú kľúčové pri riešení konfliktov a budovaní pozitívnych pracovných vzťahov. Môže sa tiež naskytnúť príležitosť prijať nové partnerské projekty, ktoré prinesú povýšenie alebo väčšiu autoritu.  Raci, ktorí sú samostatne zárobkovo činní sa vzdajú svojich aktivít tesne pred dosiahnutím výsledkov. Tí, ktorí hľadajú zamestnanie prídu o vysnívanú prácu tým, že budú ignorovať rady skúsenej osoby. Finančné záležitosti bez zmeny.

Foto: shutterstock/chairoij

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – LEV

Aura tohto týždňa prinesie stabilitu a zvýši efektivitu vašich aktivít. Karty naznačujú, že vaša práca bude ocenená a odmenená prostredníctvom prémií. V stredu sa vám tiež môže naskytnúť príležitosť naučiť sa nové zručnosti alebo sa ujať ďalších projektov. Ku koncu týždňa sa naskytne príležitosť získať ďalší zdroj príjmu. Teraz sa však oplatí zodpovedne pristupovať k hospodáreniu s financiami, najmä Levom, ktorí vedú vlastné podniky. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie môžu očakávať podporu od vplyvných ľudí. 

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – PANNA

Aura tohto týždňa prinesie zaslúžený úspech, ktorý je výsledkom tvrdej práce a odhodlania. Karty naznačujú, že vaše úsilie bude ocenené a odmenené vašimi nadriadenými. Panny, ktoré vedú vlastné podnikanie budú otvorené moderným zmenám, ktoré by mali priniesť zlepšenie. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie budú mať príležitosť pred potenciálnym zamestnávateľom predviesť skôr nadobudnuté zručnosti. Pokiaľ ide o financie, dovoľte si trochu viac výdavkov na potešenie.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – VÁHY

Aura tento týždeň prinesie potenciál pre zisky. Môže sa objaviť ponuka alebo príležitosť na výhodnú investíciu. Ak máte prácu na plný úväzok, snažte sa rýchlo vysporiadať s nevybavenými úlohami a čo najskôr sa pustiť do nových projektov, inak prídete o účasť, a tým aj o budúce prémie. Váhy podnikajúce vo vlastnej firme zbytočne začnú súťažiť s konkurenciou, pretože by im to mohlo priniesť určité problémy. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie prostredníctvom prílišnej sebadôvery, premeškajú príležitosť na dobré,  voľné miesto.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – ŠKORPIÓN

Čaká vás aktívny týždeň. Môžu sa vyskytnúť situácie zamerané na zmenu, na ktorú nie ste celkom pripravení. Karty naznačujú dôležité rozhovory, z ktorých veľa vyplynie. V zamestnaní si dajte pozor na intrigy založené na žiarlivosti. Škorpióni podnikajúci vo vlastnej firme posunú svoje aktivity na vyššiu úroveň vďaka vplyvným známym. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie, zvážia, či sa nepustia do ďalšieho štúdia, ktoré im pomôže získať potrebné kompetencie. Vo finančných záležitostiach môžete očakávať zvýšenie príjmov, ale vyvarujte sa impulzívneho míňania na príliš veľa pôžitkov.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – STRELEC

Od pondelka budete bojovať o uznanie, ktoré si zaslúžite. Karty naznačujú, že vaše úsilie bude ocenené, čo by mohlo viesť k povýšeniu alebo lepším vyhliadkam na zárobok. Je dôležité, aby ste zostali skromní a vyrovnaní, ale zároveň odhodlaní. Samostatne pracujúci Strelci budú uzavretí vo vlastnom kruhu a ťažko sa budú otvárať novým perspektívam, ktoré sa objavia na obzore. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie by mali zariskovať a vycestovať za prácou do zahraničia. Vo finančných záležitostiach vás potešia príležitosti, ktoré sa vám otvoria. Pozor však na neuvážené a impulzívne výdavky!

Foto: shutterstock/stasB

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – KOZOROŽEC

Aura tento týždeň prinesie transformáciu a objavenie vášho potenciálu v profesionálnych situáciách. Karty naznačujú, že musíte posunúť svoje hranice a prekročiť svoju komfortnú zónu, aby ste dosiahli viac. Môže sa vám tiež naskytnúť príležitosť zmeniť zamestnanie alebo sa rozvíjať novým smerom. Kozorožci, ktorí podnikajú sa prejavia ako aktívnejší a činnejší na širšom trhu. Do konca týždňa vypracujte nové reklamy na produkty alebo služby, ktoré ponúkate. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie rozšíria svoje pole pôsobnosti. Vo finančných záležitostiach dbajte na rozumné hospodárenie s rozpočtom.

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – VODNÁR

Tento týždeň stavíte na tvorivý rozvoj a využitie svojich talentov. Karty naznačujú možnosť projektov, ktoré si vyžadujú uplatnenie kreativity a intuície. Prioritou sa stane zavádzanie inovácií na vašom pracovisku. Vodnári podnikajúci vo vlastnej firme budú idealisti, ktorí sa budú snažiť uviesť do života svoje ideálne plány pre firmu. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie budú uzatvárať partnerstvá s cudzincami. V otázkach peňazí budete čeliť ďalším finančným výzvam. Dôležité je tiež kontrolovať výdavky a šetriť. 

Finančný horoskop na týždeň 28. augusta – 3. septembra 2023. – RYBY

Začiatok týždňa prinesie lepšiu komunikáciu a nadväzovanie kontaktov. Karty naznačujú, že je potrebné hovoriť a vyjednávať, aby ste dosiahli väčší profesionálny pokrok. Druhá polovica týždňa môže priniesť aj príležitosti na služobné cesty alebo na učenie sa od iných odborníkov. Ryby, ktoré podnikajú budú musieť prijať také výzvy, ktoré im umožnia lepší štart na novom trhu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie sa stretnú s odmietnutím. Vo finančných záležitostiach môžete očakávať také výsledky, aké ste si sami vypracovali. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Predposledný víkend letných prázdnin prebehne v uvoľnenej atmosfére, ale bude to tak pre všetkých? Pozrite si svoj horoskop

3 najarogantnejšie znamenia zverokruhu. Vždy musia mať pravdu a byť stredobodom pozornosti


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Najlepšie účesy pre zrelé ženy. Stylisti uvádzajú niektoré z hitov

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/BearFotos). Hoci výber účesu závisí predovšetkým od našich preferencií a štýlu, je známe, že niektoré strihy účinne uberajú roky.…

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Žena tohto typu vyzerá dobre v zlatej a sivej farbe, ale mala by sa vyhnúť bielej a čiernej.

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oleg Gekman). Farebná analýza, to je určenie nášho typu krásy, je čoraz populárnejšia. Niet divu. Farby majú mimoriadnu silu…

Suroviny určite máte vo svojej kuchyni. Zlaté mlieko pripravíte za pár minút

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kabachki.photo). Zlaté mlieko - liek na prechladnutie a prírodný spôsob posilnenia imunity. Ide o nápoj pochádzajúci z ajurvédskej tradície,…

Auto Trendy

Tieto ojazdené autá z Nemecka sa teraz predávajú ako žreby

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Slováci sú čoraz ochotnejší kupovať ojazdené autá a predajcovia dovážajúci ich z Nemecka majú čoraz viac dôvodov na radosť. Podobne ako v posledných rokoch sú…

Nebezpečné baktérie v aute! Odkiaľ pochádzajú, aké choroby spôsobujú a ako sa ich zbaviť?

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Mnohí ľudia trávia v aute až niekoľko hodín denne. Nie všetci však nezabúdajú na pravidelné a dôkladné čistenie a dezinfekciu jeho interiéru. Podľa štúdie vedcov…

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Alfa Romeo prekvapuje v plus. V roku 2027 sa objaví úplne nový model a nástupcovia Giulie a Stelvia nebudú výlučne elektrické

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Odchádzajúci šéf značky Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato potvrdil uvedenie úplne nového veľkého modelu v roku 2027. Rozptýlil pritom pochybnosti o pohonnom ústrojenstve budúcich generácií modelov…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov