Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Celebrity, Manželstvo,

Princezná Charlene sa vrátila do Južnej Afriky? Tým sa reči o tom, že sa jej manželstvo rozpadá, neskončia

20.9.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins). 16.septembra sa v Južnej Afrike uskutočnil charitatívny beh, ktorý neotvoril nikto iný ako princezná Charlene, čo znamená, že manželka princa Alberta sa...

20.9.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kathy Hutchins).

16.septembra sa v Južnej Afrike uskutočnil charitatívny beh, ktorý neotvoril nikto iný ako princezná Charlene, čo znamená, že manželka princa Alberta sa vrátila do rodnej krajiny. Je to ďalší pokus o útek od manžela?

Foto: shutterstock/Kathy Hutchins

Klebety o svadbe princeznej Charlene a princa Alberta neutíchajú

V roku 2021 zostala princezná Charlene v Juhoafrickej republike, svojej domovskej krajine, dlhý čas po tom, čo sa počas charitatívnej misie nakazila ochorením horných dýchacích ciest.

Vojvodkyňa bola následne hospitalizovaná a podstúpila zákrok na záchranu infikovaných dutín, čo predĺžilo jej pobyt v Južnej Afrike. Práve vtedy sa objavili klebety, že vojvodkyňa, v deň svadby s princom Albertom oslavovaná ako „najnešťastnejšia nevesta na svete“, sa rozhodla od svojho manžela utiecť.

Choroba a hospitalizácia mali byť len dobrou výhovorkou, aby sa princezná nemusela vrátiť do Monaka, kde zostal jej manžel a dve deti. Po dlhých mesiacoch a pribúdajúcich špekuláciách o Charleninom úteku sa vojvodkyňa vrátila do Monaka, no veľmi rýchlo zmizla z verejného života.

Ukázalo sa, že manželka monackého kniežaťa bojovala o svoje duševné zdravie a potrebovala pomoc špecialistu. V roku 2023 sa Charlene vrátila k svojim kráľovským povinnostiam a objavila sa na verejnosti so svojím manželom.

To však nezabránilo tomu, aby sa objavila ďalšia vlna klebiet, že manželstvo Alberta a Charlene bolo fiktívne a vojvodkyňa momentálne žije vo Švajčiarsku a svojho manžela a deti navštevuje len služobne.

Takéto špekulácie prinútili pár, aby sa spolu častejšie objavoval na verejnosti a uisťoval tlač, že sú šťastne zosobášení. Práve keď sa zdalo, že mediálna kríza je vyriešená, vtedy sa objavili nové správy o samotnej Charlene.

Princezná Charlene je späť v Južnej Afrike. Je to ďalší pokus o útek?

Princezná Charlene sa vrátila do Juhoafrickej republiky prvýkrát od svojho pobytu pred dvoma rokmi.

45-ročná vojvodkyňa verejne vystúpila v Južnej Afrike, aby podporila charitatívnu kampaň pre svoju nadáciu pôsobiacu v Afrike. Charlene, oblečená v čiernej košeli a bielych nohaviciach, odštartovala preteky Waterbike Challenge, ktoré sa konali v areáli Sun City.

Štafetový beh na 15 km pomohol získať finančné prostriedky pre Lifesaving South Africa – partnera Kráľovskej nadácie realizujúceho program „Naučte sa plávať“, ako aj program na ochranu nosorožcov a ohrozených druhov zvierat.

Charlene sa stretla aj so školskými deťmi, ktoré sa v regióne zúčastňujú plaveckých kurzov. Jej návrat do Juhoafrickej republiky, dokonca aj pri tak vznešenej príležitosti, akou je charitatívne podujatie, vyvolal v médiách poriadny rozruch a obnovil špekulácie, či by princezná Charlene nechcela zostať vo svojej rodnej krajine.

Najmä preto, že Albert sa cez víkend nepridal k manželke v Juhoafrickej republike a zostal v Monaku s princom Jamesom a princeznou Gabriellou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princezná Charlene už dávno nežije so svojím manželom? Médiá vrú

Princezná Charlene prerušila ticho. Ku krízovým fámam sa napokon vyjadrila


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Harry a Meghan sa od seba vzďaľujú? Princ opäť cestuje sám a bulvár píše o KRÍZE

24.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Irina Shatilova). Princ Harry podnikol ďalší samostatný výlet. Tentokrát sa objavil na akcii v New Yorku a onedlho zavíta…

Zakázané slová vo vzťahu. 7 fráz, ktoré dokážu efektívne zničiť vzťah

23.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Katiekk). Vo vzťahu nie sú dôležité len činy, ale aj slová a to, čo povieme, môže byť oveľa dôležitejšie,…

Milovaná Brada Pitta NÚTILA svojich príbuzných a kolegov, aby podpísali dohodu o mlčanlivosti! Čoho sa bojí?

23.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency). Hoci vzťah Ines de Ramon a Brada Pitta nie je mimoriadne dlhý, majiteľka šperkovej značky má…

Vydala sa za milionára z Dubaja. Hovorí, čo robí preto, aby jej manžel nemal iné ženy

22.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/soudiofarabia/). Soudi pochádza zo Sussexu. Pred niekoľkými rokmi sa život britskej ženy dramaticky zmenil. Všetko preto, že sa zamilovala…

Na tento deň čakali všetci jej fanúšikovia. Vojvodkyňa Kate sa vrátila do práce

18.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@royalchannel). Vojvodkyňa Kate sa na dlhší čas vzdialila od kráľovských povinností. Všetko kvôli chorobe a chemoterapii, ktorú…

Auto Trendy

Táto farba z výfuku je signálom problémov s vozidlom. Okamžite choďte k automechanikovi

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Aby vaše vozidlo vydržalo čo najdlhšie, je dobré venovať pozornosť všetkým rušivým signálom. Jedným z nich je farba výfukových plynov vychádzajúcich z výfuku. Sivý alebo…

Volvo uvedie do roku 2026 na trh 10 nových modelov a aktualizácie existujúcich modelov

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Volvo sa chystá oživiť svoj modelový rad novými modelmi, ako aj aktualizáciami existujúcich modelov. Do roku 2026 uvedie na trh 10 nových modelov a faceliftov.

USA by mohli zakázať autá vybavené čínskou technológiou

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spojené štáty by mohli zakázať predaj automobilov, ktoré využívajú hardvérové a softvérové technológie od čínskych dodávateľov. Ako dôvod sa uvádza riziko pre národnú bezpečnosť.

Výrobcovia automobilov žiadajú väčšiu podporu EÚ

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Európski výrobcovia automobilov chcú, aby EÚ prijala opatrenia, keďže dopyt po elektromobiloch klesá. Chcú, aby sa v Európe uvoľnili limity CO2.

Budú sa airbagy aktivovať aj vtedy, keď sa na prístrojovej doske rozsvieti výstražná kontrolka?

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Európsky cestný zákon vyžaduje, aby všetci výrobcovia automobilov vybavili vozidlá predávané v EÚ systémom airbagov. Ide o jeden z najdôležitejších bezpečnostných systémov automobilov. Ak sa…

Vodiči, pozor! Od 1. októbra sa mení pravidlo pre zimné pneumatiky

25.9.2024 Redakcia Auto trendy - Od októbra vstupuje do platnosti dôležitá zmena týkajúca sa zimných pneumatík, ktorá môže priniesť pokuty alebo dokonca zákaz jazdy. Označenie M+S už v zime nebude…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov