Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Mesačný horoskop na november 2023

25.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/IgorZh). Mesačný horoskop na november 2023. Čo vás čaká v novom mesiaci? Pozrite si horoskop pre svoje znamenie zverokruhu na november a zistite, na...

25.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/IgorZh).

Mesačný horoskop na november 2023. Čo vás čaká v novom mesiaci? Pozrite si horoskop pre svoje znamenie zverokruhu na november a zistite, na čo by ste sa mali pripraviť. Nezabudnite, že vaša budúcnosť je napísaná vo hviezdach.

Foto: shutterstock/IgorZh

Denný horoskop – Baran

November bude pre vás obdobím zmien. Pripravte sa na skutočné odhalenia, ktoré ovládnu váš život. Môžete počítať so zaujímavými spoločenskými stretnutiami, ktoré vyústia do nových priateľstiev. Je možné, že stretnete niekoho, kto do vášho každodenného života prinesie oveľa viac svetla a úsmevu. Ku koncu mesiaca venujte viac pozornosti svojmu zdraviu. Nezabudnite sa teplo obliekať, aby ste sa vyhli prechladnutiu. V novembri vám budú mimoriadne priaznivo naklonení Lev, Strelec a Kozorožec.

Denný horoskop – Býk

Začiatok novembra bude pre vás melancholickým obdobím. Budete sa vracať k dobrým spomienkam a ťažko nájdete svoju realitu. Budete sa sústrediť na prácu a povinnosti, hoci si svoje aktivity nebudete vedieť vychutnať. Možno budete chcieť zvážiť kroky, ktoré vám dajú šancu ďalej sa rozvíjať a uskutočniť zmeny, ktoré vo svojom živote tak veľmi potrebujete. Koniec mesiaca bude priaznivý na prijímanie dôležitých rozhodnutí – mali by ste tento čas využiť. Priaznivými znameniami zverokruhu pre Býka budú v novembri najmä Blíženci, Strelec a Váhy.

Denný horoskop – Blíženci

Na začiatku mesiaca budú Blíženci tajnostkárski a neochotní podeliť sa o svoje tajomstvá. Vaše správanie sa bude niekomu zdať veľmi nezvyčajné, dajte si pozor, pretože táto osoba sa bude snažiť zistiť vaše tajomstvá za každú cenu. Musíte byť mimoriadne ostražití. Na začiatku mesiaca sa snažte vyhýbať klebetám a k akémukoľvek odhaleniu pristupujte opatrne. V polovici novembra vás môžu čakať zaujímavé návrhy týkajúce sa vašej kariéry. Budete mať tiež nos na rozhodovanie. Koniec novembra bude zábavnejší. Pôjdete na niekoľko večierkov a spoznáte nových, zaujímavých ľudí s ktorými budete chcieť zostať v kontakte. V novembri sa budete najlepšie cítiť v spoločnosti iných Blížencov, Levov a Baranov.

Denný horoskop – Rak

Rak konečne vezme veci do vlastných rúk a bude mať pocit, že získava späť svoju stratenú stabilitu. Vaše finančné záležitosti sa konečne začnú vyvíjať dobre. Budete mať tiež veľa nápadov, ktoré budete chcieť zrealizovať a predstaviť ich svojmu šéfovi. V novembri budete venovať veľa pozornosti svojej práci, ale nevzdáte sa ani svojich vášní. Budete hľadať spôsoby, ako sa nejako rozvíjať a posúvať vpred na mnohých úrovniach. Budete tiež oveľa zvedavejší a nenecháte si ujsť príležitosť navštíviť nejaké zaujímavé, exotické miesto. V novembri budete mať mimoriadne dobré vzťahy s ľuďmi v znamení Rýb, Panny a Blížencov.

Denný horoskop – Lev

November vám prinesie veľa noviniek a príležitostí na zábavu. Nevyhnete sa však menším problémom, ktoré vás v polovici mesiaca nečakane dostihnú. Možno budete potrebovať podporu blízkych, aby ste zvládli situáciu, ktorá pravdepodobne prekazí vaše plány. Našťastie sa vám podarí rýchlo dostať veci pod kontrolu a znovu nadobudnúť pokoj. V novembri by ste sa mali trochu viac starať aj o svoju kondíciu – nezabudnite si kúpiť permanentku do bazéna alebo posilňovne. Budete mať tiež príležitosť spoznať veľmi zaujímavú osobu, ktorá na vás bude pôsobiť ako magnet. Vodnár a Váhy sa v novembri ukážu ako mimoriadne priaznivé znamenia zverokruhu pre Leva.

Denný horoskop – Panna

Panny budú mať začiatkom mesiaca nejaké milostné dilemy, ktoré vás budú znepokojovať. Môžete byť kvôli tomu trochu zamyslení a budete mať mať problémy s organizáciou. Pripravte sa na to, že na niektoré stretnutia budete meškať a tiež môžete stratiť nejakú vec, ktorú máte obzvlášť radi. Radšej si dávajte pozor, inak to budete ľutovať. Koncom mesiaca sa vaše citové záležitosti začnú vyvíjať oveľa lepšie, takže si môžete vydýchnuť. V novembri vám budú naklonené znamenia Rýb a Raka.

Foto: shutterstock/Digital Storm

Denný horoskop – Váhy

Začiatok mesiaca bude pomerne búrlivým obdobím. Vo vašej rodine zavládne menší chaos, ktorý nebudete schopní zvládnuť. Niekto vo vašej domácnosti sa dostane do problémov a vy budete hľadať dobrý spôsob, ako svojmu blízkemu pomôcť. Vaša finančná situácia sa ukáže ako nestabilná. Je možné, že budete musieť niekoho požiadať o malú pôžičku. Koncom mesiaca sa už veci budú uberať správnym smerom. Môžete dokonca očakávať malú prémiu. November vám bude priať v znamení Kozorožca a Vodnára

Denný horoskop – Škorpión

Ľudia v znamení Škorpióna začnú nový mesiac s hŕbou zaujímavých správ, ktoré im prinesú priatelia. Nečakane vám pribudnú nové povinnosti, ktoré vám trochu skomplikujú plány. Pomôžu vám však ľudia, ktorým dôverujete, aby ste veci dostali rýchlejšie pod kontrolu. November bude pre vás obdobím, keď budete musieť urobiť malé zmeny vo svojom živote. Určite využite príležitosť. Možno sa vám podarí zakopať vojnovú sekeru aj s niekým, koho ste doteraz nemali príliš v láske. Koniec mesiaca vás môže pozitívne prekvapiť. Strelci a Barani vám budú v novembri naklonení.

Denný horoskop pre Strelca

Hviezdy budú tento mesiac mimoriadne priaznivo naklonené osobám v znamení Strelca. November bude priaznivý na prijímanie dôležitých, prelomových rozhodnutí. Ľahšie sa vám bude dariť a začnete okolo seba združovať ľudí, ktorí môžu do vášho života priniesť veľa dobrého. Nájdete si zaujímavého obchodného partnera a možno dokonca narazíte na niekoho, pre koho vám začne silnejšie biť srdce. V novembri sa vyberiete aj na zaujímavé kultúrne podujatie – možno sa budete skvele baviť na koncerte, uvidíte inšpiratívnu výstavu alebo mimoriadne vzrušujúce divadelné predstavenie. Tento mesiac vám budú naklonené Váhy a Býk.

Denný horoskop – Kozorožec

Začiatok novembra sa pohrá s Kozorožcami, ktorí sa budú cítiť urazení a zradení. Niekto vám poriadne pokazí život a vy sa budete cítiť odvrhnutí. Začnete strácať kontrolu nad tým, čo sa vám doteraz zdalo stabilné a nemenné. V polovici mesiaca sa však veci začnú trochu zlepšovať, uvidíte tieň nádeje na zmeny, vďaka ktorým sa budete cítiť lepšie. Koniec mesiaca však môže byť dosť náročný a bude si od vás vyžadovať určité obete. Znamenia zverokruhu, ktoré vás ochotne podporia v horšom období sú Ryby a Panna.

horoskop_láska
Foto: shutterstock/chairoij

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár si nájde obdivovateľa, ktorý sa mu nemusí páčiť. Začiatok mesiaca bude dosť bláznivý a môže byť plný vtipných situácií – ocitnete sa v ich centre. Veci môžu nečakane nabrať romantický spád a vy sami nebudete vedieť, ako sa to všetko tak rýchlo udialo. Dávajte si však pozor, pretože niekto by na vás mohol žiarliť. Mohli by ste sa stať svedkami bitky, ktorú spôsobí niekto, kto sa vám bude dvoriť. Ku koncu mesiaca sa čas trochu upokojí. Sústredíte sa na prácu a nové úlohy, ktoré vás nesmierne zaujmú. V novembri vám budú naklonené Váhy a Blíženci.

Denný horoskop – Ryby

November bude pre Ryby obdobím priznaní a nových záväzkov. Vezmete na seba veľkú zodpovednosť, ale svoje rozhodnutie nebudete ľutovať. Vo vašom živote by mohlo dôjsť k zaujímavým zmenám, ktoré vám zlepšia každodenný život. V polovici mesiaca vám príbuzný oznámi úžasnú správu, možno sa dozviete správu o tehotenstve v rodine alebo o blížiacej sa svadbe. Koncom mesiaca budete vymetať večierky, možno spoznáte nových ľudí a dostanete šancu, nadviazať priateľstvá na dlhé roky. Vaše priaznivé znamenia zverokruhu v novembri budú Rak a Baran.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Na konci mesiaca sa osud usmeje na tieto 3 znamenia zverokruhu. Hviezdy pripravujú príjemné prekvapenia

Nastúpite s nimi do auta? Dobre si zapnite bezpečnostné pásy. Tieto znamenia zverokruhu sú najhoršími vodičmi


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Auto Trendy

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov